سوال شاید مسخره ایی باشه اما به نظر خودتون به من چی میاد؟ این عکسی که پروفایل منه، خودمم و اکثرا هم تیپم همینه و تو این وایباس یعنی نه کت شلواری هستم و نه لباس بگ و ازین شل ولایی که باب هست و نه اسکینی و این داستانا ، لباسهام همیشه سایز خودمه و همیشه تیپم نه خیلی رسمیه نه خیلی اسپرت. کت های جین کاپشن های مشکی پیرهن کتان مشکی و رنگ های تیره بدون طرح و جیب. سنمم سی و پنج ساله. پس اولترا میل و اینوکتوس و هوس و اینا نمی خوره بهم.
شما اگه بودین و می پرسیدم فلانی چی بزنم برم بیرون می گفتین :
سلام
اولین چیزی که به ذهنم رسید ورساچه اروس بود
اروس رو یه بار بیشتر توی فروشگاه بو نکردم اون زمانا تو جو دیور ساواج بودم 😂 البته EDTش که همچین خنک تر و سردتره، بعد فکر کردم خب این شبیه اونه، پیشنهاد خوبی بود یه امتحان می کنمش
مرسی بابت پیشنهادتون، این الیزیوم رو واقعا خودم دوسش داشتم خواهرزاده ام همراهم بود دادم بهش بو کنه می گفت انگاری چندتا ادکلنی که الان داریه، خودم که خیلی خوشم اومده بود ازش ولی حرفش زد تو ذوقم 🤦🏻♂️
توسکان لدر رو خودمم پی اش هستم امتحان کنم می گفتن برای کت شلوارو ایناس و نسخه اسپرت ترش میشه امبر ادر یعنی به نظرتون میشه با تیپ های غیر رسمی هم پوشیدش؟
امبرلدر ای دی پیشو دارم، چه خوب که ناکسوس رو پیشنهاد کردین میرم دنبالش هرچند زرجوف و سوسپیرو واقعا برند هایی هستن که باید بدونی بوشو سیف برای بلایند بای نیستن، یه دنیا ممنون
مرسی دانیال جان،چقدر پیدا کردن دکانتش سخته، بوش شبیه چه کار معروفیه؟ فضاش چطوریه؟
بازخورد خوب میتونی بگیری ازش... از لحاظ روایح چوبی بله به گانیمد شباهت داره خلاصه عطارش یکیه و بنوعی امضا آقای کوانتین بیش رو میشه در عطرها دید... به هر حال یه کار شسته رفته آروماتیک و معطر و بازخورد گیره بشما هم که جوان متشخص و خوشتیپی هم هستی میاد... سلامت و شاد باشید.
سلام چون هم سن داداشام هستین
و تیریپ این سبکی دارین
عکس پروفایل شما سریع من یاد
دولچه گابانا لایت بلو اینتنس انداخت
البته اگه بپسندین،
داداش خودم قبلا اورجینال ایو سن لورن وای
و دی جیو مشکی میزد،
ولی جدیدا الحمبرا این مدلی ها میخره
موفق باشید
سلام چون هم سن داداشم هستین
و تیریپ این سبکی دارین
البته اگه بپسندین،
و دی جیو مشکی میزد،
موفق باشید
#زرجوف ایکس جی 1861 ناکسوس XJ 1861 Naxos
ناکسوس برای من موقر ، خوشمشرب و با پرستیژه :)
اقای Eric Revo خیلی تعجب کردم خودتون این سوال رو کردید! چون همیشه میدیدم عموم مردم رو راهنمایی میکردید، سوادتون درباره اطلاعات عطر بالاست،من به عنوان عضوی کوچک در عطرافشان چندتا معرفی میکنم البته جسارت نشه🙌
#اینیتیو پارفومرز پرایوز بلسد براکا Blessed Baraka این عطر بیشتر با استایل های مشکی(پیراهن،کاپشن،کت جین،نیم زیپ) میخوره همینطور فرمایش کردید که استایلم نه رسمیه نه خیلی اسپرت و من اینو در نظر میگیرم که بیشتر کژوال و نیمه رسمی باشه استایلتون
مارلی لیتونم بین نیمه رسمی و کژوال مشکی مونوکروم
#ممو پاریس آیریش لدر Irish Leather
چرم تمیز و سبز ترجیحا نیمه رسمی مشکی مطلق، ولی بنظرم ممو ایتالین لدر گزینه بهتریه برای شما از نظر راحت پوش بودن
اینم گزینه خیلی خوبیه برای استایلتون
بازخورد خوب میتونی بگیری ازش... از لحاظ روایح چوبی بله به گانیمد شباهت داره خلاصه عطارش یکیه و بنوعی امضا آقای کوانتین بیش رو میشه در عطرها دید... به هر حال یه کار شسته رفته آروماتیک و معطر و بازخورد گیره بشما هم که جوان متشخص و خوشتیپی هم هستی میاد... سلامت و شاد باشید.
مرسی دانیال جان ❤️ لطف داری
سلام چون هم سن داداشام هستین
و تیریپ این سبکی دارین
البته اگه بپسندین،
و دی جیو مشکی میزد،
موفق باشید
مرسی ایشالا برادرتون و خودتون سالم و تن درست باشین.
آره اتفاقا لایت بلو فوراور تو رادارم هست مدتی مه ببینم چطوریاس چون کار خنک زیاد دارم احتمالا الحمبراشو بگیرم که ببینم چطوریاس چون خودم شنیدم که بسیار مشابه اش هس
#زرجوف ایکس جی 1861 ناکسوس XJ 1861 Naxos
ناکسوس برای من موقر ، خوشمشرب و با پرستیژه :)
فکر کنم برام خوب باشه چون بهم چندین بار توصیه شده، مرسی بابت معرفیش اوضاع خوب شه دکانتشو میگیرم 💙