سوال شاید مسخره ایی باشه اما به نظر خودتون به من چی میاد؟ این عکسی که پروفایل منه، خودمم و اکثرا هم تیپم همینه و تو این وایباس یعنی نه کت شلواری هستم و نه لباس بگ و ازین شل ولایی که باب هست و نه اسکینی و این داستانا ، لباسهام همیشه سایز خودمه و همیشه تیپم نه خیلی رسمیه نه خیلی اسپرت. کت های جین کاپشن های مشکی پیرهن کتان مشکی و رنگ های تیره بدون طرح و جیب. سنمم سی و پنج ساله. پس اولترا میل و اینوکتوس و هوس و اینا نمی خوره بهم.
شما اگه بودین و می پرسیدم فلانی چی بزنم برم بیرون می گفتین :
سلام
با همین استایل این چند گزینه تو ذهن میاد
بولگاری من گلیشیال اسنس
یا این چند عطر از برند لووه لووه ۷ پلاتا و نچرال
یا لووه ایبیزا
تو نت ملی گشتم چیزی پیدا نکردم بوش تقریبا چطوریاس بولگاری رو میگم مثلا مشابه یا تو خونه چه کارهای معروفیه؟
Narciso Rodriguez Blue Noir edp
مرسی بابت معرفیش ❤️
سلام
اولین عطری که به ذهنم رسید ژک سافت دارک ماسک و بعدش اگنر وایت جفتشون بوشون خنک و تابستونیه ،،، آزارو کروم لیجند هم همینطور ، بوش شبیه جگوار مشکیه ، ورساچه اروس هم همینطور ، بوی وانیلی داره
اروس یه خرده به سنم نمی خوره باید جوون تر می بودم پیر شدم 😂 بوشو دوست دارم. کروم لجند رو بو نکردم اما اینی که میگی شبیه جگوار بلکه اتفاقا بوی جگوار بلک رو دوست دارم با اینکه می گن قدیمیه اما به نظر خودم خیلی هم باحال و کول و مدرنه. دارک ماسک رو رفتم دیدم نت هاشو اما نمی دونم فضاش چطوریاس گشتم اینجا ندیدم. بوش شبیه چیه؟
حالا دیگه چون شمایی این عطر خوش نام رو بزن..
مرسی دانیال جان،چقدر پیدا کردن دکانتش سخته، بوش شبیه چه کار معروفیه؟ فضاش چطوریه؟
سلام و احترام
با آرزوی سلامتی برایتان، این آیتمها رو خدمتتون پیشنهاد میکنم:
#کلایو کریستین راک رز Rock Rose
#کلایو کریستین 1872 مردانه 1872 Men
#تام فورد توسکان لدر Tuscan Leather
#کرید گرین ایریش توید Green Irish Tweed
#کرید سیلور مانتین واتر Silver Mountain Water
#ایو سن لورن لانویت دی الهوم او الکتریک La Nuit de L'Homme Eau Electrique
#ایو سن لورن لانویت دی الهوم ادو تویلت (لا نویت لهوم مشکی) La Nuit de l'Homme EDT
اولا مرسی بابت لیستی که دادی، دمت گرم.
بین اینا دیور هوم اینتس و لانویت لهوم اینتس سالها پیش امضام بود عالیه پیشنهاداتت. الکتریک هم عالیه بوش واقعا خاصه به نظرم شبیهش کمه.سیلور مانتین هم دارم ولی بدبختی از وقتی فهمیدم خواهر دوستم اینو می زد و مرد و دو سه بار اتفاقی جلو دوستم زده بودمش و حالش بد شد روم اثر گذاشت هر سری بخپام بزنم یاد بنده خدا می افتم هیچی دیگه کنسله 🤦🏻♂️
راک رز و ۱۸۷۲ و ۱۷۹۵ هروکی رو گذاشتم ببینم می تونم بوشون رو تجربه کنم. دستت درد نکنه
بوس واقعا شبیه گانیمیده؟
بهت میاد جوان بزن حالشو ببر وارد جزئیات نشو🤣😉
سلام
اولین چیزی که به ذهنم رسید ورساچه اروس بود
سلام ماشالله خوشتیپ هستی.. عطر پیشنهادی برای استایل شما از نظر من دانهیل آبی
سلام ماشالله خوشتیپ هستی.. عطر پیشنهادی برای استایل شما از نظر من دانهیل آبی
مخلصم ، ای ول، همونی که خودم هم دوسش دارم اتفاقا دارمش ، مرگ نداره این رایحه ✅