shadmehr shadmehr
15
1404/12/23

بوی قدیمی مامانا ؟

سلام دوستان من دنبال رایحه ای هستم که قدیمی سال ۸۹ یا ۹۰ بود که مدرسه ای بودم ،یه رایحه ای که بخوام تشبیه کنم شبیه به لوازم آرایشی ، کرم ضد آفتاب ، کرم های دست ؛ بگی نگی بوی لوازم شوینده هم میداد.  یقینا رایحش باید قدیمی تر از سال هایی که گفتم باشه  ،اگر کسی می‌شناسه چند مورد. رو بگه ایشا الله اون بوی خوب رو پیدا کنم مرسی

نارسیس رودریگز پودری؟؟!؟!

سلام دوست عزیز یکی از عطر هایی که میشه گفت مربوط به سالهای قدیم و ترند زنانه بود و اتفاقا تو ایران هم خیلی طرفدار داشت عطر جاکومو سایلنس زنانه بود که سال ساختش ۱۹۸۷ هستش البته اگه اشتباه نکنم و مطمئنن اگه این عطر و بو کنی صد در صد در خاطرات گذشته عرق خواهی شد

Neda s Neda s
1404/12/24

سلام. باید تو دسته‌ی روایح پودری یا مشکی دنبالش بگردین. اونایی که مشک، بنفشه، زنبق، بادوم، هلیوتروپ یا حتی خودِ نت پودر رو دارن. شاید اینا به چیزی که میخواین نزدیک باشه:

کنزو فلاور [ احتمال خیلی زیاد چیزی که مدّ نظرتون هست، همین عطر باشه. چون دقیقا همون بوی قدیمی مامانست. کلاسیک پودری و کرمی. ]

دیور هیپنوتیک پویزن

نارسیسو رودریگرز پودر 

ولنتینو پودر

تروساردی مای نیم

گرلن له اینستنت مجیک

اینها هم جزو روایح پودری هستن. 

shadmehr shadmehr
1404/12/24
در پاسخ به امیر ابراهیمی :

نارسیس رودریگز پودری؟؟!؟!

سلام نه از نارسیس خیلی قدیمی تره

shadmehr shadmehr
1404/12/24
در پاسخ به ارسلان عظیمی راد :

سلام دوست عزیز یکی از عطر هایی که میشه گفت مربوط به سالهای قدیم و ترند زنانه بود و اتفاقا تو ایران هم خیلی طرفدار داشت عطر جاکومو سایلنس زنانه بود که سال ساختش ۱۹۸۷ هستش البته اگه اشتباه نکنم و مطمئنن اگه این عطر و بو کنی صد در صد در خاطرات گذشته عرق خواهی شد

سلام تست نداشتم ؛ بتونم دکانت یا سمپلشو بگیرم بو کنم ، مرسی که گفتی

shadmehr shadmehr
1404/12/24
در پاسخ به Neda s :

سلام. باید تو دسته‌ی روایح پودری یا مشکی دنبالش بگردین. اونایی که مشک، بنفشه، زنبق، بادوم، هلیوتروپ یا حتی خودِ نت پودر رو دارن. شاید اینا به چیزی که میخواین نزدیک باشه:

کنزو فلاور [ احتمال خیلی زیاد چیزی که مدّ نظرتون هست، همین عطر باشه. چون دقیقا همون بوی قدیمی مامانست. کلاسیک پودری و کرمی. ]

دیور هیپنوتیک پویزن

نارسیسو رودریگرز پودر 

ولنتینو پودر

تروساردی مای نیم

گرلن له اینستنت مجیک

اینها هم جزو روایح پودری هستن. 

سلام 

بله کاملا درست می گیم کنزو فلاور رو البته اسانسیو بو کردم بسیار شبیه بود ، یعنی اینطوری بود که اره دنبال این چنین بویی هستم ، کلا از این دسته بو ها خوشم میاد درسته مردونه نیستم ولی برا خودم کلا زندگی می کنم نارسیسو فکر می کنم بوی رزش زیاده ،ما بقیه رو تست می کنم  مرسی که معرفی کردین

Eric Revo Eric Revo
1404/12/24

برای فهمیدن اینکه مامان ها تو دوره بچگیمون چه بوهایی می دادن نیاز نیست بگردی ببینی چه نت هایی به اون دوران می خوره چون پیشنهاد بچه ها خیلی هاشون ادکلن های جدیده، نارسیسو پودر کجاش بوی اون دورانه آخه ادکلن مدرنه، خب باید اول ببینی اون زمان چیا باب بوده:

ببین تو دهه هفتاد شمسی اینا برای از ما بهترون رو بورس بودن:

Coco Eau de Toilette #شنل کوکو ادو تویلت Coco Eau de Toilette  

Tresor #لانکوم ترزور (ترسر) Tresor 

Joy by Dior #دیور جوی بای دیور Joy by Dior 

Eternity for Women #کالوین کلین اترنیتی زنانه (سی کی اترنتی) Eternity for Women 

خب اینا دیزاینز بودن حالا تو واقعیت خیلی ها اینا رو داشتن:

یه ادکلن مربعی شکل بود به اسم تویلت وانیل بوی وانیلی کاراملی می داد ، ادکلن نایک nikke که رنگارنگ بود آبی و صورتیش محبوب بود،

ادکلن های رکسونا rexona قبلا ادکلن بود یه سری کارهاش بوی یاس و‌ رز میداد اینم خیلی محبوب بود واقعا.

Hawaii #میلتون لوید هاوایی Hawaii  ابنم خیلی باب بود.

Miss America #میلتون لوید میس آمریکا Miss America 

London 2000 #میلتون لوید لندن 2000 London 2000 

یه پاریس نیویورک بود لندن رو نمی دونم درست منشن کردم یا نه چون لندن خالی یادمه.

ادکلن سپیل چی چی زنانه sapil chi chi و magnolia و‌ remy هم بود.

عروسی ها Organza #جیونچی ارگانزا Organza  می زدن گاهی.

LouLou #کاشارل لو لو LouLou 

میشد بوشو شنید. اینا یادمه

دانیال دانیال
1404/12/25

مامانی یا غیر مامانی رو نمیدونم ولی اینم میتونه یادآور عطرهای خانم های کلاسیک و حال و هوای دهه شصت و اوایل هفتاد باشه.. 

Romance #رساسی رومنس Romance 

La Rosée La Rosée
1404/12/25

درود. اینایی که من میدونم قدیمی‌تر از زمانیه که شما گفتید، مثلا شاید اواخر دهه هفتاد، اما یادمه تو اکثر خونه‌ها یکی ازش پیدا می‌شد. 

از برند رصاصی (رساسی)  عطرهای کاترین، بلو لیدی و رومانس. 

مخصوصا کاترین که دیگه حکم قالی قرمز و چینی گل‌سرخی داشت!!

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟