سلام ببخشید بچه ها میتونین کمکم کنید که چه عطری بزنم که در روز تعداد بالایی بازخورد مثبت ازش بگیرم
مثلا کرید اونتوس یا ساواج نباشه یه چیز متفاوت ممنون میشم
سلام مجدد
#لویی ویتون ایمجینیشن Imagination خنک با بازخورد زیاد ولی گران
#تام فورد گری وتیور ادو پرفیوم Grey Vetiver EDP رایحه بهشتی ولی یکم پخشش کم
#جیورجیو آرمانی آکوا دی جیو پروفومو (جورجیو آرمانی آکوا پروفوم) Acqua di Gio Profumo
من مدل پارفوم این رو نتونستم تو سرچ پیدا کنم همین ادکلن مدل پارفومش
بازخورد گیر هستند
خودش رو چون الکی گرون شده پیشنهاد نکردم وگرنه رایحه اش عالی
داداش اشتباه فکر میکنی عطر تضمین کننده بازخورد خوبنیست
شخصیت جذاب داشته باشی و تمیز و تیپ مرتب و خوب بوی گل ممدی هم بدی می تونی باهاش جک بسازی بگی نیس گلم می خوام بوی گل بدم همه هم می خندن می گن چه فانه.
حالا آدم برعکس تیپ زاغارت داشته باشه و شخصیت داغوون ، بوعرق بده و یا بی ادب باشه بولگاری تایگر اصل هم بزنی تنها چیزی که باعثش می شی اینه که مردم از اون بو متنفر باشن چون بوی اون آدمو میده.
اگر هم سوالت اینه زن ها از چه بویی خوششون میاد معمولای بوی غیر تند غیر تهاجمی سبک و خنک. برای شش ماه اول سال اکثر کارهایی که بچه ها معرفی کردن اشتباهه.
بهتره بری سمت کارهای ایو سن لورن یا آرمانی.
#ایو سن لورن مای سلف له ابسولو MYSLF L’Absolu
#ایو سن لورن وای ادو پرفیوم Y Eau de Parfum
#جیورجیو آرمانی آکوا دی جیو پروفومو (جورجیو آرمانی آکوا پروفوم) Acqua di Gio Profumo
پی کارهای تام فورد و زرجاف و امواج نرو چون واقعا ریسکی هستن یه علتی داره که بو های دیزاینرها محبوب تره چون مس اپلینگ هستن. شش ماه دوم هم کارهای خوبی هست که فکر نکنم سوالت به اونا باشه خیلی از کارهای معرفی شده هم گرم هستن و برای شش ماه دوم.
پس خوش تیپی+ تمیزی+ خوش رویی + وایب خوب+ همین دو سه تایی که گفتم= بازخورد خوب مابقیش رو بنداز دور
ارمیتا خانوم خیلی ممنونم ازتون
البته طبع التایر گرم هست و یبار یکی بهم گفت بوی مواد شوینده میدی
بدبختی اینجاست که یه بازخورد بد بگیرم دیگ نمیتونم از اون عطر استفاده کنم.ولی بازم ممنون
داداش اشتباه فکر میکنی عطر تضمین کننده بازخورد خوبنیست
شخصیت جذاب داشته باشی و تمیز و تیپ مرتب و خوب بوی گل ممدی هم بدی می تونی باهاش جک بسازی بگی نیس گلم می خوام بوی گل بدم همه هم می خندن می گن چه فانه.
حالا آدم برعکس تیپ زاغارت داشته باشه و شخصیت داغوون ، بوعرق بده و یا بی ادب باشه بولگاری تایگر اصل هم بزنی تنها چیزی که باعثش می شی اینه که مردم از اون بو متنفر باشن چون بوی اون آدمو میده.
اگر هم سوالت اینه زن ها از چه بویی خوششون میاد معمولای بوی غیر تند غیر تهاجمی سبک و خنک. برای شش ماه اول سال اکثر کارهایی که بچه ها معرفی کردن اشتباهه.
بهتره بری سمت کارهای ایو سن لورن یا آرمانی.
#ایو سن لورن مای سلف له ابسولو MYSLF L’Absolu
#ایو سن لورن وای ادو پرفیوم Y Eau de Parfum
پی کارهای تام فورد و زرجاف و امواج نرو چون واقعا ریسکی هستن یه علتی داره که بو های دیزاینرها محبوب تره چون مس اپلینگ هستن. شش ماه دوم هم کارهای خوبی هست که فکر نکنم سوالت به اونا باشه خیلی از کارهای معرفی شده هم گرم هستن و برای شش ماه دوم.
پس خوش تیپی+ تمیزی+ خوش رویی + وایب خوب+ همین دو سه تایی که گفتم= بازخورد خوب مابقیش رو بنداز دور
درود بر اریک عزیز واقعا ممنونم که برام وقت گذاشتی و اینقدر مختصر و مفید برام بیان کردی تشکر میکنم بزرگوار🙏
ممنونم عزیز جان
سلام و احترام
برای فصل سرما
#زرجوف مور دن ووردس More Than Words
#زرجوف ایکس جی 1861 ناکسوس XJ 1861 Naxos
#زرجوف (زرجف) الکساندریا 2 Alexandria II
#تام فورد توسکان لدر Tuscan Leather
برای فصول گرم:
#زرجوف ایکس ای 1861 رنیسنس XJ 1861 Renaissance
#تام فورد گری وتیور ادو پرفیوم Grey Vetiver EDP
#له لابو برگاموت 22 Bergamote 22
ممنونم ازت بابت راهنماییت🙏
سلام مجدد
#لویی ویتون ایمجینیشن Imagination خنک با بازخورد زیاد ولی گران
#تام فورد گری وتیور ادو پرفیوم Grey Vetiver EDP رایحه بهشتی ولی یکم پخشش کم
من مدل پارفوم این رو نتونستم تو سرچ پیدا کنم همین ادکلن مدل پارفومش
بازخورد گیر هستند
خودش رو چون الکی گرون شده پیشنهاد نکردم وگرنه رایحه اش عالی
ممنونم سورنا جانم🙏