مجتبی مجتبی
17
1404/12/22

بازخورد زیاد میخام چی بزنم؟

سلام ببخشید بچه ها میتونین کمکم کنید که چه عطری بزنم که در روز تعداد بالایی بازخورد مثبت ازش بگیرم

مثلا کرید اونتوس یا ساواج نباشه یه چیز متفاوت ممنون میشم

سلام مجدد 

Imagination #لویی ویتون ایمجینیشن Imagination  خنک با بازخورد زیاد ولی گران 

Grey Vetiver EDP #تام فورد گری وتیور ادو پرفیوم Grey Vetiver EDP رایحه بهشتی ولی یکم پخشش کم 

Acqua di Gio Profumo #جیورجیو آرمانی آکوا دی جیو پروفومو (جورجیو آرمانی آکوا پروفوم) Acqua di Gio Profumo 

من مدل پارفوم این رو نتونستم تو سرچ‌ پیدا کنم همین ادکلن مدل پارفومش 

بازخورد گیر هستند

خودش رو چون الکی گرون شده پیشنهاد نکردم وگرنه رایحه اش عالی 

Eric Revo Eric Revo
1404/12/23

داداش اشتباه فکر می‌کنی عطر تضمین کننده بازخورد خوب‌نیست

شخصیت جذاب داشته باشی و تمیز و تیپ مرتب و خوب بوی گل ممدی هم بدی می تونی باهاش جک بسازی بگی نیس گلم می خوام بوی گل بدم همه هم می خندن می گن چه فانه.

حالا آدم برعکس تیپ زاغارت داشته باشه و شخصیت داغوون ، بو‌عرق بده و یا بی ادب باشه بولگاری تایگر اصل هم بزنی تنها چیزی که باعثش می شی اینه که مردم از اون بو متنفر باشن چون بوی اون آدمو میده.

اگر هم سوالت اینه زن ها از چه بویی خوششون میاد معمولای بوی غیر تند غیر تهاجمی سبک و خنک. برای شش ماه اول سال اکثر کارهایی که بچه ها معرفی کردن اشتباهه.

بهتره بری سمت کارهای ایو سن لورن یا آرمانی.

MYSLF #ایو سن لورن مای سلف MYSLF 

MYSLF L’Absolu #ایو سن لورن مای سلف له ابسولو MYSLF L’Absolu 

Y Eau de Parfum #ایو سن لورن وای ادو پرفیوم Y Eau de Parfum 

Acqua di Gio Profumo #جیورجیو آرمانی آکوا دی جیو پروفومو (جورجیو آرمانی آکوا پروفوم) Acqua di Gio Profumo 

پی کارهای تام فورد و زرجاف و امواج نرو چون واقعا ریسکی هستن یه علتی داره که بو های دیزاینرها محبوب تره چون مس اپلینگ هستن. شش ماه دوم هم کارهای خوبی هست که فکر نکنم سوالت به اونا باشه خیلی از کارهای معرفی شده هم گرم هستن و برای شش ماه دوم.

پس خوش تیپی+ تمیزی+ خوش رویی + وایب خوب+ همین دو سه تایی که گفتم= بازخورد خوب مابقیش رو بنداز‌ دور 

مجتبی مجتبی
1404/12/23

ارمیتا خانوم خیلی ممنونم ازتون

البته طبع التایر گرم هست و یبار یکی بهم گفت بوی مواد شوینده میدی

بدبختی اینجاست که یه بازخورد بد بگیرم دیگ نمیتونم از اون عطر استفاده کنم.ولی بازم ممنون

مجتبی مجتبی
1404/12/23
در پاسخ به Eric Revo :

داداش اشتباه فکر می‌کنی عطر تضمین کننده بازخورد خوب‌نیست

شخصیت جذاب داشته باشی و تمیز و تیپ مرتب و خوب بوی گل ممدی هم بدی می تونی باهاش جک بسازی بگی نیس گلم می خوام بوی گل بدم همه هم می خندن می گن چه فانه.

حالا آدم برعکس تیپ زاغارت داشته باشه و شخصیت داغوون ، بو‌عرق بده و یا بی ادب باشه بولگاری تایگر اصل هم بزنی تنها چیزی که باعثش می شی اینه که مردم از اون بو متنفر باشن چون بوی اون آدمو میده.

اگر هم سوالت اینه زن ها از چه بویی خوششون میاد معمولای بوی غیر تند غیر تهاجمی سبک و خنک. برای شش ماه اول سال اکثر کارهایی که بچه ها معرفی کردن اشتباهه.

بهتره بری سمت کارهای ایو سن لورن یا آرمانی.

MYSLF #ایو سن لورن مای سلف MYSLF 

MYSLF L’Absolu #ایو سن لورن مای سلف له ابسولو MYSLF L’Absolu 

Y Eau de Parfum #ایو سن لورن وای ادو پرفیوم Y Eau de Parfum 

پی کارهای تام فورد و زرجاف و امواج نرو چون واقعا ریسکی هستن یه علتی داره که بو های دیزاینرها محبوب تره چون مس اپلینگ هستن. شش ماه دوم هم کارهای خوبی هست که فکر نکنم سوالت به اونا باشه خیلی از کارهای معرفی شده هم گرم هستن و برای شش ماه دوم.

پس خوش تیپی+ تمیزی+ خوش رویی + وایب خوب+ همین دو سه تایی که گفتم= بازخورد خوب مابقیش رو بنداز‌ دور 

درود بر اریک عزیز واقعا ممنونم که برام وقت گذاشتی و اینقدر مختصر و مفید برام بیان کردی تشکر میکنم بزرگوار🙏

مجتبی مجتبی
1404/12/23
در پاسخ به خاطرات یک گور کن :

ممنونم عزیز جان

مجتبی مجتبی
1404/12/23
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام مجدد 

Imagination #لویی ویتون ایمجینیشن Imagination  خنک با بازخورد زیاد ولی گران 

Grey Vetiver EDP #تام فورد گری وتیور ادو پرفیوم Grey Vetiver EDP رایحه بهشتی ولی یکم پخشش کم 

من مدل پارفوم این رو نتونستم تو سرچ‌ پیدا کنم همین ادکلن مدل پارفومش 

بازخورد گیر هستند

خودش رو چون الکی گرون شده پیشنهاد نکردم وگرنه رایحه اش عالی 

ممنونم سورنا جانم🙏

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟