بنظر من از بقیه عطرها پخش بوشون خیلی بهتره دیگ چرا هزینه عطر اصل بدیم نظر شماهم همینه؟
هرچند ک همون گرمی هم الان خیلی گرونه گرونه ۱۵میل ۹۰۰ تومن میگیرم زودم تموم میشه
به خاطر سلامت خودتون
پیشنهاد میکنم عطرای شرکتی اماراتی بگیرید. خیلیاشون hit or miss هستن ولی یک سری کارهای به شدت باکیفیت هم بینشون هست
گرمی و اسانس مضخرف هستند!
اول از همه بخاطر سلامتی ریه و پوست خودتون و افرادی که نزدیکتون هستن
دوما بنا به گفته خودتون قیمتش هم دست کمی از عطرای اورجینال نداره
سوما شما یه عطر صد میل بخری چه بسا چندین سال همراهیت کنه پس نیازی به خرید فیک نیست
چهارما برای خودتون و پولی که به سختی درمیارید ارزش قائل بشید
پنجما عطرهای گرمی هیچوقت شفافیت و کیفیت رایحه رو به شما نمیده و فقط یه ماندگاری خیلی غیرطبیعی و زیاد بهتون میده که فقط توجیه قیمتش باشه
ششما اگر پولشو ندارید عطرای گرون نخرید از عطرای برندهای اماراتی مثل افنان و رصاصی استفاده کنید باز بهتر از عطر گرمیه
اگه بازم پولشو ندارید اصلا عطر استفاده نکنید و لباس تمیز بپوشید و دوش بگیرید
ولی بازهم عطرای گرمی رو نخرید
عطر نزدن بهتر از عطر روغنی زدنه. البته خودت باید ب این نتیجه برسی . حال و حوصله ای واسه توضیح نیست
اول از همه بخاطر سلامتی ریه و پوست خودتون و افرادی که نزدیکتون هستن
دوما بنا به گفته خودتون قیمتش هم دست کمی از عطرای اورجینال نداره
سوما شما یه عطر صد میل بخری چه بسا چندین سال همراهیت کنه پس نیازی به خرید فیک نیست
چهارما برای خودتون و پولی که به سختی درمیارید ارزش قائل بشید
پنجما عطرهای گرمی هیچوقت شفافیت و کیفیت رایحه رو به شما نمیده و فقط یه ماندگاری خیلی غیرطبیعی و زیاد بهتون میده که فقط توجیه قیمتش باشه
ششما اگر پولشو ندارید عطرای گرون نخرید از عطرای برندهای اماراتی مثل افنان و رصاصی استفاده کنید باز بهتر از عطر گرمیه
اگه بازم پولشو ندارید اصلا عطر استفاده نکنید و لباس تمیز بپوشید و دوش بگیرید
ولی بازهم عطرای گرمی رو نخرید
شما کجا رو میشناسید اینترنتی عطراش حتما اصل باشن
من تو بخش پرسش ها به طور کاملا مفصل بهش پرداختم و مزایاشو گفتم و ایراداتشو که بر اون اساس می تونین به یه دید کلی برسین که چه تصمیمی بگیرین نه می گم بخرین نه می گم نخرین.
روی پروفایلم کلیک کنین تو بخش پرسش هام یه متنی هست در این باره.
شما کجا رو میشناسید اینترنتی عطراش حتما اصل باشن
خلی////فه چی
عطر ام////ین
من تو بخش پرسش ها به طور کاملا مفصل بهش پرداختم و مزایاشو گفتم و ایراداتشو که بر اون اساس می تونین به یه دید کلی برسین که چه تصمیمی بگیرین نه می گم بخرین نه می گم نخرین.
روی پروفایلم کلیک کنین تو بخش پرسش هام یه متنی هست در این باره.
ممنون ولی با این وضعیت اقتصادی کی میتونه عطر صد در صد اورجینال بگیره ک کاملش ۲۰ ۳۰ تومنه؟با این وجود عطر هم فقط برای هنر پیشه های معروف و پولداره چون کدوم آدم معمولی میاد ۳۰ تومن به عطری بده که نهایت بعد ۳روز میپره دکانتشم که خیلی کمه با قیمت زیاد ۵ تومن میدی یک هفته ای تموم میش ۵ میل چ فایده ای داره
ممنون ولی با این وضعیت اقتصادی کی میتونه عطر صد در صد اورجینال بگیره ک کاملش ۲۰ ۳۰ تومنه؟با این وجود عطر هم فقط برای هنر پیشه های معروف و پولداره چون کدوم آدم معمولی میاد ۳۰ تومن به عطری بده که نهایت بعد ۳روز میپره دکانتشم که خیلی کمه با قیمت زیاد ۵ تومن میدی یک هفته ای تموم میش ۵ میل چ فایده ای داره
خب من که نگفتم اصلا اسانس نخرین تد پستم توضیح دادم چطور میشه استفاده کرد، با این اوضاع اقتصادی اگه بخواهیم با دو و خرده تومن عطر داشته باشیم دو تا راه به حای اسانس می تونم پیشنهاد بکنم ۱- اینکه دکانت کار اصلی بخریم خودم این کارو نمی کنم چون به ده میل قانع نیستم متاسفانه اما درست ترینش اینه که عطر اصلی استفاده می کنیم ۲- راه دوم راهیه که خودم میرم از کارهای میسون الحمبرا و فرگرنس ورد و فرنچ اونیو خرید می کنم و اگه یه تومن بودجه بالاتر داشته باشم از رصاصی و افنان و آرماف.
از سایت های جنوب معنبرش زیاد هست پیدا می کنم می خرم این راه بهتره تا اسانس. من دشمن اسانس نیستم و خودمم دارم البته اما خب تا جایی که بشه استفاده نمی کنم چون پشت هم زدنش برای ریه خیلی مضره متاسفانه. کاش این شکلی نبود
اماراتی بخر کیفیتشون خوبه ولی ذکر کردی که نهایت بعد ۳ روز میپره بوش😂عطرا همینن نهایت هشت ساعت جواب بدن خودتم یه مراعاتی بکنی لباساتو بشوری حموم بری حله ولی اگه باز ماندگاری یک هفته ای یماهه میخوای گازوئیل بخر بزن به خودت