shadmehr shadmehr
25
1404/12/20

بوی بهشت بنظرتون ؟

سلام امیدوارم  حالتون خوب باشه انشا الله مخصوصا تو این شرایط .

بچه ها چه عطری رو دوست دارین که با خودتون بگین اگه بهشت بو داشته باشه بو این عطر یا ادکلن رو بده ؟ 

بزار اول از خودم شروع کنم 

وود راکی مونتین البته برا من نسخه ریو شو داشتم یادمه نوجوان بودم تابستان  بود میرفتم پشت خونمون به فاصله، چند تا زمین چمن بود اونجا با بچه ها فامیل و برادرم فوتبال بازی می کردیم حس خوبی برام داره 😊

shadmehr shadmehr
1404/12/22
در پاسخ به Armita :

مممنوووون

shadmehr shadmehr
1404/12/22
در پاسخ به شهرزاد :

بهشت برای من بوی یاس یا بهارنارنج باید بده! تام فورد جزمین روژ و یا نرولی پورتوفینو. 

خیلی هم عالییییی

shadmehr shadmehr
1404/12/22
در پاسخ به خاطرات یک گور کن :

سلام. به نظرم آکوا دیجیو سفید..

بوش خوبه

shadmehr shadmehr
1404/12/22
در پاسخ به میثم زارعیان :

به به

shadmehr shadmehr
1404/12/22
در پاسخ به علی جاویدانه :

Wulóng Chá #نیشان ولونگ چا Wulóng Chá 

سلام ، بهترین بو برای بهشت از نظر من ، نیشان ولونگ چا...

تست نداشتم متاسفانه

shadmehr shadmehr
1404/12/22
در پاسخ به عطر باز نو پا :

بهشت بنظر من یا باید بوی خنکی و طراوت و تازگی بده که نظر من آکوا دی جیو پروفندو هست 

یا بوی یک مکان مقدس و عرفانی که بنظر من آمواج دیا هست 

ولی شخصا فکر میکنم بهشت بوی   انواع گل های یاس و بهار نارنج و شکوفه پرتقال و‌ خنکی آب روان رو میده 

من‌ انتخابم‌ آکوا دی جیو پروفومو و پروفندو و مارلی گالوی  هست 

ماری گالوی بوی تمیزی و پاکی میده منم هم با شما هم نظرم 

Eric Revo Eric Revo
1404/12/23

به احتمال بسیار زیاد بوی MYSLF #ایو سن لورن مای سلف MYSLF  رو میده  البته اگه چنین جایی وجود داشته باشه بوی گل و میوه میده دیگه بر اساس نت بوش باید شبیه اینوکتوس باشه ولی امیدوارم چنین بویی نده که بسیار دیگه تکراری و حتی زننده اس! 

بعد ما می گیم بهشت یه جای خنکه، خب برای یکی تو سیبری بهشت یه جای گرمه، ما چون تو یه کشور خشک و بیابونی و کوهستانی خشک هستیم بهشت برای ما باید خنک باشه پر میوه. برای یه اروپایی شاید یه جور دیگه باید باشه.

shadmehr shadmehr
1404/12/23
در پاسخ به Eric Revo :

به احتمال بسیار زیاد بوی MYSLF #ایو سن لورن مای سلف MYSLF  رو میده  البته اگه چنین جایی وجود داشته باشه بوی گل و میوه میده دیگه بر اساس نت بوش باید شبیه اینوکتوس باشه ولی امیدوارم چنین بویی نده که بسیار دیگه تکراری و حتی زننده اس! 

بعد ما می گیم بهشت یه جای خنکه، خب برای یکی تو سیبری بهشت یه جای گرمه، ما چون تو یه کشور خشک و بیابونی و کوهستانی خشک هستیم بهشت برای ما باید خنک باشه پر میوه. برای یه اروپایی شاید یه جور دیگه باید باشه.

سلام ممنون از نظرت

امیر امیر
1405/01/09

در هر زمان برای من متفاوته ولی الان Black #ارماف بلک اینفینیتی Black که کپی لهوم اولتایم هست

یک زمانی هرود بود، یک مدت لیتون، یک مدت گرینلی و...

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟