با درود و احترام خدمت کلیه عطرافشانی های گرامی
احتمالا مشاهده این تیتر در شرایط فعلی برای شما عجیب و ناخوشایند باشد ولیکن مراسم ازدواج بنده در اواسط بهار خواهد بود (به امید آن که شرایط بسامان باشد) و در انتخاب عطر شب عروسی بسیار مردد هستم و گزینه های زیادی رو دست چین کردم که انتخاب رو دشوارتر کرده، در صورت امکان محبت کنید سه عطر منتخب خود را فارغ از گرم یا خنک بودن آن انتخاب کنید. محدوده سنی بالای 35 سال. با سپاس فراوان
Dior Sauvage Elixir
Xerjoff Mefisto
Xerjoff Naxos
Amouage Journey
Amouage Interlude / Interlude Black Iris
Amouage Outlands
Amouage Jubilation
Amouage Bracken Man
Creed Green Irish
Creed Santal
Creed Silver Mountain Water
Tom Ford Fabulous
Nasomatto Nudiflourum
CLIVE CHRISTIAN Jump Up And Kiss Me Hedonistic
Filippo Sorcinelli - Lavs
FREDERIC MALLE - French Lover
INITIO PARFUMS PRIVES - Psychedelic Love
Marly Carlisle
Marly Kalan
Marly Shagya
Marly Haltane
Marly Althair
Marly Layton
Marly Pegasus
Penhaligons Radcliff
By Killian Angel's Share
Marcoserrusi Harmony
Bvlgari Tygar
عطر رسمی داماد 😁 :
درود بر شما
به خوشی و میمنت ، در کنار هم پاینده و تن درست باشید
به هر حال ، الان شرایطی هست که همه دخیل هستند ، اما ارتباطی به پیش برد روزمره ما نداره ، همونطور که مثل همیشه غذا میخوریم و میخوابیم . شما هم مراسم ازدواجتون هست ،که امیدوارم به خوشی برگزار کنید .
حاشیه نرم .
عطر برای مجلس و برای داماد علی الخصوص ،بهتره که رایحهی همه گیر نداشته باشه و ترجیحا خنک هم نباشه .
فکر کنید داماد دیور ساواج زده باشه یا بلو شنل و یا اونتوس و...
عطرهای بدی نیستن ولی خب ، بهتره یه عطر یه مقدار کمتر همه گیر استفاده بشه برای شخص داماد .
و من شخصا عطرهایی با حال و هوای چوبی و نسبتا تلخ رو مناسب میدونم . از طرفی خیلی سنگین و دارک هم نباشه که اذیت کننده شه.
توی گزینه های شما انتخاب هام اینه ؛
جورنی _ کالان _ کارلایل _ فرنچ لاور
بقیه عطرها حال و هوای مناسب برای داماد رو ندارن .
اگه خودم بخوام چندتا پیشنهاد بدم ؛ دیگنیفاید ، بنتلی اینتنس ، جوانچی ریزرو ، امبر لدر ، دیور هوم پارفوم
گزینههای شکیل ، جا افتاده و باوقاری هستن که نه اذیت کنن و نه همه گیر و سر سری .
امیدوارم بهترین ها پیش روتون باشه .
سلام. پیشاپیش خیلی تبریک عرض میکنم خدمتتون؛
و پیشنهادات من برای شما:
اولین و طلایی ترین گزینه از نظر من French Lover هست؛
و بعد، Jump up and Kiss Me Hedonistic و Creed Silver Mountain Water.
سلام وقت بخیر
برای داماد عطر باتوجه به عطرهایی که گفتید مارلی پگاسوس ، آنجلز شیر ، زرجوف مفیستو یا هر عطری ک میدونید موندگاری خوبی بهتون میده استفاده کنید
و جشنتون به خوشی
عطر رسمی داماد 😁 :
سپاس از شما
این عطر رو در نظر داشتم ولی بخاطر فراگیر بودنش در لیست اضافه نکردم.
محبت دارید.
درود بر شما
به خوشی و میمنت ، در کنار هم پاینده و تن درست باشید
به هر حال ، الان شرایطی هست که همه دخیل هستند ، اما ارتباطی به پیش برد روزمره ما نداره ، همونطور که مثل همیشه غذا میخوریم و میخوابیم . شما هم مراسم ازدواجتون هست ،که امیدوارم به خوشی برگزار کنید .
حاشیه نرم .
عطر برای مجلس و برای داماد علی الخصوص ،بهتره که رایحهی همه گیر نداشته باشه و ترجیحا خنک هم نباشه .
فکر کنید داماد دیور ساواج زده باشه یا بلو شنل و یا اونتوس و...
عطرهای بدی نیستن ولی خب ، بهتره یه عطر یه مقدار کمتر همه گیر استفاده بشه برای شخص داماد .
و من شخصا عطرهایی با حال و هوای چوبی و نسبتا تلخ رو مناسب میدونم . از طرفی خیلی سنگین و دارک هم نباشه که اذیت کننده شه.
توی گزینه های شما انتخاب هام اینه ؛
جورنی _ کالان _ کارلایل _ فرنچ لاور
بقیه عطرها حال و هوای مناسب برای داماد رو ندارن .
اگه خودم بخوام چندتا پیشنهاد بدم ؛ دیگنیفاید ، بنتلی اینتنس ، جوانچی ریزرو ، امبر لدر ، دیور هوم پارفوم
گزینههای شکیل ، جا افتاده و باوقاری هستن که نه اذیت کنن و نه همه گیر و سر سری .
امیدوارم بهترین ها پیش روتون باشه .
با درود و احترام،
حقیقت اش دودل بودم که این تاپیک رو باز کنم، شاید برخی کاربران جبهه بگیرن ولی خوشبختانه در محیط عطرافشان با کاربران فهمیده ای چون شما روبرو هستیم.
با نقطه نظر شما در انتخاب عطر فراگیر نشده موافق هستم به همین دلیل عطرهای بسیار تکراری که در چند خط اول معرفی کردین در لیست نیاوردم. البته برخی عطرهایی هم در لیستی که عنوان کردم جزو عطرهای فراگیر هستن ولی به دلیل رایحه دلنشین شون باز هم در لیست آوردم، مثل پگاسوز، هالتین، مفیستو، اینترلود و چند گزینه دیگر.
به گزینه هایی هم که در انتها پیشنهاد دادین فکر می کنم، برخی عطرها رو موجود ندارم و باید تست کنم.
سپاس از لطف و مهربانی شما.
سلام. پیشاپیش خیلی تبریک عرض میکنم خدمتتون؛
و پیشنهادات من برای شما:
اولین و طلایی ترین گزینه از نظر من French Lover هست؛
و بعد، Jump up and Kiss Me Hedonistic و Creed Silver Mountain Water.
سپاس از لطف و محبت شما
بله دو گزینه اول جزو بهترین انتخاب ها می تونن باشن، خصوصا Jump up که در مجموعه ام ندارم و حتما باید تهیه اش کنم.
سلام وقت بخیر
برای داماد عطر باتوجه به عطرهایی که گفتید مارلی پگاسوس ، آنجلز شیر ، زرجوف مفیستو یا هر عطری ک میدونید موندگاری خوبی بهتون میده استفاده کنید
و جشنتون به خوشی
سپاس از پاسخ شما و ابراز لطف تون
بله هر سه گزینه های بسیار خوبی هستن و شاید آنجلز شیر از این بین گزینه بهتری باشد.
پاینده باشید
سلام و عرض ادب
خيلي مبارك باشه ، عمر خوشبختيتون مانا
بهنظرم سمت هایپشده ها نرید ترجیحا
ناکسوس از زرجف و جامپآپ بهنظر من مناسبهستن 🌸
سلام و عرض ادب
خيلي مبارك باشه ، عمر خوشبختيتون مانا
بهنظرم سمت هایپشده ها نرید ترجیحا
ناکسوس از زرجف و جامپآپ بهنظر من مناسبهستن 🌸
خیلی ممنون از محبت تون، بزرگوارید
بله ناکسوس و جامپ آپ از بهترین گزینه ها هستن.
برقرار باشید و پیروز