سلام خسته نباشید،من تجربه زیادی در زمینه عطر و ادکلن ندارم لطفا راهنماییم کنین میخوام اوایل بهار یه دیت برم دوست دارم بوی خوبی بدم یه بویی که تو ذهن طرف مقابلم ماندگار شم پیشنهادتون چیه؟
بهترین عطرها برای خانم ها در سال ۲۰۲۶
والایا اکسکلوسیف
اینسیامی بولگاری
سوبلیم وانیل کرید
الاداریا کرید
بودجه اتون؟
بادرود اگه تونستید پیدا کنید جیو آرمانی اسنزا خیلی کمیاب هست اگر نشد آمواج رفلکشن ۴۵ یا تامین گرین پریل و کرید اونتوس ابسلو
بودجه اتون؟
تا۵میلیون
البته اول باید سیمپل بگیرم
پیدا نمیشه دیسکانتیو شده
بادرود اگه تونستید پیدا کنید جیو آرمانی اسنزا خیلی کمیاب هست اگر نشد آمواج رفلکشن ۴۵ یا تامین گرین پریل و کرید اونتوس ابسلو
اینا مردونه اس ایشون خانم هستن
با بودجه ۵ تومن ، بهتره یا کلا برین سمت اورجینال که میشه لالیک که خب توشون من
#لالیک لامور (له آمور) L'Amour و
#لالیک ساتین Satine رو می پسندم چون بوهای شیکی دارن و معتدل و مناسب اون فصل هستن.
و اگه بخواهین می تونین کارهای اماراتی رو هم مد نظر داشته باشین. مثلا کارهایی از فرنچ اونیو و الحمبرا و لطافه.
کار الحمبرا نارکوتیک فلاور که مشابه والایا هم هستن اما یه خرده میوه ایی تر و عملکرد واقعا خوبی دارن. بوش با بوی خنک میوه های قرمز شروع میشه و بعد بوی تمیزی و سفید یاس و چوبی و مشک ریز میاد کار خاصیه.
کارهای مشابه ایی از
#تیزیانا ترنزی کیرک ( کیرکه ) Kirke
#تیزیانا ترنزی اندرومدا Andromeda از شرکت های الحمبرا ، لطافه یا فرنچ اونیو رو می تونین جستجو کنین. بوهای سیف هستن اگه زیر ۲۵ سال هستین مای وی و اگه بالاش هستین کلود از اریانا رو تست کنین حتما.
کار زیاده مثل مشابه از ارمانی از مای وی ، سی یا کارهایی از ویکتوریا سکرت و لانوین و غیره.