علیرضا علیرضا
3
1404/11/20

عطرامضای خاص

با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز واقعیت منکوچکترین عضواز دوستداران و کلکسیونران عطر  سر یه مسئله واقعا موندم

من هر موقع عطری‌رو عطر امضا قرار دادم متاسفانه دوسه سال بعد شدیدا تو جامعه هایپ میشه سال ۹۳ اونتوس (۱۲۰ میل ۲۰۱۴ الانم موجوده) سال ۹۶ گرین ایریش دیگه اواخر افتادم تو فاز جمع کردن چند باتل از هر برندی و الی انتها  ولی به یهمسئله برخوردم 

مسئله کرید اسپایس اند وود 

خیلی دوست داشتم متاسفانه و متاسفانه شدیدتر اینه که عجیب گرونه به عنوان عطر امضایی که سالی شاید یه باتل نیاز بشه

نه عطریه که عربیش موجوده نه زیاد شناخته شده اس واقعا بوی لوکس‌و فوق العاده چندین بار سمپل خریدم گفتم شاید زیاداحساسی برخورد میکنم ولی دیدم واقعا فوق العادس

سوال و خواهشم از شما اساتید اینه که من برای یه عطر امضا که با وقار و لوکس باشه ملایم برای استفاده عطر امضای ۴ یا۳ فصل باشه مناسب مهمانی و استفاده روزمره باشه و مهمتر از این که کمتر شناخته شده باشه معرفی بفرمایین (دلیل اینکه اسپایس اند وود رو مرددم اینه که یک واقعا نسبت به پرفورمنسش خیلی گرونه واقعا ارزش ۶۰۰ دلارو شاید حداقل بخاطر پرفورمنسش نداشته باشه( الحق که کیفیتش فوقالعادس)

سلام و ااحترام خدمت شما دوست گرامی

طبیعتا انتخاب عطر امضا بسیار سلیقه ای هست. من سال ها سعی می کدم که از عطر و ادکلن های بسیار پیچیده و کمیاب و بهتر بگم خاص، به عنوان عطر امضا استفاده کنم. اما در حال حاضر، سعی می کنم ملاک های دیگه ای را برای عطر امضا در نظر داشته باشم.

پیشنهاد من به شما، پرادا لهوم هست. خصوصیات این کار از نظر من:

1- خاص

2- قابلیت استفاده در 3 فصل سال (حتی 4 فصل بسته به موقعیت جغرافیایی)

3- اطمینان از این امر که هایپ نخواهد شد.

Prada L'Homme #پرادا لهوم Prada L'Homme 

با درود دوباره

اگر با قیمت بالاتر عطر امضا، (در حدود 48 میلیون در حال حاضر) مشکلی ندارید، و از روایح چوبی لذت می برید، له لابو سانتال 33 رو به شما پیشنهاد میدم. اگرچه شرکت های زیادی نمونه های کپی شده این کار رو بازتولید کرده اند، اما به علت طبیعت خاص این عطر، مورد مطلوبی برای توده مردم نیست و طبیعتا خطری از جانب هایپ بیش از اندازه یا همان over hyped شدن این محصول رو تهدید نخواهد کرد.

Santal 33 #له لابو سانتال 33 Santal 33  

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟