اعتقاد دارم که در یک سری از مسائل بهتره که از مبدا ادکلن فرانسه الگو بگیریم تا اعراب خلیج پارس. به واسطه چند سال زندگی در فرانسه می خوام دریافت هام رو از فرهنگ ادکلن فرانسوی ها به اشتراک بگذارم ( منظورم مهاجرین در فرانسه نیست افراد طبقه اجتماعی متوسط و متوسط به بالای فرانسوی ) نکات جالبی رو فهمیدم که دونستن خالی از لطف نیست. من نمی گم این ها درسته فقط می خوام بگم این قشر این طور عمل می کنن. در مورد اطلاعات هم در نظر بگیرین این حرف ها میانگینه ، نمی گم همه فرانسوی ها در فرانسه اینجوری هستن
۱-چند پاف ادکلن می زنن معمولا؟ سه الی نهایتا پنج تا، زیادی ادکلن زدن نماد کمبود تحصیلات و کج سلیقگیه.
۲-ادکلن دئودورانت نیست! صرفا نباید بوی تمیزی یا خنکی بده که اینو ارائه بده که من تمیزم، ادکلن باید بخشی از شخصیتت باشه و نشونگر سلیقه ات و شخصیتت باشه. یعنی اون بو باید سلیقه ات باشه نه برای پوشش بد بویی و یا القای تمیزی.
۳- استفاده از ادکلن تو باشگاه بی شخصیتیه. اما آدم باید پاکیزه باشه در باشگاه و بوی بد نده= حمام + لباس تمیز
۴- ادکلن با بوهای قوی برای : بیرون شام رفتن/ دیت / کلاب یا عروسی فضای باز/ در طول روز بیشتر ترجیع داده میشه ادکلن های سبک و نزدیک به پوست استفاده شه.
۵- در معرض عموم ادکلن زدن نماد شلختگیه بیشتر ،مثلا نباید وسط خیابون و یا روی میز رستوران یا وسط کلاس ادکلن بزنی ( دستشویی میرن)
۶- قیمت ادکلن و صحبت راجع به اینکه چقدر گرونه یه خرده لو لولی و چیپ بودنه چون ادکلن یه امضای شخصیتیه نه صفرهای تو حساب بانکیت.
۷-عطر امضا خیلی مرسومه یعنی فرد ممکنه سال ها صرفا یه ادکلن رو استفاده کنه چون اون بیشتر به وایب شخصیتش می خوره
۸- ادکلن ها ببشتر با پخش ضعیف ان ، نزدیک به پوست، برای اینن که کشف شن نه اینکه خودشون رو ارائه کنن.
۹-ادکلن ها بیشتر پودری ، چوبی ، مشکی ، ( هوای اکثر جاهای فرانسه منها جنوبش معمولا متوسط و متوسط رو به پایینه) و همینطور گلی و اینکه یه مرد ادکلنش گلی باشه چیز عادیه
۱۰- ادکلن فشن نیست! یعنی بر اساس ترند ادکلن انتخاب نمیشه، بر اساس سلیقه و شخصیته و مبتنی بر این نیست که هی چه شرکتی چی معرفی کرده برای همین ممکنه کمتر ادکلن هایی استفاده شه که هایپ میشن.
۱۱- ادکلن های نیش یه جوری سنت قدیمیه و برای کلاس گذاشتن نیست هیچ وقت گفته نمیشه چه ادکلنی با چه قیمتی زده شده. ممکنه یه کار خیلی قدیمی باشه یا یه کار ارزون.
یه قانون نا نوشته اگه قبل از حضورت ادکلنت بوش بیاد یعنی این حرکت فول بوده.
تفاوت زیادی با ما تو فرهنگ استفاده از ادکلن هست؟
از تجربیات شما استفاده کردیم عالی بود 👏🏾