عطر نارگیلی

سلام و درود فراوان

میخواستم بدونم چه عطرهایی میشناسید که در اون نت نارگیل نباشه اما بوی نارگیل ازش استشمام کرد 

ممنون از شما خوبان 🌹

دانیال دانیال
1404/11/09

ببخشید سوال را با سوال جواب میدم... اگر شما عاشق رایحه نارگیل هستید چه فرقی داره توش نارگیل باشه یا نباشه!!!!؟؟ 

در پاسخ به دانیال :

ببخشید سوال را با سوال جواب میدم... اگر شما عاشق رایحه نارگیل هستید چه فرقی داره توش نارگیل باشه یا نباشه!!!!؟؟ 

دانیال جان بوی نارگیل منو مدهوش میکنه و متوجه شدم عطر هایی هستن که نت نارگیل ندارند اما بوی نارگیل میشه ازشون استشمام کرد واسم جالب بود مثله پنهالیگونز ...ویلیام ، حتی خمره هم همچین بوی نارگیلی طوری ازش میفهمم

خوشحال میشم چند عطر خاص با نت نارگیل معرفی کنی یا شبیه این موارد🌹🌹

در پاسخ به دانیال :

دانیال جان بوی نارگیل منو مدهوش میکنه و متوجه شدم عطر هایی هستن که نت نارگیل ندارند اما بوی نارگیل میشه ازشون استشمام کرد واسم جالب بود مثله پنهالیگونز ...ویلیام ، حتی خمره هم همچین بوی نارگیلی طوری ازش میفهمم

دانیال دانیال
1404/11/10
در پاسخ به محمد دهدار :

Eric Revo Eric Revo
1404/11/12

calvin klein one reflections

در پاسخ به Eric Revo :

calvin klein one reflections

اریک جان سپاس ، تست میکنم حتما🌹🌹

nila nikfar nila nikfar
1404/11/14

ویکتوریا سکرت کوکونات پشن پیشنهاد میشه🤍🥥

در پاسخ به محمد دهدار :

سلام آقا محمد تو صفحه ی عطرها جایی که عکس نارگیل رو میبینی بزن تمام عطرهای که نارگیل داره رو بالا میاره. و اینم بگم من خمره رو دارم اصلا بوی نارگیل ندارد بوی شیرینی عربی و دارچین و خرما داره با نه بوی مشروبی.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟