Tina Tina
2
1404/11/07

یافتن مشخصات عطری با باتلی شبیه به گل

سلام و احترام. حقیقتش یک سؤال خیلی ذهنم رو درگیر کردهو حس کردم باید در این بخش بپرسم و ممنون میشم پاسخ بنده رو بدید. حقیقتش دو ماه پیش به یک عطرفروشی واقع در خیابان میرازای شیرازی مراجعه کردم که شنیده بودم عطرهای اصل و خوبی دارند. فروشنده عطری رو به مچ دستم زد که باتلش مربعی شکل بود و درش یک گل رز باز شده به رنگ صورتی. خیلی باتلش زیبا بود اما در اون لحظه بوی ملایم عطر رو نپسندیدم و متأسفانه عطر دیگری رو خریدم و پشیمان شدم اما دیگه پشیمانی سودی نداشت. همینطور که قدم زنان در حال برگشت بودم یه رایحه شگفت انگیزی رو احساس کردم و باورم نشد که خودمم چونهروقت عطر میزنم زود میپره اما مچ دستم رو آوردم بالا که شالم رو درست کنم دیدم بلهههه همون عطری هست که شیشه اش شبیه گل بود. خیلییییی از دست خودم عصبانی شدم. این عطر اصلاً از برند daisy و باتل هایی با این مشخصات که در سایت ها هست، نبود. هرچقدر سرچ کردم نتونستم پیداش کنم. رایحه اش صابونی، دخترانه و تمیز و شفاف بود.

اگر ممکنه لطفاً در پیدا کردن این عطر راهنماییم کنید.اما سؤال مهمم این هستش که چرا برخی از عطرهایی که در عطرفروشی های خیابان میرزایی شیرازی به چشم میخوره، تک و خاص هستند و یا از برندهایی هستند که خیلی شاید معروف نباشند و اصلاً در آنلاین شاپ های عطر موجود نیستن؟

سلام وقت بخیر 

در مورد جواب سوال دومتون ،یک فروشگاه معروف دیگه هست که من گاهی ازشون خرید میکنم و اونها هم یک سری برند میارن که حتی تو خارج هم شاید معروف نباشه عکسی از یک ادکلنی که خریداری کردم تو عطرگرامم گذاشتم از یک برند فرانسوی تازه کار که سال ۲۰۱۸ شروع به کار کرده و حتی تو فرگرانتیکا هم معروف نیست ولی کیفیت بسیار عالی و رایحه ی شفافی داره حدسم اینه که این محصولات به صورت شخصی و مستقیم از این بوتیک ها به تعداد محدود خریداری میشن و اون شخص میاره تو فروشگاهش میذاره و حتما حاشیه سود خوبی براشون داره اما نظر شخصی خودم با توجه به این گرونی ها و امکان خرید کمتر اینه که حدالامکان از همون برند های معروف و شناخته شده خرید کنید مگر اینکه واقعا عاشق و دلباخته ی یک رایحه ای شده باشید وگرنه ریسک نکنید 

Eric Revo Eric Revo
1404/11/08

می تونه یکی از اینا باشه، اولیه توی نت پایه مشک و صدر و صندل داره که ترکیبش میشه بو تمیزی که میگین و وسطشم گلیه

Volare Moments EDT ORIFLAME

ابن بکی هم گرم و گلی و چرمیه فکر نگنم اونی باشه که میگین:

Volare Eau de Parfum

در نهایتم ابن ممکنه باشه:

Volare Tender Edp

همشون از oriflame هستن

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟