سلام دوستان عزیز یه سوالی داشتم: چیزی با عنوان عطر اورجینال فله ای داریم؟ یعنی ایا عطر اورجینال فقط پلمپ وارد میشه یا به صورت باز هم ممکنه وارد کشور بشه؟
چون من از یه پیرمردی عطر خریدم ایشون گفتن که عطر اصلی فله ای هستش، و من خودم هم از عطر همون شفافیت و کیفیت ، تفکیک نت ها رو همه رو گرفتم و بو کاملا طبیعی بود
همون عطرهای گرمی رو که تو فلز نگه می دارن اگه جنسش داغوون نباشه و رقیق باشه مثلا در حد ۵۰/۵۰ نت هاش معمولا باز میشه بازم بستگی داره خود عطره چی باشه. ادکلن مایع اش فله ایی نیست هیچ جا خودشم فله ایی نیست مگر با جعبه و پلمپ و به صورت سفارش بالا برای فروش فروشگاه ها رو بشه فله ایی نامید
درود...
منظورتون رو کامل متوجه نشدم...
همه عطرها پلمپ و با بسته بندی اصلی وارد کشور میشوند...
اما اگر جایی با کسی مواجه شدید که(تستر بدون جعبه..عطر اورجینال بدون جعبه) میفروشد..شک نداشته باشید که یا خراب شدند و کیفیت سابق را ندارند..و یا فیک هستند...
عطررا از فروشگاه معتبر خریداری کنید و خیالتون بابت اورجینال بودن عطرتون راحت باشد...
بله داریم . کیلویی هم به فروش میرسه . کرید و زرجوف کیلویی دو میلیون تومان ، دیور یک میلیون و مون بلان و آزارو و بربری فقط پانصد هزار تومان 😆
درود
اسانس های مخصوص وارد کشور میشوند و اینجا باهم ترکیب میشوند بعد به فروش میرسند...
کلاً حس خوبی به این اسانس های به ظاهر سوییسی و فرانسوی ندارم..🤣🤣
سلام . شاید اون فروشنده ای که به شما گفته عطر اصل منظورش همون اسانس اصل و با کیفیت هست! چون اسانس عطرها از شرکت ژیوادان و لوزی اگه واقعا باشه کیفیت فوق العاده ای داره و در خریدش شک نکنید. من کار اورجینال تهیه میکنم و اسانس هم تهیه میکنم . واقعا بعضی از اسانسها پا به پای اورجینال جلو میان و از نظر تغییر نت و شفافیت عالی هستن. هیچ وقت از اورجینالها بت نسازید . گاهی با یک دهم اون پول میتونید اسانسش رو داشته باشید بدون حتی یک ذره تفاوت!
مثال میزنم : بنده کار اورجینال زرجوف رجیو رو دارم باتل اصلیشو هم دارم و اسانسش رو هم دارم! هیچ تفاوتی با هم ندارند! شاید بگید که کار اورجینالم احتمالا فیک هست که من اینجور برداشت میکنم ولی باید بدونید از جای معتبر خریدم و هیچ شکی در اورجینال بودنش نیست و همه بررسی ها رو انجام داده بودم!!
اسانس با کیفیت خریداری کنید و تعصب زیادی نداشته باشید!
شاید کسی بگه اسانس ها ضرر دارند!! خب اگر اینجوره میشه این برچسب رو به اورجینالها هم زد! اورجینالی که توی اون سر دنیا داره پر میشه شما چه ضمانتی داری که مواد مضر نداشته باشه؟؟؟؟
پس این برچسب سرطانزا وحساسیت زا رو به هر دوتاشون میشه زد!!
از روایح لذت ببرید . تعصب زیادی کار دست ادم میده!! تعصب خوب نیست
پاینده باشید
سلام . شاید اون فروشنده ای که به شما گفته عطر اصل منظورش همون اسانس اصل و با کیفیت هست! چون اسانس عطرها از شرکت ژیوادان و لوزی اگه واقعا باشه کیفیت فوق العاده ای داره و در خریدش شک نکنید. من کار اورجینال تهیه میکنم و اسانس هم تهیه میکنم . واقعا بعضی از اسانسها پا به پای اورجینال جلو میان و از نظر تغییر نت و شفافیت عالی هستن. هیچ وقت از اورجینالها بت نسازید . گاهی با یک دهم اون پول میتونید اسانسش رو داشته باشید بدون حتی یک ذره تفاوت!
مثال میزنم : بنده کار اورجینال زرجوف رجیو رو دارم باتل اصلیشو هم دارم و اسانسش رو هم دارم! هیچ تفاوتی با هم ندارند! شاید بگید که کار اورجینالم احتمالا فیک هست که من اینجور برداشت میکنم ولی باید بدونید از جای معتبر خریدم و هیچ شکی در اورجینال بودنش نیست و همه بررسی ها رو انجام داده بودم!!
شاید کسی بگه اسانس ها ضرر دارند!! خب اگر اینجوره میشه این برچسب رو به اورجینالها هم زد! اورجینالی که توی اون سر دنیا داره پر میشه شما چه ضمانتی داری که مواد مضر نداشته باشه؟؟؟؟
پاینده باشید
سلام عرض ادب ممنون از وقتی ک گذاشتید ، بله دقیقا همینطوره شاید اصلا عطارهایی داشته باشیم که خیلی ام سازنده هایی خوبی باشن و فقط بخاطر اینکه مشکل در این دارن که عطر رو نمیتونن به ثبت برسونن یا دشمنی دارن با عده خاص و تصمیم گرفتن جداگانه و بیرون از چهارچوب جهانی عطر تولید کنن و عرضه کنن،
منظورم دقیقا همون عطر با کیفیتی هست که نمیتونی فرقشو با اورجینال تشخیص بدی منتها بعضی دوستان فکر میکنن من این عطر های بازاری و شیمیایی رو میگم ، باور کنید همینایی که به مسخره گرفتن و تیکه میندازن این عطر رو بدم بهشون به اسم اورجینال تا خونه بشکن میزنن و میرقصن انقدر ک این لعنتی همه چیش دقیق و با کیفیته
همون عطرهای گرمی رو که تو فلز نگه می دارن اگه جنسش داغوون نباشه و رقیق باشه مثلا در حد ۵۰/۵۰ نت هاش معمولا باز میشه بازم بستگی داره خود عطره چی باشه. ادکلن مایع اش فله ایی نیست هیچ جا خودشم فله ایی نیست مگر با جعبه و پلمپ و به صورت سفارش بالا برای فروش فروشگاه ها رو بشه فله ایی نامید
سلام وقت بخیر، نه اونی که شما میگی که کلا شیمیایی و تابلو ان که مصنوعی هستن،
بنده عرض کردم جنس رایحه طبیعیه و فوق العاده با کیفیت
درود...
منظورتون رو کامل متوجه نشدم...
همه عطرها پلمپ و با بسته بندی اصلی وارد کشور میشوند...
اما اگر جایی با کسی مواجه شدید که(تستر بدون جعبه..عطر اورجینال بدون جعبه) میفروشد..شک نداشته باشید که یا خراب شدند و کیفیت سابق را ندارند..و یا فیک هستند...
عطررا از فروشگاه معتبر خریداری کنید و خیالتون بابت اورجینال بودن عطرتون راحت باشد...
سلام وقتتون بخیر، بنده از کسی که عطر تهیه کردم نه خراب بود عطرش نه نه بدون جعبه یا تستر،
عطره دستریز بود ، و جنس رایحه طبیعی و فوقالعاده با کیفیت جوری که من اورجینال هاشون رو هم دارم و کوچکترین فرقی حس نکردم
درود
اسانس های مخصوص وارد کشور میشوند و اینجا باهم ترکیب میشوند بعد به فروش میرسند...
کلاً حس خوبی به این اسانس های به ظاهر سوییسی و فرانسوی ندارم..🤣🤣
درود کلا ما تا پول زیاد به چیزی ندیم حس خوب پیدا نمیکنیم بهش
پاینده باشید
سلام
جای معتبر برای خرید اسانس میشناسی معرفی کنی تهران.