Mrjn j Mrjn j
25
1404/11/02

عطر امضا

با سلام

در جستجوی عطر امضای زنانه‌ام هستم و مسیرم را با چند عطر محبوب مشخص کرده‌ام:

• Valentino Donna Born In Roma (شیرینیِ گلیِ مدرن و جذاب)

• PARFUMS de MARLY - Valaya (تازگیِ آرامش‌بخش و مینیمال)

• Louis Vuitton - Pacific Chill (انفجار میوه‌ایِ آبی و شاداب)

عاشق عطرهای زنانه‌ی شاداب، مدرن و با جلوه‌های آبی میوه‌ایِ غیرچسبنده هستم. از رایحه‌های صابونی، کهنه، و سنگین و یونیسکس فراری‌ام.

سؤال مشخص من از شما متخصصان:کدام عطرهای زنانه‌ی (ترجیحاً با حضور یاس و میوه‌های شیرین لطیف و وانیل ) را پیشنهادمی‌دهید؟

هدفم پیدا کردن یک امضای زنانه‌ی اصیل است. 

از راهنمایی‌های ارزشمندتان سپاسگزارم

Eric Revo Eric Revo
1404/11/07
در پاسخ به Mrjn j :

مرسی از پیشنهاد متفاوتتون 

دنبال همچین حس متمایز و تقریباً جادویی برای امضام می‌گردم.راستش قبلاً درباره‌اش شنیده بودم، ولی فکر می‌کردم مردانه‌ست!حالاکه گفتید، کنجکاو شدم حتماً تستش کنم. ممنون🌊✨

بلو تالیسمان مردونه نیست راستش اما خیلی ضعیفه، برای اولین بار حتی فکر کردم بویی نداره، خیلی برام عجیب بود شاید من این بوده باشم اما واقعا بوی خیلی کمی داره من سر هیچ ادکلنی این حس بهم دست نداده بود که بو هست اما کمه

Eric Revo Eric Revo
1404/11/07
در پاسخ به Mrjn j :

ممنون از پیشنهادتون!

من تا حالا بیش از ۱۰۰ دکانت عطر تست کردم و راستش سخت‌پسندم! 

الان دقیقاً دنبال یه عطر فرش میوه‌ایِ خاص و شاداب می‌گردم که امضای خودم بشه.

حسم اینه: یه عطر که بوی هوای تمیز، یاس تازه و میوه‌های شیرین بده. یه چیزی که واقعاً نشون‌دهندهٔ حال خوب و انرژی مثبتم باشه.

راستش لذت این سفر برای من همون کشف کردنه

. شاید هم امضام یه عطر نباشه، بلکه چندتا عطر مختلف باشن که باهم داستان من رومی‌سازن.

پس هر پیشنهاد خاص و متفاوتی دارید، خوشحال میشم بشنوم. ✨

ژان پل گوتیه گاردن پارادیس مردونه ر‌و امتحان کنین البته نت یاس نداره اما تموم چیزهای دیگه رو داره، یاس هم یه خرده هلاف جهت فرش بودنه اما بوی معتدل و میوه ایی و یاس اربا پیورا رو تست کنین

Mrjn j Mrjn j
1404/11/07
در پاسخ به Eric Revo :

بلو تالیسمان مردونه نیست راستش اما خیلی ضعیفه، برای اولین بار حتی فکر کردم بویی نداره، خیلی برام عجیب بود شاید من این بوده باشم اما واقعا بوی خیلی کمی داره من سر هیچ ادکلنی این حس بهم دست نداده بود که بو هست اما کمه

ممنون بابت توضیح و به‌اشتراک‌گذاری تجربه‌ی شخصیتون
هنوز تست نکردم، اما با شنیدن نظر شما و بازخورد مثبتی که از دیگران دیده بودم، کنجکاو شدم حتماً عملکرد پوستی‌اش رو بررسی کنم.

Mrjn j Mrjn j
1404/11/07
در پاسخ به Eric Revo :

ژان پل گوتیه گاردن پارادیس مردونه ر‌و امتحان کنین البته نت یاس نداره اما تموم چیزهای دیگه رو داره، یاس هم یه خرده هلاف جهت فرش بودنه اما بوی معتدل و میوه ایی و یاس اربا پیورا رو تست کنین

ممنون از پیشنهادتون 
اربا پیورا رو تست کردم، اما رایحه‌اش با من همخوانی نداشت.

تنها عطرهای مردانه‌ای که واقعاً دوست داشتم و استفاده کردم،
Silver Mountain Water #کرید سیلور مانتین واتر Silver Mountain Water 

Pacific Chill #لویی ویتون پسیفیک چیل Pacific Chill 

بوده‌اند.

با توجه به کامنت‌های مثبتی که برای «ژان پل گوتیه گاردن پارادیس مردانه» دیدم، مشتاقم  اون رو هم تست کنم. به نظر می‌رسد میوه‌ای-آبی و سبک باشه.

اگر پیشنهاد یا تجربه‌ی دیگری برای یک عطر فرش میوه‌ایِ شاداب، اما با حال‌وهوای زنانه و لطیف دارید، خوشحال می‌شم بشنوم.»

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟