سلام بر همه دوستان عزیز
بنده یک مشکلی که دارم اینه که نمیتونم عطری رو به عنوان عطر امضا انتخاب کنم و معمولا عطری که میخوام استفاده کنم رو بر اساس استایل ، جمعی که میخوام توش حضور داشته باشم ، مناسبتش و کاری که دارم ، اب و هوا و متغیر های دیگه ای که ممکنه وجود داشته باشن و این رو هم اضافه کنم که استایل ثابتی دارم اینطور نیست که هربار یک شکل متفاوت داشته باشم
و از اونجایی که هربار این متغیر ها درحال تغییرن من سعی میکنم عطر مناسب رو انتخاب کنم و از این رو عطر ثابتی ندارم که بتونم بهش بگم عطر امضا
خوشحال میشم در مورد این موضوع راهنماییم کنید که معیار های عطر امضا چی هستن و اصلا مفهومش چیه که با درک مفهومش بتونم به نتیجه برسم
سلام...خودت رو محدود به عطر امضا نکن از همه عطرها لذت ببر!! شما میتونی از میوه ها فقط سیب رو بخوری؟؟؟ پس پرتقال چی؟ آناناس؟؟ کیوی؟ هندوانه؟؟ حیفه نخوری!! همه رو باید امتحان کنی و لذت ببری
قضیه عطر هم همینه!
این نظر شخصی منه و ممکنه خیلیها رد کنند.. شما مختارید
روز خوش
سلام عطر امضا به طور خلاصه یعنی یک بویی که دیگران شما رو با اون رایحه میشناسند و شما به صورت همیشگی و دائم از اون کار استفاده میکنید نهایت تغییر شما این هست که مثلاً در فصل گرم یک امضا دارید و در فصل سرد یک امضا یعنی نهایتا از دو ادکلن استفاده میکنید و چون هر موقع که افراد شمارو میبینند شما یک بوی مشخصی میدید بعد از یک زمانی دیگه هر جای دیگه ای اون افراد اون رایحه به مشامشون برسه در لحظه چهره شما در ذهنشون شکل میبنده
قدیم تر خیلی متر و معیار مشخصی برای عطر امضا وجود نداشت و این حساسیت ها هم نبود هرکسی هر چیزی که دوست داشت رو انتخاب میکرد و همون رو هم میزد الان حالا یکم این سخت گیری های استایل و موقعیت مکانی و غیره پیش اومده نتیجتا اگر میخواهید عطر امضا داشته باشید باید یک عطر راحت پوش رو انتخاب کنید که با استایل های مختلف کژوال و رسمی خوب در بیاد زیاد هم داریم از این دست روایح حتی تو عطر های نیش و بسیار با کیفیت هم میتونید راحت پیدا کنید
سلام...خودت رو محدود به عطر امضا نکن از همه عطرها لذت ببر!! شما میتونی از میوه ها فقط سیب رو بخوری؟؟؟ پس پرتقال چی؟ آناناس؟؟ کیوی؟ هندوانه؟؟ حیفه نخوری!! همه رو باید امتحان کنی و لذت ببری
قضیه عطر هم همینه!
این نظر شخصی منه و ممکنه خیلیها رد کنند.. شما مختارید
روز خوش
درود بر شما
بنده نیز با شما هم نظر هستم ولی بخاطر تجربه کمم میخواستم نظر شما اساتید رو راجب این موضوع بشنوم و راحت تر راجبش تصمیم بگیرم و مرسی از وقتتون
سلام عطر امضا به طور خلاصه یعنی یک بویی که دیگران شما رو با اون رایحه میشناسند و شما به صورت همیشگی و دائم از اون کار استفاده میکنید نهایت تغییر شما این هست که مثلاً در فصل گرم یک امضا دارید و در فصل سرد یک امضا یعنی نهایتا از دو ادکلن استفاده میکنید و چون هر موقع که افراد شمارو میبینند شما یک بوی مشخصی میدید بعد از یک زمانی دیگه هر جای دیگه ای اون افراد اون رایحه به مشامشون برسه در لحظه چهره شما در ذهنشون شکل میبنده
قدیم تر خیلی متر و معیار مشخصی برای عطر امضا وجود نداشت و این حساسیت ها هم نبود هرکسی هر چیزی که دوست داشت رو انتخاب میکرد و همون رو هم میزد الان حالا یکم این سخت گیری های استایل و موقعیت مکانی و غیره پیش اومده نتیجتا اگر میخواهید عطر امضا داشته باشید باید یک عطر راحت پوش رو انتخاب کنید که با استایل های مختلف کژوال و رسمی خوب در بیاد زیاد هم داریم از این دست روایح حتی تو عطر های نیش و بسیار با کیفیت هم میتونید راحت پیدا کنید
درود برشما
خیلی متشکرم از وقت و دیدگاهی که در اختیارم قرار دادید
داداش ببین واقعا عطر امضا داشتن خیلی خسته کننده است اینکه همش یه عطر استفاده کنی!!!
ولی شما میتونی رایحه امضا داشته باشی
یعنی اینکه از عطرهای استفاده کنی که تقریبا توی یک سبک هستن
مثلا من بهار لسل ادوپرفیوم بزنم
#ایسی میاکه لی سل د ایسی Le Sel d’Issey
تابستون لسل ادو تویلت
پاییز بویس امپریال
#اسنشیال پرفیومز بویس امپریال Bois Impérial
زمستان امواج پرپس استفاده کنم
اینا همشون تو یک خانواده هستن
تاژه بازم هست که بتونی توی یک فصل از چند عطر هم رایحه استفاده کنی
خیلی سخت نیست برو تو کارهای قبل از سال ۲۰۱۴ دو کار یکی خنک و یکی گرم رو پیدا کن که دیسکانتیو شده ، اونا رو شروع کن به استفاده، کارهایی باشه که قبلا هایپ نشده باشه اینجوری میشه عطر امضات، عطر امضات نباید چیزی باشه که همه جا هست.
اگه پولشو نداری که مشابه عربیشو بگرد پیدا کن، مثلا فکر کن وینتیج ریدیو از لطافه رو همش بزنی،حتی تو همین جامعه عطربازها مگه چند درصد بوی اینیشیو پاراگون رو می دن، یا مثلا گاد اف فایر رو بری کلونشو پیدا کنی فرنچ اونیو یه دونه زده. خب چند درصد بوی گاد اف فایر می دن مگه. اکثرا بوی دیزاینرهای دم دستی رو میدن کارهای شنل و دیور و ایو سن لورن و امثلهم.
عطر امضا باید یه چیزی باشه که عطر گرمی اش وجود نداره.دم مترو نفروشن بوشو.
این برای ما بچه فرهنگی هاس، اما اگه وضعت خوبه که برو نیش هایی که معروف نیستن رو سمپل بگیر ببین کدوم به وایبت می خوره همون میشه امضات. بیخودی نیش های خیلی گرون رو سمتشون نرو لزوما خوش بو تر و با عملکرد بالاتر نیستن.
داداش ببین واقعا عطر امضا داشتن خیلی خسته کننده است اینکه همش یه عطر استفاده کنی!!!
ولی شما میتونی رایحه امضا داشته باشی
یعنی اینکه از عطرهای استفاده کنی که تقریبا توی یک سبک هستن
مثلا من بهار لسل ادوپرفیوم بزنم
#ایسی میاکه لی سل د ایسی Le Sel d’Issey
تابستون لسل ادو تویلت
پاییز بویس امپریال
#اسنشیال پرفیومز بویس امپریال Bois Impérial
زمستان امواج پرپس استفاده کنم
اینا همشون تو یک خانواده هستن
تاژه بازم هست که بتونی توی یک فصل از چند عطر هم رایحه استفاده کنی
خیلی ممنون از راهنمایی شما سپاس گذارم
خیلی سخت نیست برو تو کارهای قبل از سال ۲۰۱۴ دو کار یکی خنک و یکی گرم رو پیدا کن که دیسکانتیو شده ، اونا رو شروع کن به استفاده، کارهایی باشه که قبلا هایپ نشده باشه اینجوری میشه عطر امضات، عطر امضات نباید چیزی باشه که همه جا هست.
اگه پولشو نداری که مشابه عربیشو بگرد پیدا کن، مثلا فکر کن وینتیج ریدیو از لطافه رو همش بزنی،حتی تو همین جامعه عطربازها مگه چند درصد بوی اینیشیو پاراگون رو می دن، یا مثلا گاد اف فایر رو بری کلونشو پیدا کنی فرنچ اونیو یه دونه زده. خب چند درصد بوی گاد اف فایر می دن مگه. اکثرا بوی دیزاینرهای دم دستی رو میدن کارهای شنل و دیور و ایو سن لورن و امثلهم.
عطر امضا باید یه چیزی باشه که عطر گرمی اش وجود نداره.دم مترو نفروشن بوشو.
این برای ما بچه فرهنگی هاس، اما اگه وضعت خوبه که برو نیش هایی که معروف نیستن رو سمپل بگیر ببین کدوم به وایبت می خوره همون میشه امضات. بیخودی نیش های خیلی گرون رو سمتشون نرو لزوما خوش بو تر و با عملکرد بالاتر نیستن.
درود خیلی متشکرم بابت این اطلاعات و دیدگاهی که در اختیارم گذاشتید و میتونم بپرسم حالا هم واسه اون سمپل هایی که عرض کردید از کجا میتونم اون برند های نیش رو پیدا کنم و از کجا سمپل ها رو تهیه کنم ؟