درود بر اعضای گرامی عطرافشان
دوستان کسی هست هر دوی این نسخهها رو امتحان کرده باشه و از میزان شباهتشون اطلاعی داشته باشه؟
اونتوس فور هر رو نه جایی دکانت دیدم و نه تو فروشگاهی برای تست موجود بوده. فقط نسخه برندینی رو تو فروشگاهی که برای خرید روزمره میرم تست کردم. یه مقدار زیادی گلی و سنگینه و چندان بوی سیب نداره. نسخه اصلی هم همینطوره؟ چون اگر روزی روزگاری قصد داشته باشم بخرمش باید چشمبسته بخرم و میترسم سردردآور باشه.
درمورد grand soir کرکجان هم همینطور. اگر کسی نسخه برندینی و ارجینال رو تست داشته ممنون میشم راهنمایی کنه.
سلام عرض ادب
یه عطر برندینی داشتم که واقعا شباهت خوبی با نمونه اصلی داشت ولی بی نهایت بی کیفیت. با یک اسپری آسم اوت کرد. شاید برای کسی که ریه حساسی نداره فاحش نباشه ولی شدیدا مضر هست.
دکانت اصلی رو تهیه کنید که بتونید تصمیم بهتری بگیرید
سلام عرض ادب
یه عطر برندینی داشتم که واقعا شباهت خوبی با نمونه اصلی داشت ولی بی نهایت بی کیفیت. با یک اسپری آسم اوت کرد. شاید برای کسی که ریه حساسی نداره فاحش نباشه ولی شدیدا مضر هست.
کلا این مدل عطرهای گرون که هرکس میاد سوال میپرسه دوستان سریع پیشنهاد میدن رو اصلا جایی تست نمیشه کرد. شاید دکانتی بشه گیر آورد. گرند سوار رو که اصلا بلایند بای نکنید و حدس میزنم نسخه برندینی اش هم بیخود باشه. کار امبری دشواری هست و فکر نکنم بشه خوب کپیش کرد. اونتوس فور هر یه کپی خوب اماراتی داره باتل مکعب شکل رز گلد که متاسفانه در این شرایط غم انگیزی که فرگرنتیکا باز نمیشه نمیتونم اسمش رو پیدا کنم. آرماف بود؟ نه به نظرم. کلا این کارها رو بگردید کپی های اماراتی تو برندهایی مثل پاریس کورنر و لطافه و زیمایا و اینا پیدا کنید خیلی شبیهشون هستن.
پیرو کامنت قبلیم، پیداش کردم و یکی از این سه تا کار L'aventur هست. احتمالا باتل طلایی.
#الحرمین له اونچر گلد L'Aventure Gold
کلا این مدل عطرهای گرون که هرکس میاد سوال میپرسه دوستان سریع پیشنهاد میدن رو اصلا جایی تست نمیشه کرد. شاید دکانتی بشه گیر آورد. گرند سوار رو که اصلا بلایند بای نکنید و حدس میزنم نسخه برندینی اش هم بیخود باشه. کار امبری دشواری هست و فکر نکنم بشه خوب کپیش کرد. اونتوس فور هر یه کپی خوب اماراتی داره باتل مکعب شکل رز گلد که متاسفانه در این شرایط غم انگیزی که فرگرنتیکا باز نمیشه نمیتونم اسمش رو پیدا کنم. آرماف بود؟ نه به نظرم. کلا این کارها رو بگردید کپی های اماراتی تو برندهایی مثل پاریس کورنر و لطافه و زیمایا و اینا پیدا کنید خیلی شبیهشون هستن.
ممنون از راهنماییتون
نه اصلا دکانتی ندیدم ازش اگر هم بوده به وضوح و از روی قیمت مشخصه که فیکه.
چندین فروشگاه معروف هم حضوری هم پرسیدم یا برای تست نداشتن یا فقط شیشه خالی واسه دکور مونده براشون.
با این قیمتها هم واقعا دیگه نمیشه جرات خرید چشمبسته داشت.
یاد چند سال پیش افتادم که همینجور بدون تست میخریدم. اگه خوشم میومد که بهبه؛ اگر نه هم انقد خرید راحت که بود که یادمه یکی از عطرهای گوچی رو به جای خوشبوکننده خونه به در و دیوار میزدم!!!!
به کجا رسیدیم!!!
سلام عرض ادب
ممنون از راهنمایی.
قطعا نسخههای کپی نمیخرم چون انواع و اقسام واکنشهای آلرژیک رو بروز میدم متاسفانه.
ممنون از راهنمایی.
قطعا نسخههای کپی نمیخرم چون انواع و اقسام واکنشهای آلرژیک رو بروز میدم متاسفانه.
اینی مه ایشون معرفی کردن از الحرمین واقعا کار خیلی با کیفیتی هست کپی نیست، کپی تو بازار به این مزخرفاتی می گن که می گن این های کپی ترکیه اس، سفارش اروپاس، اسانس سوییسی اسانس فرانسوی، همه همه همشون چینی ان از کارگاه های غیر قانونی غیر مجاز و قاچاقی برای همین کهیر و جوش و زخم و سرفه میارن.
من خودم ریه حساسی دارم ولی گوش شیطون کر به کارهای خوب که اماراتی هستن بعضی هاشون واکنش نشون ندادم. اون شرکت الحرمین هم چون ل اونتوره رو ازش تست کرده بودم واقعا بوی با کیفیت و لایه بندی داشته و احتمال زیاد قیمتش نسبت به کارهای معمولی اماراتی گرونتر باشه تو اروپا ۷۰ یورو بود.
اینی مه ایشون معرفی کردن از الحرمین واقعا کار خیلی با کیفیتی هست کپی نیست، کپی تو بازار به این مزخرفاتی می گن که می گن این های کپی ترکیه اس، سفارش اروپاس، اسانس سوییسی اسانس فرانسوی، همه همه همشون چینی ان از کارگاه های غیر قانونی غیر مجاز و قاچاقی برای همین کهیر و جوش و زخم و سرفه میارن.
من خودم ریه حساسی دارم ولی گوش شیطون کر به کارهای خوب که اماراتی هستن بعضی هاشون واکنش نشون ندادم. اون شرکت الحرمین هم چون ل اونتوره رو ازش تست کرده بودم واقعا بوی با کیفیت و لایه بندی داشته و احتمال زیاد قیمتش نسبت به کارهای معمولی اماراتی گرونتر باشه تو اروپا ۷۰ یورو بود.
ممنون از راهنمایی شما.
حقیقتش من همین برندهای اماراتی رو هم زیاد جایی نمیبینم. اگر هم دیدم همونم شک دارم اصل باشه.
البته خیلی مصرفکننده جدی عطر نیستم صرفا تک و توک عطری که تصمیم بگیرم داشته باشم رو میخرم. اینه که زیاد دنبال عطر نمیگردم. مگر اینکه پیش بیاد و آنچه که میخوام رو امتحان کنم تا بخرم.