ANA ANA
4
1404/10/12

تفاوت آمواج جورنی و میستری توباکو

سلام به دوستان گرامی لطفا راهنمایی کنید رایحه آمواج جورنی با کارولینا هررا میستری توباکو چه قرابت هایی داره یا اصلا شبیه ش هست یا نه
من هررا رو دارم فوق‌العاده عالیه.
این دست کار ها رو دوس دارم
لطفا راهنماییم کنید...
ممنون از ادمین و همه عطرافشانی ها

سلام 

من آمواج جورنی تست کردم 

تنباکویی متفاوتی 

حس شراب هم داره 

البته در بستری از نت های چوبی و دودی

بهتره یه تستی بگیرین 

فوق العاده است

سلام

روایحشون متفاوته

تو میستری توباکو یه تنباکوی در حال سوختن با دانه تونکا ترکیب و متعادل شده و پچولی بهش یه حس خاکی داده ولی تو جورنی نت غالب اسپایسیه که با تنباکوی خام (بوی برگ‌های تنباکوی برازجانی که قبل از استفاده تو آب خیساندن) ترکیب شده و نت دودی هم دود تنباکو نیست بیشتر شبیه دود حاصل از سوختن یه نوع چوب معطره و همونطور که جناب هاشم پور فرمودن یه حس شرابی هم داره

سلام

روایحشون متفاوته

تو میستری توباکو یه تنباکوی در حال سوختن با دانه تونکا ترکیب و متعادل شده و پچولی بهش یه حس خاکی داده ولی تو جورنی نت غالب اسپایسیه که با تنباکوی خام (بوی برگ‌های تنباکوی برازجانی که قبل از استفاده تو آب خیساندن) ترکیب شده و نت دودی هم دود تنباکو نیست بیشتر شبیه دود حاصل از سوختن یه نوع چوب معطره و همونطور که جناب هاشم پور فرمودن یه حس شرابی هم داره

میستری توباکو رایحه پیپ مانند تنباکو را در بستری از چوب باز میکنه و با سویه های لاکتونی گل اسمانتوس سعی میکنه بافت چوبی را صیقل بده ، عطر بدی نیست اما با این قیمت کارای بهتری میتوان انتخاب کرد .

جورنی امواج نت غالبش فلفل سیچوان هست ، فلفلی که با تنباکوی خشک و دودآلود لاذقیه همپوشانی شده و با تن های تمیز و نیمه صابونی بهارنارنج بالانس شده ( یه حس تمیزی بین نت های فلفلی و تنباکوی اغشته به دود هست که بنظرم خیلی جالب شده ) .

اگه تنباکوی تلخ و مردونه میخوای جورنی بهتره .

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟