سلام دوستان عزیز
من دیروز از عطر ا.م.ی.ن. آمواج اینترلود رو تهیه کردم.
ولی متاسفانه پخش بو و ماندگاری اون خیلی ضعیفه،
پخش بو که یجوری میشه گفت اصلا نداره چون وقتی روی لباسم ۳ پاف اسپری کردم، از اطرافیان کسی متوجه بوی عطر نشد، از طرفی ماندگاریش هم روی پوست ۲،۳ ساعت بود،روی لباس هم ۴،۵ ساعت.
حالا من بچ کد رو داخل سایت checkfresh.com زدم چیزی نیاورد ولی داخل checkfresh.net اوکی بود. حالا با توجه به تعریف هایی که از عطر ا.م.ی.ن شنیده ام به نظر نمیاد که فیک باشه ولی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که مشکل از کجاست😢
درود
اگر تصویر عطرتون رو در عطرگرام بگذارین بنده بهتر میتونم متوجه اورجینال بودن عطرتون بشم...
ضمناً افشانه های عطرهای آمواج عطر رو به خوبی پخش میکنن...
چشم حتما قرار میدم، البته من پشتیبانیشون پیام دادم و گفتن که اینترلود بعد عوض شدن جعبه اش ضعیف شده و حداقل ۶ پاف و حداکثر ۱۲ پاف باید اسپری بشه و گفتن برای این سایت بچ کد رو نمیاره که دیتا آنها کامل نیست.
ولی نمیدونم داستان چیه چند روز پیش لباسی که حدود ۱۰ روز پیش روش اینترلود اسپری کردم رو بو کردم هنوز بو اینترلود میومد البته هنوز هم بوی اون هست و اینکه من از اون شب به بعد دیگه از این عطر استفاده نکردم تا تجربه جدیدی رو به اشتراک بزارم ولی نمیدونم داستان چیه رو بعضی لباسا فقط چند ساعت ماندگاری داشت، رو این لباس ۱۰ روز ماندگاری داشته نمیدونم والا.... شاید اشتباه از من بوده.
در مورد افشانه عطر هم به طور اتفاقی یک ویدئو از خ ل ی ف ه چی دیدم که افشانه های عطر های مختلف را تست میکرد و به افشانه عطر ها نمره میداد، اتفاقا اینترلود هم داخل اون ویدئو بود، افشانه اینترلود داخل ویدئو هم دقیقا مشابه مال من اسپری میکرد که نمره ۶ از ۱۰ گرفت.
بهتر است قبل از قضاوت عکس از عطر و بسته ارسال کنید تا مطمئن شویم ، کلا اینترلود عطر خوش بازخوردی نیست ولی این حد پخش و ماندگاری ضعیف ؟! عجیبه!!!
من از عطر ا.م.ین دکانت زیاد خرید کردم ، خیلی زیاد، دکانت اینترلود ۵۳ رو خرید کرده بودم سال گذشته، شب تو مهمونی که زدم زدم همه متوجه سنگینی حضورم شده بودن و اتفاقا خوش بازخورد بود ، بعد از دو سه روز روی لباسم بوش میمونه و جالبه که بعد ۲۴ ساعت بوش خیلی بهتر میشه :) چند روز پیش یکی از پرستارهای بخش گفت چقدر اتاقتون بوی آویشن کوهی میده ! ما تو بچگیمون اویشن کوهی زیاد میچیدیم، دقیقا بوش داره میاد، من بهم برخورد ، عطر ۴۰ میلیونی ، بوی آویشن کوهی؟! رفتم سرچ کردم دیدم ارگانو همون آویشن کوهی :) به هرحال من که دوسش دارم
سلام وقت بخیر
والا این تعاریف شک برانگیز چون شنیده بودم این ادکلن خیلی پخش و ماندگاری بالا داره
میشه لطفاً بچ کد محصول رو بنویسید و عکس شیشه و جعبه رو هم تو عطرگرام آپلود کنید تا دوستان بتوانند بهتر راهنمایی کنند ؟
سلام چشم، امروز چندین بار تلاش کردم ولی بخاطر اوضاع اینترنت نشد،حالا مجددا تلاش میکنم آپلود کنم🙏🏻
سلام
از همین عطر ام ی ن ،یک دکانت ده میل از رویال توباکو امواژ گرفتم.
به هیچ وجه قانع نشدم که اصله ،عودت دادم.
یک سایت بود که چشم بسته دکانتهاش رو می شد دریافت کرد:«ت ی ا م یتو»
که مدتیه فعال نیست.
چندین دکانت بعدا از خ ل ی ف ه چی گرفتم،هیچ کدوم شکی توی اصالتشون نداشتم ولی قیمت بالا می گذاران.
به نظرم شما عطر تون رو با یک عطر با بچ کد مشابه از یک جای معتبر مقایسه کنید.
برای منم این موضوع جالب شده.
سلام خیلی ممنونم ازتون، یکم اوضاع اینترنت بهتر بشه،عکس هاش رو آپلود میکنم تا ببینید چون الان چندبار سعی کردم نشد.
راجب بچ کد هم که داخل سایت وارد کردم و چیزی نیاورد بهشون گفتم و گفتن چونکه دیتا اونها کامل نیست چیزی نیاورده!!
بهتر است قبل از قضاوت عکس از عطر و بسته ارسال کنید تا مطمئن شویم ، کلا اینترلود عطر خوش بازخوردی نیست ولی این حد پخش و ماندگاری ضعیف ؟! عجیبه!!!
من از عطر ا.م.ین دکانت زیاد خرید کردم ، خیلی زیاد، دکانت اینترلود ۵۳ رو خرید کرده بودم سال گذشته، شب تو مهمونی که زدم زدم همه متوجه سنگینی حضورم شده بودن و اتفاقا خوش بازخورد بود ، بعد از دو سه روز روی لباسم بوش میمونه و جالبه که بعد ۲۴ ساعت بوش خیلی بهتر میشه :) چند روز پیش یکی از پرستارهای بخش گفت چقدر اتاقتون بوی آویشن کوهی میده ! ما تو بچگیمون اویشن کوهی زیاد میچیدیم، دقیقا بوش داره میاد، من بهم برخورد ، عطر ۴۰ میلیونی ، بوی آویشن کوهی؟! رفتم سرچ کردم دیدم ارگانو همون آویشن کوهی :) به هرحال من که دوسش دارم
سلام ممنونم از شما، اوضاع بهتر بشه حتما آپلود میکنم،
بازم ممنون.
اورگانو آویشن کوهیی نیست در واقع به نوع پونه هست که تو دامنه های آلپ بیشتر در میومده، بیشترربرای پاستا استفاده میشه و درست کردن سس و بوی سبزی خشک داره ، فکر نکنم خوب باشه تو ادکلن این بو باشه و ربطی به قیمتش نداره راستش، ادکلن های ارزون پلیس که تو خارج ۲ یورو فروخته میشن گاهی رایجه های خیلی شیک و خفنی دارن.
چشم حتما قرار میدم، البته من پشتیبانیشون پیام دادم و گفتن که اینترلود بعد عوض شدن جعبه اش ضعیف شده و حداقل ۶ پاف و حداکثر ۱۲ پاف باید اسپری بشه و گفتن برای این سایت بچ کد رو نمیاره که دیتا آنها کامل نیست.
ولی نمیدونم داستان چیه چند روز پیش لباسی که حدود ۱۰ روز پیش روش اینترلود اسپری کردم رو بو کردم هنوز بو اینترلود میومد البته هنوز هم بوی اون هست و اینکه من از اون شب به بعد دیگه از این عطر استفاده نکردم تا تجربه جدیدی رو به اشتراک بزارم ولی نمیدونم داستان چیه رو بعضی لباسا فقط چند ساعت ماندگاری داشت، رو این لباس ۱۰ روز ماندگاری داشته نمیدونم والا.... شاید اشتباه از من بوده.
در مورد افشانه عطر هم به طور اتفاقی یک ویدئو از خ ل ی ف ه چی دیدم که افشانه های عطر های مختلف را تست میکرد و به افشانه عطر ها نمره میداد، اتفاقا اینترلود هم داخل اون ویدئو بود، افشانه اینترلود داخل ویدئو هم دقیقا مشابه مال من اسپری میکرد که نمره ۶ از ۱۰ گرفت.
سلام دوست عزیز
آخرش به چه نتیجه ای رسیدی؟ عطرت فیک هست یا اصل؟
منم یه بار سه تا دکانت خریدم با اینکه جلوی چشمم از شیشه اصلی دکانت گرفت اصلا عطرها موندگاری نداشت در حالیکه تو ریوو دوستان خیلی از پخش و موندگاری اون عطرها تعریف کرده بودن!!!!!
سلام خسته نباشید
از همین فروشگاهی که دوستمون اینترلود خریدن شما دکانت خرید کردین؟
ممنون و تشکر
سلام
که مدتیه فعال نیست.
چندین دکانت بعدا از خ ل ی ف ه چی گرفتم،هیچ کدوم شکی توی اصالتشون نداشتم ولی قیمت بالا می گذاران.
سلام خسته نباشید
از همین فروشگاهی که دوستمون اینترلود خریدن شما دکانت خرید کردین؟
ممنون و تشکر
سلام
که مدتیه فعال نیست.
سلام خسته نباشید
مطمئن شدین که فیک هست؟؟