Eric Revo Eric Revo
5
1404/10/03

داستان برند فیک «فییرو» Fiero

خیلی مهمه بخونین لطفا 🔺چند وقتی که به طرز عجیبی وقتی وارد ادکلن فروشی ها میشم می دیدم که ادکلنی بود که همشون بهم توصیه می کردن به اسم فییرو وقتی می گفتم الحمبرا ارماف یا افنان دارین؟ می گفتن فیک نمیاریم و فقط جنس به درد بخور فرانسوی میاریم

می گفتن فییرو ، می گفتم این باز چیه نه تو ردیت هست نه تو یوتیوب نه تو فرگرنتیکا هیچ جایی نیست. حتی وقتی اینترنت بزنی اسم یه ادکلن فراگرنس ورد رو میاره که از روی ژرزاف زده.خلاصه قیمتای فیرو جالبه تو حیطه شرکت های معتبری مثل افنان و ارماف و لطافه و احمد المغربی می چرخه،

قیمتشم ۳ الی ۴ تومنه.

بماند که تو دنیای واقعی در اروپا نمی تونن یه شرکت بدنه مشابه یه ادکلن رو بزنه و داستان نشه براش چه برسه بخواد به اصطلاح تو فرانسه ( شما بخون دارغوزآباد) شرکتی بزنه از روی برند های معروف.

رفتم گشتم تا ببینم این برند به اصطلاح فرانسوی سایتی چیزی نداره؟ دیدم بله سایت داره فیوروپرفبوم‌رو‌به انگلیسی بزنین میاد یه سایت ساده یه صفحه ایی که قیمت های به مراتب به دلار مثلا چیزی که میدن ۳ تومن‌رو زده ۳۸ یورو خب بماند عکس های محصولات با هوش مصنوعی بوده، عکس های تابلوی فیک‌کارمندا، خلاصه روش کار شده، سایت ها وقتی یه محصول رو می ذارن قیمتشو میذارن تا بخری نه به صورت ناشیانه برای نشون دادن به مشتری که اره اینقده‌ تو‌ مغازه دیدی باور کن. اسم سایتشون‌ رو گفتم به هوز دوماین دادم (سرویس های جستجوی ثبت دامین)که مشخص می کنه این سایت کجا ثبت شده خودتون می تونین سایتشو پیدا کنین و این کار منم بکنین به طرز عجیبی برند فرانسوی فییرو برند با کلاسسسس هاستش سایت میهن هاسته ایرانه.

شیشه رو می گیرن تو کارگاه های دارغوزآباد با عطر گرمی و‌فیکساتور پر می کنن می ذارن چند ماه بگذره ۴ تومن به اسم فرانسوی می فروشن شما‌همون عطر گرمی زیر مترو بگیری بهتره.

شرکتی نگیر اگه میگیری برندی بگیر که تو دنیا حاضره از سایت های معتبر تهیه کن نه از سایت های رندوم و فلان و بسان.

خلاصه خواستم بگم چه داستانیه.

erfan erfan
1404/10/04

سلام وقت بخیر 

نظرتون راجب برند آلفامونته چیه ؟

La Rosée La Rosée
1404/10/06

درود بر شما

من هم چند سال پیش این تجربه رو البته در خرید کرم مرطوب‌کننده داشتم. هر جا میرفتم با برند الارو مواجه می‌شدم که در نهایت هم گول خوردم و به اسم برند فرانسوی خریدم. یادمه قیمت بالایی هم داشت. 

حس میکردم یه جیزی درست نیست برای همین کلی سرچ کردم و به نتیجه نرسیدم. انگار این برند وجود خارجی نداشت. در نهایت هم زیر بسته‌ش با فونت ریز به این نوشته برخوردم

Made in QFZ

بله ساخت منطقه آزاد کیش!!

La Rosée La Rosée
1404/10/06

ببخشید اشتباه نوشتم کیش 

منطقه آزاد قشم!

Eric Revo Eric Revo
1404/10/07
در پاسخ به La Rosée :

درود بر شما

من هم چند سال پیش این تجربه رو البته در خرید کرم مرطوب‌کننده داشتم. هر جا میرفتم با برند الارو مواجه می‌شدم که در نهایت هم گول خوردم و به اسم برند فرانسوی خریدم. یادمه قیمت بالایی هم داشت. 

حس میکردم یه جیزی درست نیست برای همین کلی سرچ کردم و به نتیجه نرسیدم. انگار این برند وجود خارجی نداشت. در نهایت هم زیر بسته‌ش با فونت ریز به این نوشته برخوردم

Made in QFZ

بله ساخت منطقه آزاد کیش!!

بله بله ، چراغ روستا خاموش که باشه دیگه داروغه ایی نمی مونه، باید نظارت باشه ، باید برخورد بسیار شدید بشه و ده برابر فروش به عنوان ضرر جریمه بشن که هیچ بشری جرعت نکنه بره سمت این شیادبازی ها. اکثر لوازم بهداشتی برای دروغ به مشتری عکس پرچم فلان کشور رو می ذارن که مشتری عام تصور کنه تولید اونجاس یا مواد اولیه از اوناس، مثلا برند یورویتال شما تو هر جای اروپا بری فروشگاه های دی ام که ارزون فروشی بهداشتی ارایشیه و جنس های بی کیفیت ولی ارزون میاره یورویتال رو میبینین که این یورویتال واقعیه نه اونی که تو ایرانه. بعد شرکت ایرانی رفته مواد اولیه رو از چین و هند اورده ، البته که یه سری از شرکت های اروپایی هم مواد اولیه رو از چین می خرن اما با کیفیت تست شده و قیمت بالا، بعد از یورویتال در بهترین حالت فرمول رو خریدن (اگه اصلا خریده باشن تو سایت یورویتال اصلا حضوری در ایران و نماینده ایی ثبت نشده) 

اولا فرمولاسیون مکمل اصلا اون قدرها مهم نیست ! مواد اولیه مهمه! فرآیند تولید مهمه، کیفیت مکمل ها به صورت مستقیم وابسته به اینه که توش چی هست!

شما با دانش ایرانی هم می تونین مکمل بی کمپلکس بسازین اما مواد اولیه هست که فرق بین کمپانی های مختلفه.

دوما اصلا یورویتال یه زیر برند دی ام المانه ،ایران تحریم بانکی و قضاییه اونا بخوانن نمی تونن ایران باشن و الانم بخوان هم نمی تونن اصلا شکایت کنن! مثلا من همین امروز می تونم تو یه جای شهر به شرطی که اسمش نگرفته باشن یه برگری بزنم به اسم برگر کینگز و دیزاینشم مثل شعب اصلیش کنم، برگر کینگز اگه بخوادم نمی تونه از من شکایت کنه چون اصلا هیچ دسترسی نداره به هیچی.

Eric Revo Eric Revo
1404/10/07
در پاسخ به erfan :

سلام وقت بخیر 

نظرتون راجب برند آلفامونته چیه ؟

به به اینم اضافه شد سایت این برند خارجججیییی به طرز جالبی تو سال ۲۰۱۶ رو هاست wp51.mandegarweb.com با ای پی ایران ثبت شده.

حالا تو سایتش با یه فونت خوشگل انگلیسی تو بهش درباره ما نوشته شده:

Based in Italy, Alfamonte is the world’s only dynastic, privately held luxury fragrance company, founded in 1976 and passed from father to son since then Alfamonte was founded in Paris in 1988 Alessandro Carrone ALFAMONTE. The Alfamonte Group has committed itself to bring together the finest materials and ingredients the world has to offer. From design, inspiration and craftsmanship – the goal is to provide ultimate quality and reliability. It’s all part of the Alfamonte philosophy of perfection
Products bearing the Alfamonte brand must represent the finest quality, style and positive lifestyle embraced by the company founder Alessandro Carrone Alfamonte himself.
Alfamonte has always used luxurious and rare materials for its perfumes, such as French vanilla or ylang-ylang from their own plantations in Comoro Islands.
The various composition with oriental, citrus, woody, aromatic, including: green, herbs, spices, mosses, resins and balsam notes has been a commercial success since it had hit the shelves.
Alfamonte fragrances were made in collaboration with perfumers leaders such as Carlos Beniam, Celement Gavary, Rosindo Moteu.

میگه که تو سال ۷۶ با اصالت ایتالیایی تو فرانسه تاسیس شده ولی سالها صبر کردن تا قل مراد و مش مملی در ۷ کیلوکتری جاده ساوه کارگاه بگیرن و با عطر روغنی و فیکساتور تو شیشه های خوشگل بریزن و بدنش بیرون و یادشون بیاد اه چرا سایت ندارن زنگ بزنن به الکساندرو کارونه الفامونتهههههه اقا سایت نداریم اون ور میگه:

نون چه پروبلمه، چی سونو مولتی وب هاست این ایران

مملی میگه چی می گه: قل مراد میگه میگه خودتون تو ایران ثبتش کنین بره سایتشو ببرین بفروشن حالشو ببرین. 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟