خیلی مهمه بخونین لطفا 🔺چند وقتی که به طرز عجیبی وقتی وارد ادکلن فروشی ها میشم می دیدم که ادکلنی بود که همشون بهم توصیه می کردن به اسم فییرو وقتی می گفتم الحمبرا ارماف یا افنان دارین؟ می گفتن فیک نمیاریم و فقط جنس به درد بخور فرانسوی میاریم
می گفتن فییرو ، می گفتم این باز چیه نه تو ردیت هست نه تو یوتیوب نه تو فرگرنتیکا هیچ جایی نیست. حتی وقتی اینترنت بزنی اسم یه ادکلن فراگرنس ورد رو میاره که از روی ژرزاف زده.خلاصه قیمتای فیرو جالبه تو حیطه شرکت های معتبری مثل افنان و ارماف و لطافه و احمد المغربی می چرخه،
قیمتشم ۳ الی ۴ تومنه.
بماند که تو دنیای واقعی در اروپا نمی تونن یه شرکت بدنه مشابه یه ادکلن رو بزنه و داستان نشه براش چه برسه بخواد به اصطلاح تو فرانسه ( شما بخون دارغوزآباد) شرکتی بزنه از روی برند های معروف.
رفتم گشتم تا ببینم این برند به اصطلاح فرانسوی سایتی چیزی نداره؟ دیدم بله سایت داره فیوروپرفبومروبه انگلیسی بزنین میاد یه سایت ساده یه صفحه ایی که قیمت های به مراتب به دلار مثلا چیزی که میدن ۳ تومنرو زده ۳۸ یورو خب بماند عکس های محصولات با هوش مصنوعی بوده، عکس های تابلوی فیککارمندا، خلاصه روش کار شده، سایت ها وقتی یه محصول رو می ذارن قیمتشو میذارن تا بخری نه به صورت ناشیانه برای نشون دادن به مشتری که اره اینقده تو مغازه دیدی باور کن. اسم سایتشون رو گفتم به هوز دوماین دادم (سرویس های جستجوی ثبت دامین)که مشخص می کنه این سایت کجا ثبت شده خودتون می تونین سایتشو پیدا کنین و این کار منم بکنین به طرز عجیبی برند فرانسوی فییرو برند با کلاسسسس هاستش سایت میهن هاسته ایرانه.
شیشه رو می گیرن تو کارگاه های دارغوزآباد با عطر گرمی وفیکساتور پر می کنن می ذارن چند ماه بگذره ۴ تومن به اسم فرانسوی می فروشن شماهمون عطر گرمی زیر مترو بگیری بهتره.
شرکتی نگیر اگه میگیری برندی بگیر که تو دنیا حاضره از سایت های معتبر تهیه کن نه از سایت های رندوم و فلان و بسان.
خلاصه خواستم بگم چه داستانیه.