maziar maziar
10
1404/09/28

عطر خنک برای زمستان؟

با سلام خدمت عزیزان

یک سوالی چند روزی ذهنم رو درگیر کرده اینه که آیا فقط عطرهای گرم در هوای سرد پرفورمنس بهتری پیدا میکنن یا عطرهای خنک هم عملکردشون بهتر میشه؟ و این که واقعا همه عطرهای خنک مناسب فصل سرد نیستن؟ ( چون داخل خونه چندباری عطر خنک زدم بنظرم به مراتب از تابستون عملکرد بهتری داشتن)

خوشحال میشم دوستان با تجربه و وارد در جواب این سوال کمکم کنن و تجربیات خودشون رو بگن🙏

سلام مازیار جان 

بحث اصلا پرفومنس بهتر یا بدتر نیست بحث اینه که ادکلن با رایحه خنک تو هوای سرد نمیچسبه آدم بدتر سردش میشه 

ادکلن گرم هم تو هوای گرم به آدم سردرد و کلافگی شدید میده به شخص اینطور هستم بعد حیف نیست با این زمستون های کوتاه ما خودمون رو از روایح گرم محروم کنیم؟ چون ادکلن هایی که رایحه گرم دارند فقط تو هوای سرد می‌تونند خود واقعیشون رو نشون بدن 

البته من در اطرافیانم دو نفر رو میشناسم که یکیشون کلا ادکلن خنک نمیتونه بزنه و حتی تو تابستون ادکلن گرم می‌زنه دیگری برعکس ایشون فقط ادکلن خنک میزنه حتی تو هوای سرد ولی خب جالب نیست به نظرم 

شاد و سلامت باشی

Sam Sam
1404/09/29

درود بر شما

در یک کلام اگه خلاصه بخوام بگم انتخاب عطر گرم یا خنک مشابه انتخاب پوشش لباس در فصل متناسب خودش است، شما در بهار و تابستان تی شرت و پیراهن می پوشی چون فقط با اینها می تونی بدنت رو خنک نگه داری و در پاییز و زمستان پلیور و بافت و پالتو و کاپشن تا بدنت رو گرم نگه داری.

در مورد عطر هم همینطوره:

در هوای گرم، مولکول‌های عطر سریع‌تر تبخیر می‌شوند. عطرهای خنک (مرکباتی، آبی، سبز) سبک‌ترند و در گرما دل‌زننده نمی‌شوند.

نت‌هایی مثل لیمو، ترنج، نعناع، چای سبز یا آکواتیک حس خنکی، تمیزی و انرژی می‌دهند.

و از آن طرف در سرما‌ تبخیر عطر کندتر است.

عطرهای گرم (وانیلی، ادویه‌ای، شرقی، چوبی) قدرت و ماندگاری بیشتری دارند و بهتر حس می‌شوند. 

نت‌هایی مثل وانیل، دارچین، عنبر، عود، چوب صندل حس گرما، امنیت و صمیمیت ایجاد می‌کنند. این حس با سرمای پاییز و زمستان هماهنگ است.

استفاده عطرهای خنک در فصل سرد مشکلی ندارد ولی بالعکس استفاده از عطر گرم در فصول گرم موجب آزار و اذیت دیگران، ایجاد حساسیت هایی از قبیل سردرد، عطسه و آبریزش بینی و گاها نشان از بی فرهنگی شخص استفاده کننده و طرد شدن از طرف دیگران می شود.

پیروز باشید

سلام فقط در تابستان و هوای گرم از عطرهای گرم استفاده نکنید. ولی زمستان و عطر خنک به نظر من هیچ اشکالی ندارد. همکاری دارم در این روزهای سرد مفیستو میزنه! واقعا دل انگیزه 

شهرزاد شهرزاد
1404/09/29

حقیقتا من‌ خودم زمستونها هم گاهی روایح خنک استفاده میکنم. یعنی به یه زنگ تفریح نیاز پیدا میکنم بین عطرهای خیلی گرمم. حالا لزوما عطرهای سیتروسی دیگه نه، ولی حداقل روایح سبک تر. 

شهرزاد شهرزاد
1404/09/29

این رو اضافه کنم که اصولا عرق کردن باعث پرفورمنس بد میشه خودش. بنابراین در زمستون چون به اندازه تابستون عرق نمیکنیم طبیعی هست که هر عطری، و نه لزوما عطرهای گرم فقط، پرفورمنس بهتری داشته باشه. 

Amirreza Amirreza
1404/09/29

درود. به نظر بنده هم خیلی از عطرهای خنک با بیس نوت های سنگین هم میتونن عملکرد مناسبی در سرما داشته باشن. برای مثال بلو د شنل ادوپرفیوم رو هم من در سرما تست کردم که گرم بودن بیسش به راحتی مشهود بود و یه مورد جالب تر گاد آف فایر بود که کلا عطر تابستانی معرفی شده ولی من  دکانتمو که چند روز پیش بیرون در سرما پوشیدم واقعا لذت بردم از رایحه و عملکردش. 

maziar maziar
1404/09/29
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام مازیار جان 

بحث اصلا پرفومنس بهتر یا بدتر نیست بحث اینه که ادکلن با رایحه خنک تو هوای سرد نمیچسبه آدم بدتر سردش میشه 

ادکلن گرم هم تو هوای گرم به آدم سردرد و کلافگی شدید میده به شخص اینطور هستم بعد حیف نیست با این زمستون های کوتاه ما خودمون رو از روایح گرم محروم کنیم؟ چون ادکلن هایی که رایحه گرم دارند فقط تو هوای سرد می‌تونند خود واقعیشون رو نشون بدن 

البته من در اطرافیانم دو نفر رو میشناسم که یکیشون کلا ادکلن خنک نمیتونه بزنه و حتی تو تابستون ادکلن گرم می‌زنه دیگری برعکس ایشون فقط ادکلن خنک میزنه حتی تو هوای سرد ولی خب جالب نیست به نظرم 

شاد و سلامت باشی

سلام و عرض ادب

بله واقعا درست میفرمایید خیلی وقته عملا زمستون هامون کوتاه شده و هوای سرد خاصی رو نمیبینیم و زمان کوتاهی برای پوشیدن عطرهای گرم داریم

mohsen aria mohsen aria
1404/09/30

واقعیت اینه شما می تونین هر کاری کنین که می پسندین ولی اگه از لحاظ رایحه می گین علت داره که یه سری روایح خنک و یه سری گرم هستن مثلا بوهای ادمیه همیشه گرمن بوی هل بوی فلفل بوی زرپچوبه اما بوی خیار بوی هندونه بوی لیمو ترش شما بوش می کنین خنکن تازه ان اینا ختی وسط زمستونم همین طپره بوشون ما دوست داریم تو زمستون بویی بدیم که یعنی ما گرمیم و امنیم و تابستون بویی بدیم که تازه و خنکیم و فرش هستیم.

تو زمستون میشه عطر خنک زد اما زیاد شنیده نمیشه بوش پخشش کمه چون با هوا تضاد نداره برای همین مشخص نیست بوی خنکی میاد.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟