با سلام عرض ادب خوشبوترین عطر مردانه و زنانه ای که تا حالا تست کردین چی بوده ؟کدوم عطر زنانه و کدوم عطر مردانه از نظر شما خوشبوترین عطری هست که انسان میتونه تجربه کنه ؟
درود بر شما دوست بزرگوار
کلایو کریستین Timeless.
کلایو کریستین. X for men
پنهالیگونز. هالفتی کلاسیک
پنهالیگونز. هالفتی سدار
ازبین این چهارتا با اختلاف بسیار کم آخری رو بیشتر دوست داشتم.اختلاف بسیلر ناچیز.شاد و تندرست باشید.
درود بر شما ممنون از پاسختون
سلام وقت بخیر
به نظرم آلور هوم اسپورت.
سلام
عطر گرم زرجف ناکسوس و خنک آکوا دی جیو نسخهی مادر
البته فعلا سلیقهی من اینجوریه ممکنه در آینده عوض شه
#جاسمین نویر بولگاری
#نارسیسو فور هیم ادوتویلت
از زنانه ها و مردانه ها یکی رو گفتم . بین این دو جاسمین نویر بولگاری
سلام
عطر گرم زرجف ناکسوس و خنک آکوا دی جیو نسخهی مادر
البته فعلا سلیقهی من اینجوریه ممکنه در آینده عوض شه
درود بر شما ممنون از پاسخگوییتون
درود بر شما ممنون از پاسخگوییتون
عطر گل محمدی
من بخش بندیش می کنم برات:
عطر برای بهار: اونتوس ابسولو - بلو د شنل - سیلور مانتین( انتخاب ارجعم ابسولو)
برای تابستون: آرمانی آکوا دی جو پروفوندو ( ایتالیایی ها اینجوری می خونن نه جیو)- داویدآف کول واتر پارفوم- پسفیک چیل ( انتخاب اولم پروفوندو یا پروفومو هست)
پاییز : پی دی ام هرود-تام فورد امبرلدر - ازارو وانت بای نایت( انتخابم بین هرود و وانتد بای نایت سخته اما در نهایت هرود)
زمستون : تام فورد ف.کینگ فبولوس- ارمانی استرانگر ویت یو امبر - ایو سن لورن لهوم اینتس(دیسکانتیو شده) - اگه اون دیسکانتیو نمیشد اون بود اما تام فورد رو می پسندم بینشون.
بین همشون عاشق ازارو وانت بای نایت هستم و ارمانی اکوا دی جو پروفندو ولی اگه باید یه دونه انتخاب کنم باید مناسب همه حالات باشه میشه کرید ابسولو
من بخش بندیش می کنم برات:
عطر برای بهار: اونتوس ابسولو - بلو د شنل - سیلور مانتین( انتخاب ارجعم ابسولو)
برای تابستون: آرمانی آکوا دی جو پروفوندو ( ایتالیایی ها اینجوری می خونن نه جیو)- داویدآف کول واتر پارفوم- پسفیک چیل ( انتخاب اولم پروفوندو یا پروفومو هست)
پاییز : پی دی ام هرود-تام فورد امبرلدر - ازارو وانت بای نایت( انتخابم بین هرود و وانتد بای نایت سخته اما در نهایت هرود)
زمستون : تام فورد ف.کینگ فبولوس- ارمانی استرانگر ویت یو امبر - ایو سن لورن لهوم اینتس(دیسکانتیو شده) - اگه اون دیسکانتیو نمیشد اون بود اما تام فورد رو می پسندم بینشون.
بین همشون عاشق ازارو وانت بای نایت هستم و ارمانی اکوا دی جو پروفندو ولی اگه باید یه دونه انتخاب کنم باید مناسب همه حالات باشه میشه کرید ابسولو
عطر گل محمدی