مشکل از جایی شروع شد که اسانس فروشها و الحمبرا و وولار و غیره فروش ها سایت عطر افشان رو پیدا کردن ،تاثیرش رو فهمیدن، و تو سایت اکانت ساختن
اکانت ساختن ذی نفع ها همانا و معماری دیوار کج عمدی و مغالطه و سفسطه های عجیبو غریب همانا
گاها حمله چند نفری با سلاح پنبه به دیگر اعضا برای دفاع از جنس بنجل و جا انداختنش(شما بخون دفاع از منفعتشون)
چه میشه کرد؟هیچ فقط میشه نگاهشون نکرد
جدل ؟بحث؟اثبات؟ فقط بخودت ضربه میزنی. نکن بردارو خواهر عزیزم بذار گردو خاک کنن
دقیقا ، حرف دل منو هم گفتید من از سال ۹۶ اینجا رو دنبال میکنم با اینکه امسال اکانتمو ساختم ، اون موقع اصلا از این خبرا نبود ، خدا شاهده با پول دوتا ازین کار های کپی میشه عطر اصلی با کیفیت خرید ،مگه قراره چند سال عمر کنیم ، تو همین مدت کم برای خودمون حداقل احترام قائل باشیم ،
برادر و خواهر هم وطن باور کنید اگه از کار های یه برند دیزاینر ارزون و با کیفیت مثل جان وارواتوس استفاده کنید هیچوقت کسی بهتون نمیگه عه چرا ترند امسال که لویی ویتون امبر نومد و ....هستش رو استفاده نکردی
مانا و سربلند باشید♥️🙌🏻
سلام خدمت شما
حرفتون درسته و قطعا هم از فروشندگان در اینجا حضور دارن ، چه فروشندگان عطرهای اماراتی و اسانس و هر چیز و اخیرا متوجه شدم بعضی افرادی که کانال تلگرام برای فروش عطر جعبه باز دارن هم هستن .
یه سری کامنت ها مستقیما در تبلیغ اماراتی هاست به شکلی که آمواج و کلایو کریستین هم در حد اون تعاریف نیستن ، یک سری کامنت ها هستن که مشخصه اصلا با تست عطر نبوده و صرفا کامنتی رو میذارن شاید در جهت جلب اعتماد اعضای سایت ،که نمیدونم هم ته هدفشون چی میتونه باشه .
به هر حال ، منم گاهی معترض بودم به این شرایط ولی انگار کاری نمیشه کرد ، رود تهش به دریا میرسه و آخر امروز فرداس
کسی که از هرجا میخواد خرید کنه میکنه ، مصرف کننده ی اسانس اسانس میخره و مصرف کنندهی دیور دیور ...
امیدوارم ریویوها حداقل غنی تر و به کار بیا تر باشه
درود
عزیز سخت نگیر به من و شما چه کی چیکار میکنه؟
این موضوع که بقیه چیکار میکنن چرا باید شمارو عصبی یا ناراحت کنه ؟ یکی دلش میخواد اصلا بپره تو چاه ، شما چرا حرصشو میخوری؟ 😅
مثلا من خودم همیشه گفتم اول اورجینال بعد عربی ها اما برام اهمیت نداره دیگه کی چیکار میکنه چرا عصبانیت؟ زندگی و رفتار هرکس به خودش مربوطه ، نمیشه همرو اصلاح کرد...ما فقط در حد راهنمایی ساده اینجاییم ، جمع نشدیم اورانیوم غنی کنیم راجب یه عطری که دیگه اینروزا با این وضعیت زندگی تو ایران چندان اهمیتی هم دیگه نداره...
موفق باشید
سلام و درود
نمیدونم اینکه بقیه مردم چه عطری استفاده میکنن چرا باید برای یک نفر دیگه به قدری مهم باشه باعث عصبانیت اون بشه.
اگر صرفا نگران سلامتی اون افراد هستید، فکر میکنم الان چیز های خیلی اثرگذار تر از ادکلن اماراتی یا اسانس و ... باشن که سلامتی مردم و شما رو تهدید میکنن.
یا شاید هم از این عصبانی هستید که فروشندگان ادکلن های اماراتی یا فروشندگان اسانس در این شرایط بد اقتصادی دارن پول درمیارن. خب سود کنن یا نکنن به ما چه.
من هم به تازگی با دنیای عطر و ادکلن آشنا شدم و سوالی که برام بی جواب مونده این هست که چطور مخالفان ادکلن های اماراتی هیچوقت با برندی مثل آرماف مشکلی نداشتن و همیشه ادکلن کلاب د نویی جایگزینی شایسته برای ادکلن اونتوس معرفی شده؟ چرا لطافه بد است اما آرماف خوب؟
درست میگین عموم مردم برای خرید جیبشون رو می بینن، اطلاعات کم مردم به همراه جیب خالی ، نتیجه اش میشه دیدن برگه جلوی مغازه تو بازار فروش عطر گرمی ۲۰ تومن، دیگه نمیشه برای اینا توضیح داد که این اسانس ها اصلا شبیه بوی اصلی نیستن، اصلا استاندارد سلامتی ندارن. طرف می خواد بوی خوب بده.
راجع به ادکلن های عربی هم صرف ایران نیست این قضیه شما فرگرانتیکا رو ببینین ، ببینین لیست ادکلن های برتر سه سال اخیر از دید بیننده ها چیه، یه سری هاشون هایپیه که شرکت ها ایجاد کردن اما واقعا یه سری از این کارها عملکرد خوب داشتن. ایران رو بندازیم کنار ، چرا باید تو اروپا یا امریکا خمره قهوه یا مثلا کارهای ارماف بشه جزو تاپ تن. یه سر به رد ایت بزنین میبینین که تو بخشه کلون ها چه خبره.
این ها کلون هستن، قرار نیست اورجینال باشن بازار هدفشون چیز دیگه ایه الان چندتا از اهدافشون رو میگم
مثلا یکی خودش پارفوم د مارلی هرود رو داره بعد برای اینکه اون ادکلن زود تموم نشه تو موقعیت های غیر مهم کلونش از فرنچ اونو رو می زنه تو موقعیت مهم خود اصلیشو. در مورد خارج از ایران می گم
یه سری از کارها دیس کانتینیو شده و افراد برای دسترسی به ادکلن اصلی قدیمی یا دچار مشکل هستن یا باید تو ایی بی چند صد دلار پول بدن برای چیزی که شاید ۵۰ دلار بوده اینجا کلون وارد میشه و مثلا رصاصی دارج ادکلن ولنتینو وی رو می زنه که سالهاس تولید نمیشه
خود من ادکلن شخصیم امضام ایو سن لون لهوم اینتسه، تولیدش متوقف شده، یا باید ۳۰۰ دلار پول براش تو ایی بی بدم درحالی که خودش ۱۰۰ دلار بوده، یا باید دنبال ملونش بگردم یا با ناراحتی به شیشه خالیش نگاه کنم
علت سوم عملکرد یه سری از ادکلن هاست، چرا باید کلاب د نایت تو امریکا و اروپا این قدر بفروشه با اینکه اولش بوی شیشه پاک کن لیمویی میده و بعدش خوب میشه؟ چرا یکی اینو می گیره که باز باید بذاره تو کشو برای یه ماه متریشن بشه تا بعدش استفاده کنه؟چون کرید اونتوس آب رفت توشو بوش یه ساعت هم نمی مونه. این بازاریه که خود دیزاینرها دو دستی دادن به شرکت های اماراتی.
علت چهارم مسئله قیمتیه، یه سری از کارها مثلا از لویی ویتون ۵۰۰ الی ۷۰۰ دلاره و خیلی وقت ها یه سری ها علاقه دارن مثلا امجینشن رو بزنن، طرف تینیجره طوفانه انگیزه برای داشتنش رو داره، یا مثلا یکی عاشق بوشه و نمی تونه یا نمی خواد یا منطقی نیست اون قدر هزینه کنه اما خب سعی می کنه یه کلونی رو بگیره تقریبا شبیه اش باشه.
در اخر شاید بشه با پول کلون یه ادملن اورجینال دیزاینر قدیمی گرفت اره کسی تو خیابون نمیگه به ادم اه چرا بوی امجینشن نمیدی اما مشکل اینجا نیست خود من یه بار با بوی یه ادکلن اورجینال ارزون که خب قدیمی بود دیگه، رفتم سر دیت، طرفم گفت چه خوش بویی بوت شبیه بابابزرگمه یه ادکلنی می زد همین بود رو میداد. حرفش تعریف بودا اما نو ذوقم خورد!چرا؟ معلومه که باید اینو بگه، وقتی ده سال اخیر بوی سیتریسی و بوی چای و بوی ترنج و برگاموت و لیمو باب شده اما بیست سال پیش بوهای سبز و صابونی باب بود. اگه آدم ادکلن قدیمی بزنه فکر می کنن تو دهه هفتاد شمسی گیر کردی، ادمهایی که در ارتباط هستن باهات کاملا با این بوها هم قضاوتت می کنن.
چرا این چند سال اخیر زیاد کلون های اماراتی تو ایران باب شده؟ دلیلش مافیا نیست متاسفانه، کاش این طور بود، اما صرفا ایران نیست چند سال اخیر ، سال های کلون های اماراتی در دنیا بوده، شما امازون امریکا رو هم ببینین تو بخش پرفیوم به طور قطع تو ده تای اول کلون های اماراتی رو میبینین.پس این یه روند جهانی بوده به علت هایی که بالا گفتم.
آیا ادکلن های اماراتی چیز خفنیه؟ به نظر شخصیم نه، درست مثل ماشین چینیه. اما خب علتی داره که بی وای دی این قدر داره می فروشه، وگرنه اگه لادا بیاد همون قدر تبلیغ کنه کسی لادا نمی خره. علتش صرف تبلیغ نیست. یه مارکتی وجود داره که یه سری نیازها داره، می بینی فرصت گرفتن سهمی از بازارو داری یا نه. مثلا اگه ایو سن لورن اگه این قدر حریص نباشه و ادکلنی که براش ۲۰ یورو درمیاد رو ۱۶۰ یورو نفروشه یا مثل مای سلف اکسکلثسیف رو ۲۶۰ دلار قیمت نذاره تو امریکا و قیمت بذاره ۵۰ دلار هیچکی هیچ ادم عاقلی سمت برندهای اماراتی نمیره. علت فروش بالای ازارو تو جهان برای ماست وانتد همینه. قیمتش معقوله تقریبا. علت اینکه شرکت های عربی زیاد سمت ازارو نمیرن(رفتن اما هجوم نبردن مثل هجومی که برای کرید و لویی ویتون و تام فوردبردن) اینه که ادکلن اصلیش قیمتش معقول و در دسترسه و اصلا جایی نمی مونه برای کلون ها. همین. اسانس و بازار هدفش هم که مشخصه.
درود
این موضوع که بقیه چیکار میکنن چرا باید شمارو عصبی یا ناراحت کنه ؟ یکی دلش میخواد اصلا بپره تو چاه ، شما چرا حرصشو میخوری؟ 😅
مثلا من خودم همیشه گفتم اول اورجینال بعد عربی ها اما برام اهمیت نداره دیگه کی چیکار میکنه چرا عصبانیت؟ زندگی و رفتار هرکس به خودش مربوطه ، نمیشه همرو اصلاح کرد...ما فقط در حد راهنمایی ساده اینجاییم ، جمع نشدیم اورانیوم غنی کنیم راجب یه عطری که دیگه اینروزا با این وضعیت زندگی تو ایران چندان اهمیتی هم دیگه نداره...
موفق باشید
حکایت شاهی که می بخشه ولی وزیر نوک بینیشو میبینه و عصبانیه
این انجمن نحوه فعالیتش گویای رسالتش هستش
تعریفشم سادست ولی متر معیار شاقولش جهان شموله
از فقیر و غنی با بودجهای که دارن میتونن در مورد روایح که خریداری کردن نظر بدن،
حالا شما بگید..!
چرا وزیر عصبانیه..!
اینکه مردم فقیر شدن یا فقرا عطرافشان اشغال کردن..؟
استعاره شاهو وزیر به کنار..!
الباقی نگران نباشند که چرا..؟
چون آمار فروش میگه در گوگل..!
درصد رشد کلون های اروپایی در این دو سال اخیر بی سابقه بوده و چند صد برابر آمار فروش اماراتی ها هستش..!
حالا وزیر چرا عصبانیه..!
جوش بیبضاعتی مردم این سرزمینو میزنه
یا اینکه چرا اسانسیا در این محفل پا به شراکت گذاشتن
فکاهی بود از خوانش این روایت..
سلام و درود
نمیدونم اینکه بقیه مردم چه عطری استفاده میکنن چرا باید برای یک نفر دیگه به قدری مهم باشه باعث عصبانیت اون بشه.
اگر صرفا نگران سلامتی اون افراد هستید، فکر میکنم الان چیز های خیلی اثرگذار تر از ادکلن اماراتی یا اسانس و ... باشن که سلامتی مردم و شما رو تهدید میکنن.
یا شاید هم از این عصبانی هستید که فروشندگان ادکلن های اماراتی یا فروشندگان اسانس در این شرایط بد اقتصادی دارن پول درمیارن. خب سود کنن یا نکنن به ما چه.
من هم به تازگی با دنیای عطر و ادکلن آشنا شدم و سوالی که برام بی جواب مونده این هست که چطور مخالفان ادکلن های اماراتی هیچوقت با برندی مثل آرماف مشکلی نداشتن و همیشه ادکلن کلاب د نویی جایگزینی شایسته برای ادکلن اونتوس معرفی شده؟ چرا لطافه بد است اما آرماف خوب؟
درود بر شما
صرفا یه توضیح کوتاه بدم راجع به قسمت انتهایی متنتون .
صرفا موضوع اماراتی بودن نیست ، که بگیم برندهای عربی بد هستن .
آمواج و ویدیان هم از برندهای عربی هستن و در زمینه قیمت و کیفیت تنه به تنه بهترین برندهای عطرسازی دنیا میزنن .
در زمینه برندهای اقتصادی عربی هم بصورت مطلق نیست اون حرف ، من خودم ۲ ،۳ تا کار از افنان دارم و معتقدم توی اقتصادی های عربی ، افنان بعضی کارهاش کیفیت خوبی دارن .
از طرفی هم خیلی اهمیتی نداره کی چی بزنه و ما پیامبر کسی برای استفاده عطر نیستیم ، نهایتا نظر دادنه ، چه من ، چه بقیه دوستان .
اما مشخصه که بعضی کامنت های معدود که خیلی زیاد هم نیستن ، گاها توصیفات اغراق آمیز از برندهای عربی مثل الحمبرا و ... میکنن ، که این هم بد نیست
ولی منو یاد اون اسانس فروشی میندازه که توی اینستا کلیپ میذارن و میگن کیفیت اسانسهای لویی ویتون ما دقیقا مشابه اورجیناله ، اما با پخش بوی ۲ ،۳ برابر !!!
به هر حال آشفته بازاری شده
و شاید ناراحتی ایشون صرفا برای اینه که راهنمایی معقول و منطقی بشه به افرادی که واقعا اومدن اینجا تا چیزی یاد بگیرن .
دقیقا ، حرف دل منو هم گفتید من از سال ۹۶ اینجا رو دنبال میکنم با اینکه امسال اکانتمو ساختم ، اون موقع اصلا از این خبرا نبود ، خدا شاهده با پول دوتا ازین کار های کپی میشه عطر اصلی با کیفیت خرید ،مگه قراره چند سال عمر کنیم ، تو همین مدت کم برای خودمون حداقل احترام قائل باشیم ،
برادر و خواهر هم وطن باور کنید اگه از کار های یه برند دیزاینر ارزون و با کیفیت مثل جان وارواتوس استفاده کنید هیچوقت کسی بهتون نمیگه عه چرا ترند امسال که لویی ویتون امبر نومد و ....هستش رو استفاده نکردی
مانا و سربلند باشید♥️🙌🏻
ارادت آقا محمد.امیدوارم اوضاع همه اوکی بشه بتونن عطر خوب بگیرن خیلی برندهای دیگه هم هستن بجز وارواتوس،ارزنده تر حتی.
سلام خدمت شما
حرفتون درسته و قطعا هم از فروشندگان در اینجا حضور دارن ، چه فروشندگان عطرهای اماراتی و اسانس و هر چیز و اخیرا متوجه شدم بعضی افرادی که کانال تلگرام برای فروش عطر جعبه باز دارن هم هستن .
یه سری کامنت ها مستقیما در تبلیغ اماراتی هاست به شکلی که آمواج و کلایو کریستین هم در حد اون تعاریف نیستن ، یک سری کامنت ها هستن که مشخصه اصلا با تست عطر نبوده و صرفا کامنتی رو میذارن شاید در جهت جلب اعتماد اعضای سایت ،که نمیدونم هم ته هدفشون چی میتونه باشه .
به هر حال ، منم گاهی معترض بودم به این شرایط ولی انگار کاری نمیشه کرد ، رود تهش به دریا میرسه و آخر امروز فرداس
کسی که از هرجا میخواد خرید کنه میکنه ، مصرف کننده ی اسانس اسانس میخره و مصرف کنندهی دیور دیور ...
امیدوارم ریویوها حداقل غنی تر و به کار بیا تر باشه
کاریش نمیشه کرد.موضوع این نیست که چرا فروشنده اینجاست؟این که بمن ربطی نداره.موضوع پرزنت جنس پوشالیه
درود
موفق باشید
البته که حق با شماست متین جان
البته منم در حد راهنمایی نیستم
اعتراض من ب فضای مسمومه نه اینکه چرا خریدار اون عطرو میخره
هر کس میخره مسئولش خودشه