دوستان بزرگوار به نظر شما دنیای عطر چه سمتی داره میره آیا بدنبال جذاب بودنه یا بیشتر بیان هویت؟
درود برشما دوست عزیز جناب آقای وقوعی...
درواقع نمیشه پاسخ دقیق و مطمئنی به پرسش شما داد..اما بنده احساس میکنم جذابیت و برونگرا بودن رایحه بیشتر طرفدار داره تا داشتن هویت و امضای خاص...(البته برای علاقه مندان به عطرهای امروزی)
در دوران گذشته یک عطر نماد مردانگی..جسارت و آراستگی بود...فرد عطر رو مطابق با استایل و اخلاقش انتخاب میکرد..نه برای جذابیت جنسی و...امروزه که عطرهای یونیسکس بیشتر از عطرهای تک جنسیتی طرفدار دارن..میشه گفت به عطرهای کلاسیک و قدیمی بیشتر علاقه مند میشم...
سلام عرض ادب جناب وقوعی با توجه ویدیو ها مقاله ها و بلاگر های خارجی که تو حوزه عطر میبینم ،برند های نیش و لاین های خاص برند های برتر دیزاینری
به نظرم همه در حال پیشرفت و ترقی هستند و مشتری هاشون نسبت به قبل بیشتر شده جدیدا لوازم مراقبتی و بهداشتی من جمله عطر پرطرفدار شدند مراقب از خودت ،باشگاه رفتن ،رسیدگی به پوست و نظافت همه یهو ترند شده و مردم از مرد و زن و پیر و جوان بهش اهمیت میدن
کشور های عربی هم بی تاثیر نبودن تو این موضوع (منظورم البته به تولیداتشون نیست منظورم به بستری که فراهم میکنند برای دیده شدن و ترند شدن موضوع عطر و ادکلن )
هر چیزی هم که پر طرفدار بشه معمولا جون میگیره یعنی شرکت ها برای سود بیشتر و جذب مشتری بیشتر تمام تلاششون رو میکنند رقابت خیلی بالاست برند ها زیادن مشتری هم هست پس به سود دهی میرسم وقتی به سوددهی رسیدم پول دارم که صرف هزینه تحقیقات و کیفیت بهتر و خلاقیت بکنم پس هی لول آپ میشم ، ادکلن های جدیدی هم که لانچ میشه انصافا خوبن همین چند سال اخیر چند تا ادکلن تولید شده که خیلی سریع و با شدت بالایی هایپ شده ؟ بسیار زیاد
حتی اگر اونم در نظر نگیریم همین ادکلن هایی که سال ۲۰۲۵ لانچ شدند بیشترشون عالی بودند و بازخورد های مثبت گرفتند
این وسط فقط سر ما ایرانیا بی کلاه مونده!
درود برشما دوست عزیز جناب آقای وقوعی...
درواقع نمیشه پاسخ دقیق و مطمئنی به پرسش شما داد..اما بنده احساس میکنم جذابیت و برونگرا بودن رایحه بیشتر طرفدار داره تا داشتن هویت و امضای خاص...(البته برای علاقه مندان به عطرهای امروزی)
در دوران گذشته یک عطر نماد مردانگی..جسارت و آراستگی بود...فرد عطر رو مطابق با استایل و اخلاقش انتخاب میکرد..نه برای جذابیت جنسی و...امروزه که عطرهای یونیسکس بیشتر از عطرهای تک جنسیتی طرفدار دارن..میشه گفت به عطرهای کلاسیک و قدیمی بیشتر علاقه مند میشم...
درود بر شما دوست خوب و مهربانم
پاسخ شما و نوع نگاهتان در خصوص این پرسش جالب بود.شما بیشتر وارد بحث روانشناسی و رفتار مصرف کننده شدید.با خلق عطرهای یونیسک.س و نگاه تنوع شخصیت در جامعه باید قبول کنیم نگاه منطقی این نیست که عطر امروزه برای جلب جنس مخالف باشه بیشتر بخشی از یک استایل در نظر گرفته میشه بعضی ها امروزه وقتی عطری را استفاده میکنند به دنبال ربطش با یک خاطره یا داستان یا روایت حالا یا خوب یا بد هستند.شاید هم این نوع انتخاب به خاطر تنوع زیاد و هوشمندی تاثیرگذاران صنعت عطر سازی هست .قدیم به ناچار همان تعداد محدود به نسبت امروز باید تولید و استفاده میشد اما امروز داستان فرق داره.خیلی از نظرات را که میخوانم دوستان فرمودند فلان عطر چون سنگین وغلیظ هستش باعث سردرد شده مگر بسیاری از عطرهای قدیمی که میشناسیم همان کلاسیک هایی که در آن زمان مد روز بودند غلیظ نبودند پس چرا سردردی آنچنانی وجود نداشته.به نظرم سلیقه ها و رفتارها از نظر روحی روانی هم دستخوش تغییر شده .امروز دنبال آرامش ، طراحی مدرن و خلاقیت بیشتر هستند مردم.از پاسخ شما لذت بردم دوست خوبم آرزوی تندرستی برای شما دارم.سپاس از پاسخ شما و وقتی که گذاشتید.
سلام عرض ادب جناب وقوعی با توجه ویدیو ها مقاله ها و بلاگر های خارجی که تو حوزه عطر میبینم ،برند های نیش و لاین های خاص برند های برتر دیزاینری
به نظرم همه در حال پیشرفت و ترقی هستند و مشتری هاشون نسبت به قبل بیشتر شده جدیدا لوازم مراقبتی و بهداشتی من جمله عطر پرطرفدار شدند مراقب از خودت ،باشگاه رفتن ،رسیدگی به پوست و نظافت همه یهو ترند شده و مردم از مرد و زن و پیر و جوان بهش اهمیت میدن
کشور های عربی هم بی تاثیر نبودن تو این موضوع (منظورم البته به تولیداتشون نیست منظورم به بستری که فراهم میکنند برای دیده شدن و ترند شدن موضوع عطر و ادکلن )
هر چیزی هم که پر طرفدار بشه معمولا جون میگیره یعنی شرکت ها برای سود بیشتر و جذب مشتری بیشتر تمام تلاششون رو میکنند رقابت خیلی بالاست برند ها زیادن مشتری هم هست پس به سود دهی میرسم وقتی به سوددهی رسیدم پول دارم که صرف هزینه تحقیقات و کیفیت بهتر و خلاقیت بکنم پس هی لول آپ میشم ، ادکلن های جدیدی هم که لانچ میشه انصافا خوبن همین چند سال اخیر چند تا ادکلن تولید شده که خیلی سریع و با شدت بالایی هایپ شده ؟ بسیار زیاد
حتی اگر اونم در نظر نگیریم همین ادکلن هایی که سال ۲۰۲۵ لانچ شدند بیشترشون عالی بودند و بازخورد های مثبت گرفتند
این وسط فقط سر ما ایرانیا بی کلاه مونده!
درود بر شما مرد بزرگ و دوست خوبم آقا سورنا گل
آقا چقدر از پاسخ هر دو عزیز لذت بردم دو جنبه مختلف را مطرح کردید .شما نگاه اقتصادی و اجتماعی رو در این صنعت نشانه گرفتید و به نظرم این نگاه هم درسته.طبعا با افزایش برندها رقابت برای جذب مشتری و گرفتن بازار زیاد شده مثال بارزش برند جورجیو آرمانی یه عطر تولید میکنه یه دنیا نسخه تو همون لاین پشتبندش.خود این داستان یه نواوری سریع رو به همراه داره حالا تبلیغات عجیب و غریب را چاشنی کار کردند و بعد تولید محدود میشه و هایپ و جذاب برای مشتری.از طرفی بدرستی فرمودی دوست خوبم برندهای عربی چه نقش پر رنگی دارند با این تولیدات متنوع.به نوعی اونها هم از این آب خوب ماهی صید میکنند.همین لطافه رو نگاه کنید ببینید چقدر عطر تولید کرده قیمت را پایینتر احتمالا کیفیت کمی پایینتر اما نبض بازار در دست.خیلی از برندهای معروف هم حالا به هر دلیلی با داستان ریفرموله سعی در این دارند که مخاطب پس از خرید در هنگام استفاده از تعداد پاف های بیشتر استفاده کنه خب عطر زودتر تمام میشه.عطربازان هم که معمولا اعتیاد به خرید عطر دارند .به هر حال دنیای پیچیده و عجیبی داره این صنعت عطر.از پاسخ شما و وقتی که گذاشتید سپاسگزارم دوست خوب و پرمهرم.تندرست و شاد باشید.