سوال از اعضا(البته راهنمایی)

سلام به دوستان عطر افشانی میخواستم بپرسم آیاراهی وجودداره که سوالم راازیکی از اعضا بپرسم؟ راه ارتباطی وجودداره؟

در پاسخ به TIMELESS :

بانوی فرهیخته و ارجمند بسیار خرسندم که می‌توانم مفید باشم. با آرزوی بهروزی و شادکامی روزافزون برای شما...

باعرض سلام واحترام خدمت شما استادارجمند

من اکثرایت قریب به اتفاق نظرات ارزشمندشمارودرعطرگرام خوندم وباتوجه به سلیقه عطریم وپیشنهادات شما درنظراتتون عطرسپتربرونزایت الحمبرا روبرای یکی ازعزیزانم از ک ا ل ا ب ی ک ا ل ا سفارش دادم اما چون توپیشنهادات شما به خودم نام این عطر نبود حالایکم مرددشدم که نکنداشتباه کرده باشم والان موردتاییدشما نباشه این عطر . (البته اکثریت عطریات پیشنهادی شما به خودم موجودنبودندوموفق به پیداکرنشون نشدم )

لطفا اگراینطوراست بفرمایید تامرجوعش کنم 

بسیار سپاسگزاروعذرخواهم بابت سوالات ومزاحمتهای زیاد

TIMELESS TIMELESS
1404/10/10
در پاسخ به شبنم رستمی :

باعرض سلام واحترام خدمت شما استادارجمند

من اکثرایت قریب به اتفاق نظرات ارزشمندشمارودرعطرگرام خوندم وباتوجه به سلیقه عطریم وپیشنهادات شما درنظراتتون عطرسپتربرونزایت الحمبرا روبرای یکی ازعزیزانم از ک ا ل ا ب ی ک ا ل ا سفارش دادم اما چون توپیشنهادات شما به خودم نام این عطر نبود حالایکم مرددشدم که نکنداشتباه کرده باشم والان موردتاییدشما نباشه این عطر . (البته اکثریت عطریات پیشنهادی شما به خودم موجودنبودندوموفق به پیداکرنشون نشدم )

لطفا اگراینطوراست بفرمایید تامرجوعش کنم 

بسیار سپاسگزاروعذرخواهم بابت سوالات ومزاحمتهای زیاد

با احترام و عرض ادب 

بانوی فرهیخته و ارجمند عطر سپتر برونزایت کپی بسیار حرفه‌ای برای بولگاری تایگار است با ماندگاری و پراکنش متوسط اما در باتل و هاردباکس زیبا و خاص. ولی اگر اولویت شما بر مبنای ماندگاری و پراکنش بهتر از سپتر برونزایت است، پیشنهاد من عطر الحمبرا فیلوس مسنجر یا لطافه القیم نقره‌ای است. البته خود این عطرها هم بخاطر ماهیت رایحه، ماندگاری و پراکنش بالایی ندارند فقط از سپتر برونزایت بهتر هستند. 

اگر به عنوان هدیه می‌خواهید خرید کنید، عطر مارک جوزف بیلایف ویوز را هم پیشنهاد میکنم که کیفیت شفاف و خوب در رایحه با ماندگاری و پراکنش خوب دارد و کپی شده از عطر لویی ویتون افترنون سوویم است. 

لطفاً برای مکاتبات بعدی از طریق یکی از عکس های عطرگرام من، با من در ارتباط باشید چون در اینجا که پیام می‌گذارید برای من اعلان نمی‌شود و دیر یا شانسی می‌بینم. 

بهترین ها برای شما بانوی ارجمند...

در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب 

بانوی فرهیخته و ارجمند عطر سپتر برونزایت کپی بسیار حرفه‌ای برای بولگاری تایگار است با ماندگاری و پراکنش متوسط اما در باتل و هاردباکس زیبا و خاص. ولی اگر اولویت شما بر مبنای ماندگاری و پراکنش بهتر از سپتر برونزایت است، پیشنهاد من عطر الحمبرا فیلوس مسنجر یا لطافه القیم نقره‌ای است. البته خود این عطرها هم بخاطر ماهیت رایحه، ماندگاری و پراکنش بالایی ندارند فقط از سپتر برونزایت بهتر هستند. 

اگر به عنوان هدیه می‌خواهید خرید کنید، عطر مارک جوزف بیلایف ویوز را هم پیشنهاد میکنم که کیفیت شفاف و خوب در رایحه با ماندگاری و پراکنش خوب دارد و کپی شده از عطر لویی ویتون افترنون سوویم است. 

لطفاً برای مکاتبات بعدی از طریق یکی از عکس های عطرگرام من، با من در ارتباط باشید چون در اینجا که پیام می‌گذارید برای من اعلان نمی‌شود و دیر یا شانسی می‌بینم. 

بهترین ها برای شما بانوی ارجمند...

سلام وعرض ادب خدامت شما جناب دکتراسعدی بزرگوار

معذرت میخوام چشم ازاین ببعددرعطرگرام مزاحمتون میشم 

راستش سپتربرونزایت برام ارسال شد وبه اون عزیزم هم دادم و

قدرخوشبوبودهم ایشون وهم من بسیارلذت بردیم اما طبق فرمایش جنابعالی پخشوماندگاری زیادی ندارد که اون هم باشارژ کردن مجددقابل حل هست 

بسیارسپاسگزارم ازرهنمودهای شما

TIMELESS TIMELESS
1404/10/13
در پاسخ به شبنم رستمی :

سلام وعرض ادب خدامت شما جناب دکتراسعدی بزرگوار

معذرت میخوام چشم ازاین ببعددرعطرگرام مزاحمتون میشم 

راستش سپتربرونزایت برام ارسال شد وبه اون عزیزم هم دادم و

قدرخوشبوبودهم ایشون وهم من بسیارلذت بردیم اما طبق فرمایش جنابعالی پخشوماندگاری زیادی ندارد که اون هم باشارژ کردن مجددقابل حل هست 

بسیارسپاسگزارم ازرهنمودهای شما

با احترام و عرض ادب 

بسیار خرسندم که عطر الحمبرا سپتر برونزایت مورد پسند شما و عزیزتان شد. انشالله بتوانم در عطرهای آتی هم مفید باشم. 

بهترین ها برای شما بانوی محترم...

در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب 

بسیار خرسندم که عطر الحمبرا سپتر برونزایت مورد پسند شما و عزیزتان شد. انشالله بتوانم در عطرهای آتی هم مفید باشم. 

بهترین ها برای شما بانوی محترم...

سپاس فراوان من رابپذیرید استادبزرگوارو🙏

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟