سلام به دوستان عطر افشانی میخواستم بپرسم آیاراهی وجودداره که سوالم راازیکی از اعضا بپرسم؟ راه ارتباطی وجودداره؟
سلام
بهرتین کار این هست به پیج خود فرد توی عطرافشان مراجعه کنید و در پاسخ به یکی از نظراتی که گذاشتن، ریپلای بزنید و ازشون سوالتون رو بپرسید.
اگر سوال شخصی هست شاید اگر موافقت کنند بتونید ایمیل از مدیر سایت بگیرید (گزینه اول ارجح هست)
لطفاراهنماییم بفرماییدممنون میشم
لطفاراهنماییم بفرماییدممنون میشم
درود بر بانوی گرامی هر کاری از دستمون بر بیاد دریغ نمیکنیم
سلام
بهرتین کار این هست به پیج خود فرد توی عطرافشان مراجعه کنید و در پاسخ به یکی از نظراتی که گذاشتن، ریپلای بزنید و ازشون سوالتون رو بپرسید.
اگر سوال شخصی هست شاید اگر موافقت کنند بتونید ایمیل از مدیر سایت بگیرید (گزینه اول ارجح هست)
سلام ممنونم ازپاسختون بله کاری که فرمودیدکردم اما سایت اجازه ندادو پرسشم روتایید نکرد سوالم درموردادکلن هست واصلاشخصی نیست
درود بر بانوی گرامی هر کاری از دستمون بر بیاد دریغ نمیکنیم
درودبرشما ممنونم ازتون شخصی به نام دکتراسدی هستن که اطلاعات خوبی درموردعطرهابخصوص عطرهای شرکتی دارن میخواستم چندتاسوال ازشون بپرسم
درودبرشما ممنونم ازتون شخصی به نام دکتراسدی هستن که اطلاعات خوبی درموردعطرهابخصوص عطرهای شرکتی دارن میخواستم چندتاسوال ازشون بپرسم
با احترام و عرض ادب
بانوی فرهیخته و ارجمند سرکار خانم رستمی بزرگوار به نظرم با من سوال داشتین، هر سوالی دارین میتونین در عطرگرام برای عکس عطرهای من یا همینجا سوالتان را مطرح کنید. در عطرگرام اگر زیر یکی از عکسهای عطرهای من سوال کنید برای من نوتیفیکیشن میاد و میتونم راحت ببینم و پاسخ بدهم.
بهترین ها برای شما بانوی محترم...
با احترام و عرض ادب
بانوی فرهیخته و ارجمند سرکار خانم رستمی بزرگوار به نظرم با من سوال داشتین، هر سوالی دارین میتونین در عطرگرام برای عکس عطرهای من یا همینجا سوالتان را مطرح کنید. در عطرگرام اگر زیر یکی از عکسهای عطرهای من سوال کنید برای من نوتیفیکیشن میاد و میتونم راحت ببینم و پاسخ بدهم.
بهترین ها برای شما بانوی محترم...
سلام و عرض ادب،
امیدوارم حالتان خوب باشد. ابتدا از شما بابت وقتی که برای خواندن پیام من اختصاص دادید، بسیار سپاسگزارم.
من شخصاً به عطر و بوی خوش علاقه زیادی دارم وحس بویایی بسیارقوی دارم وقویترین حس ازحواس پنچگانه درمن هست بشکلی که بسیاربدغذاهستم وبوهایی درموادغذایی برام آزاردهندست که اکثرااصلامتوجه اون نمیشن ودرعطرهابعضی نوتهادرعطرهابرام دیوانه کننده جذاب هستن که چون آگاهی درشناخت نوتهاندارم متوجه نمیشم که کدام نوت هستن وبااینکه چندین ساله که دنبال پیداکردن ادکلن زنانه ای که عاشقش باشم هستم اما هنوزپیدانکردم ولی دربین ده ها عطر از گوچی فلورا گاردنیاگورجس . لانکوم ایدول . نارسیسورودریگرزفورهربرام ازبقیه دلنشینترهستن اما شاید۶۰درصدتونسته باشندنظرم روجلب کنن
اما دربین عطرهای مردانه کریداونتوس و تاکسیدوایو سن لورن بینهایت دوست دارم وازبوییدنشون سیرنمیشم ودرسطح پایینتر عودوودتامفورد
حال، اگر ممکن باشه میخواستم از شما بهترین عطرهای مشابه اینها را از برندهای شرکتی و اماراتی بهم معرفی کنید. همچنین، اگر خودتان هم باتوجه به توضیحاتی که دادم، عطر خاصی را پیشنهاد دهید، بسیار ممنون میشم پوزش میخواهم که متن طولانی شد، امیدوارم مزاحمت ایجاد نکرده باشم.دوباره سپاسگزارم ازوقت وتوجه شما
سلام و عرض ادب،
امیدوارم حالتان خوب باشد. ابتدا از شما بابت وقتی که برای خواندن پیام من اختصاص دادید، بسیار سپاسگزارم.
من شخصاً به عطر و بوی خوش علاقه زیادی دارم وحس بویایی بسیارقوی دارم وقویترین حس ازحواس پنچگانه درمن هست بشکلی که بسیاربدغذاهستم وبوهایی درموادغذایی برام آزاردهندست که اکثرااصلامتوجه اون نمیشن ودرعطرهابعضی نوتهادرعطرهابرام دیوانه کننده جذاب هستن که چون آگاهی درشناخت نوتهاندارم متوجه نمیشم که کدام نوت هستن وبااینکه چندین ساله که دنبال پیداکردن ادکلن زنانه ای که عاشقش باشم هستم اما هنوزپیدانکردم ولی دربین ده ها عطر از گوچی فلورا گاردنیاگورجس . لانکوم ایدول . نارسیسورودریگرزفورهربرام ازبقیه دلنشینترهستن اما شاید۶۰درصدتونسته باشندنظرم روجلب کنن
اما دربین عطرهای مردانه کریداونتوس و تاکسیدوایو سن لورن بینهایت دوست دارم وازبوییدنشون سیرنمیشم ودرسطح پایینتر عودوودتامفورد
حال، اگر ممکن باشه میخواستم از شما بهترین عطرهای مشابه اینها را از برندهای شرکتی و اماراتی بهم معرفی کنید. همچنین، اگر خودتان هم باتوجه به توضیحاتی که دادم، عطر خاصی را پیشنهاد دهید، بسیار ممنون میشم پوزش میخواهم که متن طولانی شد، امیدوارم مزاحمت ایجاد نکرده باشم.دوباره سپاسگزارم ازوقت وتوجه شما
با احترام و عرض ادب
بانوی فرهیخته و ارجمند ضمن سپاس از همراهی شما عارضم که برای من بهترین مشابه کرید اونتوس با ماندگاری و پراکنش خوب، عطر اوانوس از برند لورینتال فراگرانسیس است که تولد شده ی امارات میباشد اما بسیار کیفیت خوبی دارد.
همچین بهترین مشابه برای عطر تاکسیدو هم برای من عطر کیسمت مردانه از برند الحمبرا است با ماندگاری و پراکنش خوب در باتل و هاردباکس زیبا.
بهترین مشابه برای عود وود هم باز هم از برند الحمبرا است با ماندگاری و پراکنش متوسط.
یه سری از عطرهای مردانه و زنانه ی خاص شرکتی که خودم هم بسیار مورد پسندم است را براتون معرفی میکنم:
لطافه عفیف (ماندگاری و پراکنش خیلی خوب)
لطافه آرت آف یونیورز (ماندگاری و پراکنش خوب)
لطافه عشق و صلح (ماندگاری خیلی خوب و پراکنش خوب)
لطافه آرت آف عربیا ۱ (ماندگاری خوب و پراکنش متوسط)
لطافه آرت آف عربیا ۳ (ماندگاری و پراکنش متوسط تا خوب)
لطافه القیم نقرهای (ماندگاری و پراکنش متوسط تا خوب)
لطافه عشق الشیوخ طلایی (ماندگاری خوب و پراکنش متوسط)
لطافه عشق الشیوخ نقرهای (ماندگاری خوب و پراکنش متوسط)
لطافه نیش خنجر (ماندگاری خوب و پراکنش متوسط تا خوب)
لطافه پیزا (ماندگاری خوب و پراکنش متوسط تا خوب)
لطافه درومر (ماندگاری خوب و پراکنش متوسط)
لطافه آنتیک ۱۸۸۶ (ماندگاری و پراکنش خوب)
لطافه آوان (ماندگاری خوب و پراکنش متوسط)
لطافه نیش الجوهر (ماندگاری خیلی خوب و پراکنش خوب)
الحمبرا کیسمت زنانه (ماندگاری و پراکنش خیلی خوب، رایحه خاص)
الحمبرا اسموکی (رایحه تنباکوی هلو، ماندگاری و پراکنش خوب)
الحمبرا لوکس امرالد (ماندگاری و پراکنش خوب)
الحمبرا لوکس نایت لایف (ماندگاری و پراکنش خوب)
الحمبرا لوکس شیک (ماندگاری خوب و پراکنش متوسط)
الحمبرا سپتر مالاکایت (ماندگاری و پراکنش خوب)
الحمبرا سپتر اوشن (ماندگاری و پراکنش متوسط)
الحمبرا ترا (ماندگاری خوب و پراکنش متوسط)
الحمبرا شنل چنس اوتندر (ماندگاری و پراکنش متوسط)
الحمبرا مای وی (ماندگاری و پراکنش خوب)
الحمبرا فلورا بلوم (ماندگاری و پراکنش خوب)
الحمبرا گوچی بلوم (ماندگاری و پراکنش خوب)
الحمبرا جین لاو آزور (ماندگاری و پراکنش متوسط)
الحمبرا د مموری آف عود (ماندگاری و پراکنش خوب)
الحمبرا ژان پل گوتیه بل (ماندگاری و پراکنش خوب)
بهترین ها برای شما...
با احترام و عرض ادب
بانوی فرهیخته و ارجمند ضمن سپاس از همراهی شما عارضم که برای من بهترین مشابه کرید اونتوس با ماندگاری و پراکنش خوب، عطر اوانوس از برند لورینتال فراگرانسیس است که تولد شده ی امارات میباشد اما بسیار کیفیت خوبی دارد.
همچین بهترین مشابه برای عطر تاکسیدو هم برای من عطر کیسمت مردانه از برند الحمبرا است با ماندگاری و پراکنش خوب در باتل و هاردباکس زیبا.
بهترین مشابه برای عود وود هم باز هم از برند الحمبرا است با ماندگاری و پراکنش متوسط.
یه سری از عطرهای مردانه و زنانه ی خاص شرکتی که خودم هم بسیار مورد پسندم است را براتون معرفی میکنم:
لطافه عفیف (ماندگاری و پراکنش خیلی خوب)
لطافه آرت آف یونیورز (ماندگاری و پراکنش خوب)
لطافه عشق و صلح (ماندگاری خیلی خوب و پراکنش خوب)
لطافه آرت آف عربیا ۱ (ماندگاری خوب و پراکنش متوسط)
لطافه آرت آف عربیا ۳ (ماندگاری و پراکنش متوسط تا خوب)
لطافه القیم نقرهای (ماندگاری و پراکنش متوسط تا خوب)
لطافه عشق الشیوخ طلایی (ماندگاری خوب و پراکنش متوسط)
لطافه عشق الشیوخ نقرهای (ماندگاری خوب و پراکنش متوسط)
لطافه نیش خنجر (ماندگاری خوب و پراکنش متوسط تا خوب)
لطافه پیزا (ماندگاری خوب و پراکنش متوسط تا خوب)
لطافه درومر (ماندگاری خوب و پراکنش متوسط)
لطافه آنتیک ۱۸۸۶ (ماندگاری و پراکنش خوب)
لطافه آوان (ماندگاری خوب و پراکنش متوسط)
لطافه نیش الجوهر (ماندگاری خیلی خوب و پراکنش خوب)
الحمبرا کیسمت زنانه (ماندگاری و پراکنش خیلی خوب، رایحه خاص)
الحمبرا اسموکی (رایحه تنباکوی هلو، ماندگاری و پراکنش خوب)
الحمبرا لوکس امرالد (ماندگاری و پراکنش خوب)
الحمبرا لوکس نایت لایف (ماندگاری و پراکنش خوب)
الحمبرا لوکس شیک (ماندگاری خوب و پراکنش متوسط)
الحمبرا سپتر مالاکایت (ماندگاری و پراکنش خوب)
الحمبرا سپتر اوشن (ماندگاری و پراکنش متوسط)
الحمبرا ترا (ماندگاری خوب و پراکنش متوسط)
الحمبرا شنل چنس اوتندر (ماندگاری و پراکنش متوسط)
الحمبرا مای وی (ماندگاری و پراکنش خوب)
الحمبرا فلورا بلوم (ماندگاری و پراکنش خوب)
الحمبرا گوچی بلوم (ماندگاری و پراکنش خوب)
الحمبرا جین لاو آزور (ماندگاری و پراکنش متوسط)
الحمبرا د مموری آف عود (ماندگاری و پراکنش خوب)
الحمبرا ژان پل گوتیه بل (ماندگاری و پراکنش خوب)
بهترین ها برای شما...
درودبرشما استادفرهیخته
از شما بابت معرفی عطریات بینظیر و متنوعی که معرفی کردید، صمیمانه تشکر میکنم. تبحر شما در این زمینه واقعا قابل تحسین است و راهنماییهایتان برای من بسیار ارزشمند بود. قطعا با توجه به پیشنهادات شما، انتخاب بهتری خواهم داشت.
از توجه و زمانی که برای راهنمایی من اختصاص دادید، بینهایت سپاسگزارم
بااحترام وآرزوی بهترینها
درودبرشما استادفرهیخته
از شما بابت معرفی عطریات بینظیر و متنوعی که معرفی کردید، صمیمانه تشکر میکنم. تبحر شما در این زمینه واقعا قابل تحسین است و راهنماییهایتان برای من بسیار ارزشمند بود. قطعا با توجه به پیشنهادات شما، انتخاب بهتری خواهم داشت.
از توجه و زمانی که برای راهنمایی من اختصاص دادید، بینهایت سپاسگزارم
بااحترام وآرزوی بهترینها
بانوی فرهیخته و ارجمند بسیار خرسندم که میتوانم مفید باشم. با آرزوی بهروزی و شادکامی روزافزون برای شما...