علی علی
6
1404/09/06

اعتبار سایت ا.ل.ی.س.ا پ.ر.ف.ی.و.م

سلام دوستان خسته نباشید

سایت ا.ل.ی.س.ا پ.ر.ف.ی.و.م محصولاتش اصل هستن یا خیر چون میخواستم یه عطر بخرم و این سایت قیمت مناسبی داشت

لطفا اگه تجربه خرید داشتید یا اطلاعی دارین کمکم کنین

خیلی ممنونم❤️

Ali-RZ Ali-RZ
1404/09/06

من به چند ماه پیش دو تا عطر ازشون خریدم و همون روز تحویل گرفتم بدون مشکل،‌البته با پرداخت در محل، قبلش تو گوگل ریویو هاشون هم چک کردم بیشتر مشکل همه رفتار و طرز برخورد بد کارکنانش بوده تا فیک یا اصل بودن عطر، خلاصه منم خریدم و البته قیمت های رقابتی خوبی هم میگذاره بعضی مواقع، عطر ها اصل بودن و بچ کد عطرهایی که گرفتم هم چک کردم یکیش برای ۸-۷ سال پیش بود که در مورد اون عطر یه جورایی بهتر بود چون جدیدی هاش ریفلرموله شده و ضعیف تر شده بودن،‌خلاصه فکر کنم تخفیفی هاش خرید قدیم باشن احتمالا.

علی علی
1404/09/06
در پاسخ به Ali-RZ :

من به چند ماه پیش دو تا عطر ازشون خریدم و همون روز تحویل گرفتم بدون مشکل،‌البته با پرداخت در محل، قبلش تو گوگل ریویو هاشون هم چک کردم بیشتر مشکل همه رفتار و طرز برخورد بد کارکنانش بوده تا فیک یا اصل بودن عطر، خلاصه منم خریدم و البته قیمت های رقابتی خوبی هم میگذاره بعضی مواقع، عطر ها اصل بودن و بچ کد عطرهایی که گرفتم هم چک کردم یکیش برای ۸-۷ سال پیش بود که در مورد اون عطر یه جورایی بهتر بود چون جدیدی هاش ریفلرموله شده و ضعیف تر شده بودن،‌خلاصه فکر کنم تخفیفی هاش خرید قدیم باشن احتمالا.

تشکر از شما

Telecaster Telecaster
1404/09/07

درود

کاملاً معتبر هستند و با انصاف...تخفیف های خوبی هم دارن...

علی علی
1404/09/07
در پاسخ به Telecaster :

درود

کاملاً معتبر هستند و با انصاف...تخفیف های خوبی هم دارن...

ممنونم از شما

Matin Matin
1404/09/07

درود

معتبر

آرامیس آرامیس
1404/09/08

چند سال پیش خرید داشتم اصل بود اما الان و نمیدونم

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان