kiarash kiarash
9
1404/08/25

گلایه

با درود بیکران خدمت تمام دوستان عاشق دوستان گاهی حجم درد به جایی میرسه که انسان رو بر ان میدارد که عنوان پرسش را گلایه بنویسد دوستان به کجا میریم در این دنیایی که به قول مرحوم خسرو شکیبایی در فیلم زیبای هامون میگه یه مشت مردم مثل سوسک در هم میلولند برای راحت لم دادن.زمانی وقتی سوالی میپرسیدی سیل عظیمی از یاریها که خوشبوترین عطر بود به طرفت جاری میشد اما حالا در دنیای عشق بازی در دنیای عطور نگاه میکنی و میبینی دیگر از ان حجم یاریها قطره ای هم نمانده و متاسفانه بسیاری از اساتید پر مهر حتی یک نظر رو دریغ میکنند در این یکی دو ماه شاید بندهٔ نوعی بیشتر از ده مرتبه یاری خواسته ام و جا دارد از برادرم متین عزیز تشکر کنم گه گاهی جناب اسعدی عزیز یعنی به جایی میرویم که یک راهنمایی را هم از هم دریغ کنیم ؟مثل اینکه جریان کمبود اب و بی تفاوتی بعضی دوستان عزیز در یک مسیر حرکت میکننددر حالی که که در رروزهای نه چندان دور سیلی از محبت به سویت روانه میشد.چه بر ما میگذرد هر چه که هست سکانسیست از یک تراژدی تلخ که یک شکاف عمیق را در عمق تنهایی انسانها به تصویر میکشد .یک سکانس تلخ اینجا سایت عطر افشان بستری فراهم کرده که هر کس بهترین نقشش را بازی کند اما چیزی از این بستر نمیابی جز اندکی که بیشتر پاسخ اساتید را میدهندو خیلی کوتاه شاید جواب افرادی را میدهند که دل بسته اند به این بستر ما چیزی از جیب نمیپردازیم تنها از داشته هایمان و تجربیاتمان میبایست خرج کنیم.در این دالانگ تنگ و تو در توی اقتصادی اگر عشق را هم از هم دریغ کنیم که واویلا.نمیدانم چگونه اما این سرای پرمهر میتواند درهای مهر را بروی همه بگشاید مهم نیست اگر شخصی تازه میخواهد وارد دنیای روایح شود مهم نیست اگر چیزی نمیداند مهم است که دستی به سویش دراز کنیم اید روزی از دل آن هسته استاد سخی متین عزیز استاد اسعدی زاده شود و این زنجیره ادامه یابد من در مقابل تمام عزیزان سر تعظیم فرود میاورم اما گاهی هوای دلت بارانیست و مجبوری تلخی گفتارت را بر صفحه ای سپید بکوبی و شاید بنده توقع بالایی دارم هر چه که هست هیچوقت پرسش و پاسخ را در این بستر زیبا تا این حد تلخ نیافتم که حتی خیلی از سوالاتم برای انتخاب یک عطر بدون جواب بماند و میدانم این تنها درد من نیست درد اعضای خانواده ایست که در این منزل پدری بسیار مهر دیده بودند اما حالا اعضای گرو خانواده را سرد یافته اند. بنده قصد داشتم و هنوز دارم وارد کلکسیون روایح شوم اما....و شاید بنده خیلی متوقعم مرا ببخشید شاید باید در یک جمله میگفتم احساس میکنم صادق هدایتی شده ام که در بوف کور با سایه خمیده اش بر روی دیوار حرف میزد.با سپاس کیارش.🙏

Matin Matin
1404/08/25

درود و سپاس از محبت شما

من همیشه سعی میکنم تا جایی که در حد توانم هست کمک باشم ، گاهی به سایت سر میزنم و سوال هارو جواب میدم با اینکه اوضاع واقعا خوب نیست ، این روزا اونقدری فکرم درگیره که اسم عطرارو هم فراموش میکنم ، دیگه حس و حال عطربازی هم نیست حتی ، چون وضع مملکت و زندگی و مردمت که خوب نباشه ، ناخواسته نمیتونی لذت ببری از هیچ چیز...

احساس میکنم تغییرات سایت عطرافشان ، وضعیت افتضاح کشور و نداشتن اعصاب و حوصله مردم این روزا ، باعث چنین اتفاقاتی شده.

Sam Irani Sam Irani
1404/08/25

با عرض سلام و درود خدمت دوست عزیز کیارش آقا ؟؟دوست گرامی بله درست فرمودین کمی اساتید این محفل کمتر جواب سوالات دوستان دیگر را میدن نمیدونم شاید گرفتاری زندگی و روزمرگی تقلا برای زندگی کردن با این شرایط بد اقتصادی که هزینه بالای هم دور این عشق بازی عطر وروایح می‌چرخه باعث شده دوستان و اساتید عزیز و بزرگوار کمتر دارین محفل حاضر باشند البته همه ما از دل آدما خبر نداریم من نوعی خودم هم مدتی کمتر اینجا حاضر میشم و این حدسی که زدم یک گوشه از هزار دلیل عدم وجود دوستان و اساتید عطرباز هست و ممکن من اشتباه حدس زده باشم از عدم حضور عزیزان به هرحال امیدوارم همیشه شاد باشید و خوشبو باشین و به سوالاتی که در مورد روایح و عطر دارین برسین هرچند الآنم حضور بعضی دوستان قدیمی و حرفه ای این کار زیاد هستن و حاضرن تا بزرگوارانه چون جناب سخی بزرگوار جناب آقای ایرج که یکی از حرفه های این جمعن  غایبن به سوالاتتون برسین با آرزوی بهترینها دوست عزیز و گرامی 

TIMELESS TIMELESS
1404/08/26

با احترام و عرض ادب 

دوست فرهیخته و ارجمند از همراهی و همدلی شما سپاسگزارم. متاسفانه اغلب موارد به قسمت پرسش پاسخ مراجعه نمی‌کنم تا سوالات شما و سایر دوستان را در اینجا مطالعه کنم. اگر کمکی ازم ساخته باشه لطفاً در قسمت عطرگرام خودم، سوالتان را مطرح فرمایید‌. 

با آرزوی بهروزی و شادکامی روزافزون برای شما و تمامی بزرگواران...

kiarash kiarash
1404/08/26
در پاسخ به Matin :

درود و سپاس از محبت شما

من همیشه سعی میکنم تا جایی که در حد توانم هست کمک باشم ، گاهی به سایت سر میزنم و سوال هارو جواب میدم با اینکه اوضاع واقعا خوب نیست ، این روزا اونقدری فکرم درگیره که اسم عطرارو هم فراموش میکنم ، دیگه حس و حال عطربازی هم نیست حتی ، چون وضع مملکت و زندگی و مردمت که خوب نباشه ، ناخواسته نمیتونی لذت ببری از هیچ چیز...

احساس میکنم تغییرات سایت عطرافشان ، وضعیت افتضاح کشور و نداشتن اعصاب و حوصله مردم این روزا ، باعث چنین اتفاقاتی شده.

درود متین عزیز شما که همیشه همراه بودی اما توجیه شما شاید موجه ترین بود و این انسانی ترین جوابی بود که میشه پذیرفت وقتی حال دل مردمت خوب نباشه ناخواسته نمیتونی لذت ببری درسته حال دلمون خوب نیست حالا وسط این کابوس وحشتناک روزمرگی بعضی شیطنت ها بعضی فلسفه های بابا به من چه ولش کن ها هم گریبانگیر میشن ممنون ازت که همیشه بودی نه برای من برای همه.🙏

kiarash kiarash
1404/08/26
در پاسخ به Sam Irani :

با عرض سلام و درود خدمت دوست عزیز کیارش آقا ؟؟دوست گرامی بله درست فرمودین کمی اساتید این محفل کمتر جواب سوالات دوستان دیگر را میدن نمیدونم شاید گرفتاری زندگی و روزمرگی تقلا برای زندگی کردن با این شرایط بد اقتصادی که هزینه بالای هم دور این عشق بازی عطر وروایح می‌چرخه باعث شده دوستان و اساتید عزیز و بزرگوار کمتر دارین محفل حاضر باشند البته همه ما از دل آدما خبر نداریم من نوعی خودم هم مدتی کمتر اینجا حاضر میشم و این حدسی که زدم یک گوشه از هزار دلیل عدم وجود دوستان و اساتید عطرباز هست و ممکن من اشتباه حدس زده باشم از عدم حضور عزیزان به هرحال امیدوارم همیشه شاد باشید و خوشبو باشین و به سوالاتی که در مورد روایح و عطر دارین برسین هرچند الآنم حضور بعضی دوستان قدیمی و حرفه ای این کار زیاد هستن و حاضرن تا بزرگوارانه چون جناب سخی بزرگوار جناب آقای ایرج که یکی از حرفه های این جمعن  غایبن به سوالاتتون برسین با آرزوی بهترینها دوست عزیز و گرامی 

درود بر شما سام عزیز بنده زیاد افتخار اشنایی با شما رو نداشتم اما اگه اجازه بدی با این قسمت از کلام شما موافق نباشم که شرایط بد اقتصادی و گرفتاری موجب گاه بی مهریها میشه چون عالم عشق بازی عالمیه که با تمام گرفتاریهات باز هم به اون قسمت از علاقت تعلق خاطر داری البته کتمان نمیکنم که اینها بی تاثیر نیست اما جایی شما کمی میرنجی که میبینی کامنتی ۱۵ پاسخ گرفته و در همون روز کامنتی هیچ پاسخی نگرفته سام عزیز امیدوارم حال دلمون روز به روز بهتر بشه تا بتونیم بیشتر دست همو بگیریم نه فقط در میدان مجازی بلکه در زمین واقعی زندگی از اشناییت خیلی خوشحال شدم سپاس از تو مهربان.🙏

kiarash kiarash
1404/08/26
در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب 

دوست فرهیخته و ارجمند از همراهی و همدلی شما سپاسگزارم. متاسفانه اغلب موارد به قسمت پرسش پاسخ مراجعه نمی‌کنم تا سوالات شما و سایر دوستان را در اینجا مطالعه کنم. اگر کمکی ازم ساخته باشه لطفاً در قسمت عطرگرام خودم، سوالتان را مطرح فرمایید‌. 

با آرزوی بهروزی و شادکامی روزافزون برای شما و تمامی بزرگواران...

درود جناب اسعدی بزرگوار رد پای نگاه شما همیشه در کلکسیون کوچک عطرهام دیده میشه البته در گذشته بیشتر اما حتما قصور از حقیر بوده که به صفحه شما مراجعه نکرده ام.اما این گلایه شاید عصیان بغضیست که در این روزگار بی درکجا روی هم انباشته میشود و گاه با دیدن یک شیطنت که بوی بدترین نتها را میدهد سرش وصل میشود به یک انبار باروت و یک گلایه شکل میگیرد.به هر روی بنده قدردان حضرتعالی هستم و از دریای دانش و معرفتتان در صفحهٔ خود شما بهره خواهم برد ارادتمند شما همیشه همراه🙏

Kambiz Kambiz
1404/08/26

درود دوست عزیز، من الان که این نظرتونو دیدم، یه سر رفتم و سوالا و راهنمایی هایی که قبلا از دوستان خواسته بودین و مورد کم لطفی قرار گرفته بودن رو خوندم و باید بگم تاحدودی دلیلشو فهمیدم، سوالای شما همشون درمورد عطزای اماراتی الحمبرا و لطافه و امثالشون بوده و مطمئنا هیچکدوم از اساتید هیچ اطلاعاتی درمورد ابن عطرا ندارن،دلیلشم اینه که اصلا اعتقادی به این عطرا ندارن، مطمئنا اگه درمورد عطرای مطرح برندهای معتبر سوالی میکردین، حتما دوستان جوابتونو میدادن، درمورد عطرای اماراتی فقط دکتر اسعدی مثل یه کتاب چند صد صفحه ای مرجع میمونن که اطلاعاتشون در این مورد بی انتهاست بی شک

Sam Sam
1404/08/26

درود بر شما دوست گرامی

عمده فعالیت کاربران عطرافشان در بخش تحلیل عطرها است که پس از تغییرات فنی سایت(حذف قسمت تحلیل عطرها و همین طور برندهای خارجی) تمایل کاربران برای حضور فعال کمرنگ تر شده است، امیدوارم مدیران محترم عطرافشان راهکار مناسبی برای رفع این مشکل و بازگشت به روال عادی قبل اعمال کنند.

برقرار باشید و پیروز

TIMELESS TIMELESS
1404/08/26
در پاسخ به kiarash :

درود جناب اسعدی بزرگوار رد پای نگاه شما همیشه در کلکسیون کوچک عطرهام دیده میشه البته در گذشته بیشتر اما حتما قصور از حقیر بوده که به صفحه شما مراجعه نکرده ام.اما این گلایه شاید عصیان بغضیست که در این روزگار بی درکجا روی هم انباشته میشود و گاه با دیدن یک شیطنت که بوی بدترین نتها را میدهد سرش وصل میشود به یک انبار باروت و یک گلایه شکل میگیرد.به هر روی بنده قدردان حضرتعالی هستم و از دریای دانش و معرفتتان در صفحهٔ خود شما بهره خواهم برد ارادتمند شما همیشه همراه🙏

با احترام و عرض ادب

انشالله همواره سلامت و شادکام باشید هرچند این روزگار کشور، سلامتی و بهداشت روان دیگر معنایی ندارد. اما برایتان آرزوی سعادت دارم...

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟