دوستان سلام لطفا بهترین کارهای که وایب تمیزی میده در عین حال تلخ مردونه س چی پیشنهاد میدید
لطفا در هر رنج قیمتی پیشنهاد بدید ممنون♥️🙏
درود
هرمس h24 ادوپرفیوم
لالیک انکر نواغ اسپرت
با درود، به نظرم لجند بلو گزینه مناسبیه، تولید ۲۰۲۴ هم هست، قیمتشم مناسبه
آکوا بولگاری
محمد عزیز وقتت بخیر و خوشی. تو عطرهای خنک و تند که تست کردم یا حالا داشتم تیتانیوم از برند اجمل بر پایه مرکبات هست و کاملا هم تلخ هست قیمت مناسبی داره ولی کار باکیفیتی هست و بهترین خنک تندی هم که تا حالا تجربه کردم جیو از برند جورجیو آرمانی هست اگر خریدین 200میلش رو بگیرین خیلی بصرفه تر هست حدود هشت یا نه تومان. تیتانیوم هم حدود سه تومان.
درود
هرمس h24 ادوپرفیوم
لالیک انکر نواغ اسپرت
ممنون متین جان♥️
درود
هرمس h24 ادوپرفیوم
لالیک انکر نواغ اسپرت
ممنون متین جان♥️
محمد عزیز وقتت بخیر و خوشی. تو عطرهای خنک و تند که تست کردم یا حالا داشتم تیتانیوم از برند اجمل بر پایه مرکبات هست و کاملا هم تلخ هست قیمت مناسبی داره ولی کار باکیفیتی هست و بهترین خنک تندی هم که تا حالا تجربه کردم جیو از برند جورجیو آرمانی هست اگر خریدین 200میلش رو بگیرین خیلی بصرفه تر هست حدود هشت یا نه تومان. تیتانیوم هم حدود سه تومان.
ممنون اقا علی🌺
ممنون اقا علی🌺
درود برشما بهترین کار خنک و تلخ بیشک کرید اونتوس هست جیو پروفومو یا پارفوم و بلوشنل ادوپرفیوم و تام فورد گری وتیور هم گزینه های جذابی هستند
درود
اين موارد رو تست كنيد:
#هرمس تق د هرمس او گیوری Terre d'Hermes Eau Givree
#جیورجیو آرمانی آکوا دی جیو مردانه سفید Acqua di Gio for Men
#دیور هوم کلن 2022 Dior Homme Cologne 2022
#هرمس اچ24 H24
#هرمس اچ 24 ادوپرفیوم H24 Eau de Parfum
#ورساچه پورهوم دیلن بلو Versace Pour Homme Dylan Blue
پیشنهاد خودم مورد اول هست.
💐💐