خنک و تلخ

دوستان سلام لطفا بهترین کارهای که وایب تمیزی میده در عین حال تلخ مردونه س چی پیشنهاد میدید 

لطفا در هر رنج قیمتی پیشنهاد بدید ممنون♥️🙏

Matin Matin
1404/08/18

درود

هرمس h24 ادو‌پرفیوم

لالیک انکر نواغ اسپرت

Nima Ghadi Nima Ghadi
1404/08/18

با درود، به نظرم لجند بلو گزینه مناسبیه، تولید ۲۰۲۴ هم هست، قیمتشم مناسبه

Mercedes Mercedes
1404/08/18

آکوا بولگاری 

محمد عزیز وقتت بخیر و خوشی. تو عطرهای خنک و تند  که تست کردم یا حالا داشتم تیتانیوم از برند اجمل بر پایه مرکبات هست و کاملا هم تلخ هست قیمت مناسبی داره ولی کار باکیفیتی هست و بهترین خنک تندی هم که تا حالا تجربه کردم جیو از برند جورجیو آرمانی هست اگر خریدین 200میلش رو بگیرین خیلی بصرفه تر هست حدود هشت یا نه تومان. تیتانیوم هم حدود سه تومان.

در پاسخ به Matin :

درود

هرمس h24 ادو‌پرفیوم

لالیک انکر نواغ اسپرت

ممنون متین جان♥️

در پاسخ به Matin :

درود

هرمس h24 ادو‌پرفیوم

لالیک انکر نواغ اسپرت

ممنون متین جان♥️

در پاسخ به علی موسوی :

محمد عزیز وقتت بخیر و خوشی. تو عطرهای خنک و تند  که تست کردم یا حالا داشتم تیتانیوم از برند اجمل بر پایه مرکبات هست و کاملا هم تلخ هست قیمت مناسبی داره ولی کار باکیفیتی هست و بهترین خنک تندی هم که تا حالا تجربه کردم جیو از برند جورجیو آرمانی هست اگر خریدین 200میلش رو بگیرین خیلی بصرفه تر هست حدود هشت یا نه تومان. تیتانیوم هم حدود سه تومان.

ممنون اقا علی🌺

در پاسخ به علی موسوی :

ممنون اقا علی🌺

بابک بابک
1404/08/18

درود برشما بهترین کار خنک و تلخ بیشک کرید اونتوس هست جیو پروفومو یا پارفوم و بلوشنل ادوپرفیوم و تام فورد گری وتیور هم گزینه های جذابی هستند 

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟