لطفا یه ادکلن با باز خورد بالا معرفی کنید، هرچی استفاده میکنم بعد یه هفته میزارم کنار
ترکیب عطر با آب و الکل روی رایحه تاثیر نداره چون عطر ها همگی آماده استفاده هستن و شرکتی پیشنهاد نکرده که افزودنی بهشون اضافه کنیم
درود بر شما جناب عرفان
شاید من بد نوشتم که نتونستم پیام اصلی رو منتقل کنم
بله دقیقاً درست فرمودین هیچ تاثیری نداره و نباید هم داشته باشه. طوریکه اگر اون شیشه 5 میل دستساز شیریرنگ رو بو کنیم میبینیم اصلا بوی خاصی نداره. ولی مسئله ما در اینجا تغییر یا تقویت عطر اصلی نبود که قطعاً کار اشتباهی هست و هیچ شرکتی هم پیشنهاد نکرده. به عبارت دیگه قرار نیست نسخه اصلی رو دستکاری کنیم.
بلکه صورت مسئله «پخش بوی زیاد» برای عطری هست که قبلا زدیم و دیگر هیچ. به عبارت دیگه در اینجا ما نیاز به زدن مجدد عطر نداریم(اونهم با این قیمتهای بعضاً سرسامآور). همون یکبار عطرزدن توی خونه کفایت میکنه. ما با این کار، یعنی زدن مایع شیریرنگ بیبوی همراه روی مناطقی که قبلا عطر زدیم، فقط قصد بیدارکردن مجدد عطر روی پوست رو داریم. همین.
بهرحال بسیاری از برندها (و نه الزاماً همهشون) یا از سر دلسوزی یا از سر شیطنت، کاری میکنن که ما هربار عطر قبلیمون رو تهیه میکنیم حسرت پخش بوی نسخه 5 سال قبلش رو میخوریم و بارها دیدم در نظرات همین عطرافشان، دوستان زیادی از این موضوع سرخورده و ناراحت هستن بابت اونهمه هزینه.
در اینجا این روش (مشابه دور زدن تحریمها) طبق تجربه تا حد بسیار مطلوبی کار رو جمع میکنه برامون :)
موفق باشید