سلام دوستان طبق لیستی که در زیر نوشتم شما در انتخابم منو راهنمایی کنید. میخوام عطر خنکی رو خریداری کنم لیست زیر رو چند روزه براش وقت گذاشتم تا آماده کنم برای خرید ولی مجبورم فقط یک گزینه از عطرهایی که نوشتم رو انتخاب کنم لطفا نظرتون رو بگید. و اگر گزینه دیگری غیر از اینها هم مورد نظر داشتید بگید. قیمت هم زیر ۵ میلیون باشه چه اماراتی چه اورجینال
۱ افنان ریر ریف مشابه پسفیک چیل لویی ویتون
۲ مشابه اماراتی از بلو تالیسمان
۳ فرنچ اونیو مشابه مارلی گرینلی
۴ خدلج آیلند دریمز مشابه لویی ویتون سیمفونی
kiss & sea summer glow ۱مشابه تورینو زرجوف
و گزینه آخر لالیک انکر نویر اسپرت نسخه اورجینالش
تا حدودی ماندگاری و پخش هم برام اولویت داره
پیشاپیش ممنونم
اگر با رایحه انکر نویر اسپرت اوکی هستی، ۱۰۰٪ همین مورد! به هر حال اصالت و استاندارد اروپایی داره و safe تره.
اما به نظر خودم، رایحه همه پسندی نیست، اما نکته جالبتر اینه که همین الان این عطر رو زدم! چون هوای شمال امروز به ۳۰ درجه هم میرسه، از صبح که از خونه اومدم بیرون از این عطر استفاده کردم و اتفاقا یه دکانت هم همراهم دارم برای شارژ در وسط روز.
اگر با رایحه انکر نویر اسپرت اوکی هستی، ۱۰۰٪ همین مورد! به هر حال اصالت و استاندارد اروپایی داره و safe تره.
اما به نظر خودم، رایحه همه پسندی نیست، اما نکته جالبتر اینه که همین الان این عطر رو زدم! چون هوای شمال امروز به ۳۰ درجه هم میرسه، از صبح که از خونه اومدم بیرون از این عطر استفاده کردم و اتفاقا یه دکانت هم همراهم دارم برای شارژ در وسط روز.
ممنونم عارف جان از توضیحی که دادی