یاس یاس
14
1404/07/26

بهترین ادکلنی که بخوای به جناب یار تقدیم بکنی از نظر شما چه عطری می‌تونه باشه!!!

سلام و عرض ادب خدمت همه ی عزیزان عطرافشانی

بعد از مدتها به قسمت پرسش و پاسخ اومدم تا سوالی را مطرح کنم و از بیان نظرات معطر همه ی کاربران فعال و خبره یه سایت در این مورد بهره مند بشم.. 

دوستان بنده بارها برای جناب همسر جانم در مناسبت‌های مختلف بعنوان هدیه ادکلن خریدم و به ایشان تقدیم کردم و تا حدودی هم راضی بوده ولی الان به خاطر یک موفقیت عالی که جدیدا کسب کرده قصد دارم یک ادکلن با رایحیه خیلی اختصاصی شیک و فوق لاکچری بهشون هدیه کنم که خیلی سورپرایز بشه و حس بویایی اش را تحریک و جلب کنه و خیلی در نظرش خوشایند و عالی باشه  بنظر شما اون ادکلن چی می‌تونه باشه؟؟با افراد زیادی مشورت کردم ولی دوست داشتم اینجا نظرات شما را هم در این رابطه بدونم  اگه راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم.

در ادامه باید عرض کنم قیمتش اصلا مهم نیست، تیپ جناب آقای همسر گاها اسپورت میپوشه و لباسهای شیک و جدید اولویت اوله انتخابشه، گاهی هم تا حدودی کژوال و البته بعضی مواقع هم از تیپ‌های نیمه رسمی هم استفاده می‌کنه کتونی با تیشرت خیلی بهش شیکه و استایل ساحلی هم میزنه و‌ فوق العاده میشه با این استایل،و مهمتر این که عطر امضایش سالهاست زرژف مفیستو است و به این رایحه خیلی علاقه منده و هنگام تن‌پوش تنخور لباس و تنش هست و خیلی بهش میاد، اندام مردانه ی جذابی داره، ورزشکار و بوکسوره و چند سالی هم کشتی کار بوده ببخشید طولانی شد این خصوصیات و گفتم که تا حدودی سلیقه ش و‌ بدونید و در انتخاب شایسته و درست به بنده کمک کنید..

سپاس از همراهی همه ی شما بزرگواران این محفل🙏🙏

درود بر شما 

در حوزه انتخاب روایح، اونقدری تجربه و تخصص ندارم که بتونم خدای نکرده به خودم اجازه پیشنهاد رایحه بدم. 

اما مطلبی به نظرم رسید گفتم شاید به درد دوستان پیشنهاددهنده بخوره:

فرض‌های داده شده:

تیپ اسپورت.... لباس‌های شیک.... اولویت انتخاب: لباس‌های جدید که احتمالا منظور به لباس‌های مُد جدید هست(نکته بسیار مهمیه) ....... در حوزه رسمی بودن هم نهایتاً نیمه رسمی(نه تمام رسمی) ......... اهل ورزش ......... عطر امضا: مفیستو

خب با دیتاهایی که داده شده از نظر رفتارشناسی، ما با یک تیپ غالب I (آی) روبرو هستیم. کسی که درجه برونگرایی بالایی داره، شوخ‌طبعه، ورزشکاره، هنرمنده و دایره دوستان زیادی داره و...

(ممکنه شوخ‌طبعی خودش رو پنهان کنه یا اصلا سمت هنر هم نرفته باشه یا به هر دلیلی دایره دوستانش رو خودش محدود کرده باشه، ولی نهایتاً تفاوتی در تیپ رفتاری و درونیات شخص نمی‌کنه)

البته دیتاها بسیار محدود بود و امکان خطای جزئی هم هست. 

بر همین اساس امیدوارم دوستان پیشنهاد کارهای نیش و سنگین و مخصوص خلوت و تنهایی رو ندن! :)))

خداوند همسرتون رو برای شما و شما رو برای همسر گرامی حفظ کنه و بهترین‌ها در انتظارتون

بابک بابک
1404/07/26

درود بر شما بانو شنل الور هوم اکستریم گزینه سیف و جذابی هست تا ۹۵ درصد اطمینان دارم که مورد پسندشون واقع میشه 

یاس یاس
1404/07/26
در پاسخ به خاطرات یک گور کن :

جناب گور کن درود کرید هم عطر و هم انتخاب خوبیه امضای یکی از خواهر زاده هامه و بی نهایت خوشبو سپاس از شما🙏

یاس یاس
1404/07/26
در پاسخ به سـهیـل متیـن‌راد :

درود بر شما 

در حوزه انتخاب روایح، اونقدری تجربه و تخصص ندارم که بتونم خدای نکرده به خودم اجازه پیشنهاد رایحه بدم. 

اما مطلبی به نظرم رسید گفتم شاید به درد دوستان پیشنهاددهنده بخوره:

فرض‌های داده شده:

تیپ اسپورت.... لباس‌های شیک.... اولویت انتخاب: لباس‌های جدید که احتمالا منظور به لباس‌های مُد جدید هست(نکته بسیار مهمیه) ....... در حوزه رسمی بودن هم نهایتاً نیمه رسمی(نه تمام رسمی) ......... اهل ورزش ......... عطر امضا: مفیستو

خب با دیتاهایی که داده شده از نظر رفتارشناسی، ما با یک تیپ غالب I (آی) روبرو هستیم. کسی که درجه برونگرایی بالایی داره، شوخ‌طبعه، ورزشکاره، هنرمنده و دایره دوستان زیادی داره و...

(ممکنه شوخ‌طبعی خودش رو پنهان کنه یا اصلا سمت هنر هم نرفته باشه یا به هر دلیلی دایره دوستانش رو خودش محدود کرده باشه، ولی نهایتاً تفاوتی در تیپ رفتاری و درونیات شخص نمی‌کنه)

البته دیتاها بسیار محدود بود و امکان خطای جزئی هم هست. 

بر همین اساس امیدوارم دوستان پیشنهاد کارهای نیش و سنگین و مخصوص خلوت و تنهایی رو ندن! :)))

خداوند همسرتون رو برای شما و شما رو برای همسر گرامی حفظ کنه و بهترین‌ها در انتظارتون

درود و عرض ادب جناب راد

شوخ طبع نیست و بسیار شخصیت آرامی داره و خیلی کم حرف و ساکته اما به وقتش صحبتهای بجا و ارزشمند و مفیدی به مخاطب منتقل می‌کنه😊

با سپاس از شما🙏

یاس یاس
1404/07/26

جنابStalker سلام و ارادت خدمت شما بزرگوار 

بسیار سپاس از گزینه های ارزنده ای که معرفی کردید قطعا همه را دونه به دونه تست خواهم کرد تا انتخاب نهایی..

متشکرم از لطف جنابتان🙏

یاس یاس
1404/07/26
در پاسخ به بابک :

درود بر شما بانو شنل الور هوم اکستریم گزینه سیف و جذابی هست تا ۹۵ درصد اطمینان دارم که مورد پسندشون واقع میشه 

جناب آقای بابک با احترام بشما سلام 

شنل آلور هوم یکی از عطرهای مورد علاقه ی خودمه و رایحشو رو تن آقایان بی نهایت دوست دارم.

سپاس از یادآوری و اشاره به این ادکلن خوشبو🙏

آرزومند روزهای شادی هستم برای شما...

درود سرکار خانم سالمی عزیز 

موفقیت کسب شده توسط همسر عزیزتون رو تبریک میگم 

شبیه ترین کار به مفیستو همون کرید سیلور مانتین هست که دوستان پیشنهاد دادند اما اگر بخواهید کار رو کمی متفاوت تر از انتخاب همیشگیشون پیش ببرید اونم برای فصل سرد به نظرم ادکلن جاز کلاب میتونه مناسب استایل ایشون باشه 

Jazz Club #میسون مارتین مارگیلا جاز کلاب Jazz Club 

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟