❗❗با سلام و خسته نباشید دوستان عزیز اساتید محترم به شدت احتیاج به راهنمایی دقیق دارم لطف کنید خواهشا دقیق راهنمایی بفرمایید بنده عطر تاباک الحمبرا رو میخواستم که متاسفانه تو سایتای.ک.ا.ل.ا.ب.ک.ا.ل.ا و ق.ش.م.ا.ی.ن.و.ر.ا و ر.و.ی.ا.ل.پ.ر.ف.ی.و.م.ون.ا.ر.س.ی.سو و چند تا سایت دیگه اصلا پیدا نکردم.لطف کنید اگه سایتی سراغ دارید حالا اکسکلوسیف تاباک یا تاباک رو میخوام بهم معرفی کنید خواهشا در غیر اینصورت ایا عطری هست که دقیقا با تاباک مو نزنه از لحاظ رایحه و لطافت نتها مخصوصا موندگاری و شباهت.به نظرتون چی رو پیشنهاد میدید.فقط تامفورد نمیخوام باشه.یکی از سایتها ادوپرفیوم ارکتیک نیش کالکشن شرکت ولار رو پیشنهاد داد و گفت خیلی شبیه نظرتون چیه،؟؟؟🙏
درود بر شاعر عطرها و اوازه خوان رایحه ها افتخاریست برای بنده که به دنبال عطری باشم و مجدد به تاباک و دکتر اسعدی بزرگوار برسم.محبت شما همیشه برای بنده و دوستان از حد هم لبریز بوده بله مشاهده کردم دکتر عزیز و موقعیتی شد تا از حضورتون بعد از چندین ماه سوالی دیگر بپرسم دکتر جان به جز اسموکی عطری دیگر هم میخواستم که همچنان گرم باشد کمی رو به فرش تر که نتهایی مثل وانیل و چوب و مشک همراه بوی جنگل یا خیسی باران هم از همان اغاز یا در نت دوم شروع بشن با ماندگاری و پخش بوی خوب از برند الحمبرا یا فراگرنس ممنون میشم از راهنماییتون .سپاس بی پایان🙏
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند ضمن سپاس از همراهی و مهر شما، خودم عطرهای جنگلی مورد خاصی در آرشیوم ندارم اما عطر الحمبرا پاسیفیک چیل را در نظر داشته باشین که شاید براتون مورد پسند باشه.
بهترین ها برای شما دوست گرامی...