kiarash kiarash
11
1404/06/25

نزدیکترین رایحه به تاباک الحمبرا (اسموکی)

❗❗با سلام و خسته نباشید دوستان عزیز اساتید محترم به شدت احتیاج به راهنمایی دقیق دارم لطف کنید خواهشا دقیق راهنمایی بفرمایید بنده عطر تاباک الحمبرا رو میخواستم که متاسفانه تو سایتای.ک.ا.ل.ا.ب.ک.ا.ل.ا و ق.ش.م.ا.ی.ن.و.ر.ا و ر.و.ی.ا.ل.پ.ر.ف.ی.و.م.ون.ا.ر.س.ی.سو و چند تا سایت دیگه اصلا پیدا نکردم.لطف کنید اگه سایتی سراغ دارید حالا اکسکلوسیف تاباک یا تاباک رو میخوام بهم معرفی کنید خواهشا در غیر اینصورت ایا عطری هست که دقیقا با تاباک مو نزنه از لحاظ رایحه و لطافت نتها مخصوصا موندگاری و شباهت.به نظرتون چی رو پیشنهاد میدید.فقط تامفورد نمیخوام باشه.یکی از سایتها ادوپرفیوم ارکتیک نیش کالکشن شرکت ولار رو پیشنهاد داد و گفت خیلی شبیه نظرتون چیه،؟؟؟🙏

Pooria Pooria
1404/06/25

سلام وقت بخیر 

بعضی وقت ها همون سایت ها که گفتین موجود دارن ولی توی سایت ناموجود خورده. بهشون پیام بدین. 

والار هم من تست نکردم ولی مثل الحمبرا هست احتمالا خوب تر نباشه بد تر نیست.

Matin Matin
1404/06/25

درود.

ن..ا..ر..س..ی..س..و 

ه..ی...ر.ا..د..پ..ر..ف..ی..و..م

این دو سایت موجود دارن ، اولی هم بهترین سایت خرید عطرای اماراتی و اورجیناله...سرعتشون واقعا بالاست...

[EDITED] 1404/06/25 20:20
Matin Matin
1404/06/25

داخل سایت سرچ کنید تاباک میاره ، ۳ تا موجود دارن دیدم الان

با عرض سلام و احترام،
علاوه بر وب‌سایت‌هایی که دوستان گرامی معرفی فرمودند، به خاطر دارم جناب آقای نجاتی نیز یک‌بار اشاره داشتند که در صورت حضور در تهران، «پاساژ منصور» در بازار، بخش عمده‌ای از عطرهای اماراتی و اورجینال را با قیمت مناسب عرضه می‌کند.

TIMELESS TIMELESS
1404/06/25

با احترام و عرض ادب 

دوست فرهیخته و ارجمند عطر الحمبرا اسموکی همان الحمبرا تاباک قدیمی است با همان رایحه بدون تغییر و حتی میزان ماندگاری و پراکنش هم از تاباک بهتر شده است. احتمالا شرکت الحمبرا که مجبور شده است نام عطر را تغییر دهد، در عوض میزان ماندگاری و پراکنش را بهتر از تاباک زده است تا مشتریان جدید را به این عطر، جذب کند. 

در ضمن عطر الحمبرا اسموکی در حال حاضر در سایت ک.ا.ل.ا.ب.ی.ک.ا.ل.ا موجود است. 

مشابه عطر اکسکلوسیف تاباک هم در فراگرانس ورلد با نام توباکو میث است اما ظاهراً ناموجود در سایت هاست.

TIMELESS TIMELESS
1404/06/25

یه عطر هم به اسم توباک از برند آلتامیر است که خیلی مشابه الحمبرا تاباک می‌باشد. ماندگاری و پراکنش خوبی دارد اما کیفیت رایحه مثل الحمبرا نیست و یکم بیش از حد غلظت دودی دارد. در سایتها هم موجود است. 

kiarash kiarash
1404/06/25
در پاسخ به Matin :

داخل سایت سرچ کنید تاباک میاره ، ۳ تا موجود دارن دیدم الان

درود متین جان سپاس از محبتت اره دیدم الان خیلی خوشحالم کردی.

kiarash kiarash
1404/06/25
در پاسخ به علی متقی پور :

با عرض سلام و احترام،
علاوه بر وب‌سایت‌هایی که دوستان گرامی معرفی فرمودند، به خاطر دارم جناب آقای نجاتی نیز یک‌بار اشاره داشتند که در صورت حضور در تهران، «پاساژ منصور» در بازار، بخش عمده‌ای از عطرهای اماراتی و اورجینال را با قیمت مناسب عرضه می‌کند.

سپاس از راهنماییتون ممنونم🙏

kiarash kiarash
1404/06/25
در پاسخ به TIMELESS :

یه عطر هم به اسم توباک از برند آلتامیر است که خیلی مشابه الحمبرا تاباک می‌باشد. ماندگاری و پراکنش خوبی دارد اما کیفیت رایحه مثل الحمبرا نیست و یکم بیش از حد غلظت دودی دارد. در سایتها هم موجود است. 

درود بر شاعر عطرها و اوازه خوان رایحه ها افتخاریست برای بنده که به دنبال عطری باشم و مجدد به تاباک و دکتر اسعدی بزرگوار برسم.محبت شما همیشه برای بنده و دوستان از حد هم لبریز بوده بله مشاهده کردم دکتر عزیز و موقعیتی شد تا از حضورتون بعد از چندین ماه سوالی دیگر بپرسم دکتر جان به جز اسموکی عطری دیگر هم میخواستم که همچنان گرم باشد کمی رو به فرش تر که نتهایی مثل وانیل و چوب و مشک همراه بوی جنگل یا خیسی باران هم از همان اغاز یا در نت دوم شروع بشن با ماندگاری و پخش بوی خوب از برند الحمبرا یا فراگرنس ممنون میشم از راهنماییتون .سپاس بی پایان🙏

kiarash kiarash
1404/06/25
در پاسخ به Pooria :

سلام وقت بخیر 

بعضی وقت ها همون سایت ها که گفتین موجود دارن ولی توی سایت ناموجود خورده. بهشون پیام بدین. 

والار هم من تست نکردم ولی مثل الحمبرا هست احتمالا خوب تر نباشه بد تر نیست.

سپاس از راهنماییت پوریا جان.لطف کردید🙏

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟