عرض سلام و احترام خدمت همه دوستان عزیزم:
راستش در این چند وقت اخیر بارها تنش هایی بین تعدادی از کاربران سایت بوجود آمده که هربار به محدود شدن نظرات ختم شده و مثل زخمی سرباز ،مستعد عفونی شدن و ناهنجاری مجدد باقی مونده.
من برای همه اعضای محترم فضای عطر افشان احترام قائل هستم و عمیقا از حضور کاربرانی که با احترام و ادب، آگاهی کافی و سبک خاص نوشتاری خودشون همراه هستند، لذت می برم. در طی این چند سال حضورم در عطرافشان بارها و بارها شاهد این هیجانات و جنگ های پارتیزانی بودم و در برخی از آنها نیز شرکت کردم، اما متاسفانه این تنش ها باعث تزلزل پایه های این خانه عطرآگین خواهد شد و در شرایطی که همه ما در حال حاضر نیازمند همدلی و اتحاد و مهربانی بیشتر با هم هستیم،متاسفانه این گونه درگیری ها، حال بدی را به همه انتقال خواهد داد.
بحث و اختلاف نظر در همه چیز خصوصا دنیای روایح یقینا اثبات شده است ولی چه خوب که به شکلی منظم و محترمانه ایراد شود که برای ادامه راه، درهای دوستی و استمرار روابط باز باقی بماند.
در این محفل هیچ باند بازی و دیکتاتوری ای وجود ندارد و همه ما چه قدیمی و چه جدید در حال یادگیری و کسب هنر عطرها هستیم.
هیچ فردی برای اثبات خودش آنهم در فضایی مجازی نیاز به انجام چالش با دیگری را نخواهد داشت که حقیقتا این کار بچگانه ترین نوع بازخورد است،عطر هنر است و در هنر جایی برای تزویر و کل کل وجود ندارد و هرآنچه بر می آید از دل است و روح.
در این فضا و خانه عطر افشان ،کاربری با بوی پول و اسکناس و دوست دیگری با ابیات شاهنامه و تصویر نگاری جذاب ماهیت یک عطر را تفسیر خواهد کرد که هر کس به فراخور روحیات و سلیقه شخصی خودش از آنها استفاده میکند و خیلی راحت مواردی را که باب سلیقه اش نیست رد خواهد کرد، به همین سادگی ....
برخورد با تفاوت ها در شرایط مختلف متغییر است و شخصا دلیل کنش های بوجود آمده را همین موضوع می دانم.
علی ایحال مطلب را کوتاه میکنم و به عنوان عضوی از این خانه زیبا و خوش بو ، از همه دوستان خوبم چه قدیمی و چه جدید، خواهشمندم برای بسط این فضا و مرجع عطری بیشتر کوشا باشیم.
سلامتی و شادمانی و آرامش را برای همگی آرزومندم.
درود جناب رضایی شوشتری عزیز
واقعا زیبا و به جا گفتین ، کاملا درسته و موافقم ، سپاس از شما
درود آقا سعید عزیز
راستش بنظرم هیچ اشکالی نداره آدمیزاد بوی پول و اشرافیت و لوکس بودن رو دوست داشته باشه
اشکال کار اینه که این تمایل از تعادل خارج بشه و روابط و زندگی فرد رو تخت شعاع خودش قرار بده
افراط در این قضیه موجب قطع شدن ارتباط ما با بخش های دیگر زندگی و اجتماع میشه
مثل اعتیاد به هر چیزی
مثلا اگر من تمام فکر و ذهنم در زندگی خرید و تست عطرهای مختلف باشه و عمده سرمایه ام رو وقف این کار بکنم، دیگه نمیتونم از نعمت های دیگه این دنیا لذت کافی ببرم چون همه توجه و دارایی من متمرکز رو یک چیز شده
یا مثلاً اگر در حیطه عطر بازی منِ نوعی، فقط بدنبال حس پولداری و اشرافیت در عطرها باشم ممکنه نشون دهنده این باشه که به شدت احساس فقر و حقارت میکنم و میخوام از این طریق احساس ضعف خودم رو جبران کنم که باعث میشه از احساسات دیگه ای که روایح میتونه داشته باشه نتونم لذت ببرم و یا درکشون کنم
موضوع بعدی اینه که برخی دوستان از جمله خودم که نسبت به کامنت های این مدلی معترض میشیم درکنار عدم ارائه اطلاعات کافی راجع به فضای رایحه، استایل و موقعیت های مناسب استفاده، بعضا بخاطر اطلاعات اشتباهی هست که ممکنه برخی از کاربران رو دچار اشتباه و ضرر کنه
مثل این عبارت که: چشم تون و ببندید و بخرید، چون بوی پولداری میده و...
در اینجا واقعیت (یعنی تفاوت سلیقه دیگران)، نادیده گرفته میشه
درود و ارادت استاد شوشتری گرامی، حضور اساتیدی مثل شما در این محفل مایه ی دلگرمی اعضای این محفل است؛ امید که نظرات سازنده و مفیدی مثل نظرات جنابعالی رو بیشتر مشاهده کنیم و بهره مند بشیم و همواره از تعصب،توهین و خودنمایی بدور باشیم.. ارزوی سلامتی و بهترین ها برای جنابعالی و تمام عزیزان
درود ها بر شما دوست گرامی
بسیار درست و به جا این نوشته را ارائه دادید.
عطر جز وسیله چیزی نیست؛که اعلاترینِ وسیله ها هم نمی ارزند به کلامی محبت آمیز! آنچه به وسیله ارزش می دهد،هدف و شیوه ی استفاده از آن است که بهترینِ وسیله ها هم،چون با هدفی ناشایست به کار روند،بی ارزش می شوند.
پایدار و رستگار باشید🌹🌱
سلام جناب شوشتری عزیز :
ممنون از نگاه عمیق و محترمانهتون
حقیقت اینه که دنیای عطر، مثل هر حوزه هنری دیگه، سرشار از سلیقهها و برداشتهای متفاوته و همین تفاوتها جذابش میکنه. اختلاف نظر نهتنها طبیعی، بلکه لازمه رشد این جمعه؛ به شرطی که با احترام و بدون برچسبزنی بیان بشه.
شاید اگر همه ما قبل از ارسال نظر، یک لحظه فکر کنیم که «آیا این جملهام برای طرف مقابل بوی احترام داره یا نه؟»، خیلی از این تنشها خودبهخود از بین میره. در نهایت هدف ما از حضور اینجاست لذت بردن از رایحههاست، نه خستگی از کلکلها.
امیدوارم این خونه عطرافشان همیشه پر از گفتوگوهای سازنده و بوی مهربونی بمونه.
درود برشما جناب شوشتری...
بله کاملاً متین میفرمایید...
اما ایشون میتونن به شکلی عطرها رو نقد کنن تا دیگران رو گمراه نکنن...
مثلا توی نقدهاشون این جمله رو اضافه کنن که این دیدگاه شخصی خودشون هست و به شکلی سلایقشان رو به دیگران تحمیل نکنن...
آزادی بیان حق همه ما هست..اما باید ازش درست و بجا استفاده بکنیم...
ممنون از تفکرات عمیق و ادراک بالای شما...
سلام به شما
مماشات و تحمل از فضايل انسان هاى خردمنده كه اين صفات زيبنده حضرتعالى أست.
بنده بيشتر نظرات شما در خصوص عطرها رو خوندم و بسيار آموختم.
ممنون
آرزوى بهترين ها برايتان