TIMELESS TIMELESS
21
1404/05/21

رایحه ی پولداری یا ثروتمندی!!!؟؟

انسان‌ها همواره در تلاش هستند تا بیشترین سود زندگی را به ازای پرداخت کمترین انرژی کسب کنند. این انرژی از هر عاملی منجمله واحدی به نام پول، می‌تواند متغیر باشد. اما آیا واقعاً کسی که پولدار هست، ثروتمند نیز هست؟ آیا پول می‌تواند به مانند ثروت برای انسان، امنیت معنوی تداعی کند؟
من فکر می‌کنم ثروتمند بودن به کسی اطلاق می‌شود که در این دنیای فانی دارای فاکتورهایی باشد که با هیچ واحد انرژی دیگری قابل قیاس نباشد از جمله پول.
بعبارتی در نظر شخصی خودم، کسی ثروتمند است که دارای عشق (عشق عاشقانه)، فرزند خوب و سالم، رفتار نیک و مردم دوست، مهربانی و گفتار نیک و متین، علم، صنعت، غیرت برای ایثار به همسر و خانواده و .... باشد.
فلذا اگرچه پول قادر است بسیاری از مشکلات اقتصادی را حل کند اما قطعاً در بوجود آوردن فاکتورهایی که ذکر شد، تاثیر بسزایی ندارد. چراکه با پول نمی‌توان عشق واقعی را ایجاد کرد، یا پول نمی‌توان فرزند سالم (بیماری‌های ژنتیکی یا ایدیوپاتیک) را به دنیا آورد، با پول نمی‌توان رفتار نیک و گفتار نیک را خریداری نمود، با پول نمی‌توان محبوبیت اجتماعی یا حتی جایگاه در دنیای پس از مرگ در پیشگاه خداوند را خریداری کرد.
هر کسی در هر دین و مذهبی باشد یا اصلا نباشد، اگر فقط به وجود نیروی فوق نیروها یعنی خداوند و روز رستاخیز معتقد باشد، سعی خواهد کرد در این دنیای فانی و زودگذر، واحدی به نام پول را مبنای زندگی خویش قرار ندهد. چه بسیار کسانی که در این دنیا با حقوق کارگری یا زیر خط فقر زندگی می‌کنند اما با داشتن حداقل یکی از آن فاکتورهای مذکور مثل عشق، از ثروتمندان تمدن بشری محسوب می‌شوند و چه بسیار کسانی که غرق در پول انبوه هستند اما دریغ از ثروتی مانند عشق، که به نظرم از فقیرترین فقیران تمدن بشری هستند.
در مورد عطرها هم به نظرم، هر رایحه‌ای بر مبنای شخص تن‌پوش کننده اش، می‌تواند برای مخاطبان پیرامون بیانگر رایحه ی ثروت باشد. چراکه اگر یکی از دوستان یا فامیل شما که بپاس سجایای اخلاقی و شخصیت محبوبش، برای شما بسیار محبوب و دوست داشتنی هست، حتی اگر عطر ارزان قیمتی هم پوشیده باشد، باز هم در تفکر شما رایحه ی عطر این شخص، بسیار جذاب و ثروتمندی خواهد بود، چون قبل از بوییدن عطر آن شخص، شما شخصیت محبوب او را همواره پسند کردین و همین عامل باعث غنی شدن رایحه‌ ی ارزان قیمت آن شخص برای شما خواهد شد. برعکس اگر کسی که خیلی پولدار است اما شخصیت رفتاری و گفتاری ناپسندی دارد، حتی اگر عطر شوموخ (گران‌قیمت ترین عطر جهان) را هم پوشیده باشد، برای تفکر شما رایحه ی این عطر، ناخوشایند و نامطبوع تداعی خواهد شد.
حتی موقع دست دادن به نشانه ی سلام کردن هم برای شخصیت های محبوب، از چند ثانیه بیشتر یا حداقل یکی دو دقیقه هم برای شما طول کشیده است، اما همین دست دادن به نشانه ی سلام کردن برای شخصیت های ناپسند هر چقدر هم پولدار باشند، شاید با یکی دو ثانیه تمام شود. چون شما به اجبار این فرآیند دست دادن را متحمل شده‌اید.
به نظرم انسان‌ها اگر چندین متر زیر خط فقر باشند، به مراتب شایسته‌تر از این است که حتی یک میلی متر زیر خط فهم باشند.
سپاس از همراهی بزرگواران....

[EDITED] 1404/05/22 00:27
TIMELESS TIMELESS
1405/02/11
در پاسخ به سعید رنجبر :

در نزدیکی شهر همدان روستایی وجود داره به نام چشین 

مردم این روستا یارسان (اهل حق ) هستن  مردم این روستا به شدت ساده  زیست ،بی شیله پیله و بی ریا ان 

به نظر من ثروتمند ترین (از لحاظ منش و رفتار و اخلاق ) مردمی که دیدم داخل این روستا بوده 

مثلا یه نمونه مثال بزنم 

وسطای تابستان بود من خانه باغ بودم یکی درو زد ،رفتم درو باز کردم دیدم یه آقا با یه سینی پر برگه زرد آلو گفتم اینا چیه گفت اوایل تابستان باد شدیدی آمد کلی از زردآلو های شما ریخت زمین   منم گفتم شما نیستین حیفه ، زرد آلو ها برای شما خشک کردم 

اصلا خیلی عجیبه ممکنه شما رد بشی از کوچه باغ ها مرد ۷۰ ۸۰ ساله در سلام دادن پیش دستی می‌کنه و سلام میده با وجود اینکه ممکنه اصلا شمارو نشناسه

در خانه حق  (مکانی شبیه مسجد)  گاها موسیقی نواخته میشه مخصوصا دو تار صداش میاد تو کوچه من کیف میکنم  

مردم این روستا لک زبانن و اصالتا اهل گره بان کرمانشاه هستن 

داشتم راجع  دین اهل حق می‌خواندم خیلی جالب بود با وجود اینکه دین اهل حق در بستر اسلام رشد کرده اما 

خیلی از آداب و رسوم ایران باستان و آیین مهر پرستی در این دین دیده میشه 

مثلا

4 تا اصول اخلاقی دارن 

پاکی: اهل حق باید ظاهر (جسم) و باطنش از هر حیث پاک باشد

راستی: راستی در گفتار و کردار

نیستی: نیست و نابود کردن کبر و غرور و خودپسندی و رذایل اخلاقی از خود 

رِدا: راد مرد بودن و جوانمردی است

نمیدانم شاید رفتار کردار اونها متأثر دین مذهبشان باشه 

البته که تفکر اخلاقی همیشه رفتار اخلاقی تولید نمیکنه 

با احترام و عرض ادب 

دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای رنجبر بزرگوار از همراهی شما سپاسگزارم و برایتان آرزوی بهروزی روزافزون دارم...

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟