این مطلب را در این قسمت مینویسم به درخواست آقای مدیر
لطفا جو سایت را خراب نکنید. بگذارید هر کس به سلیقه خودش کامنت و نظر بذاره! اینجا فقط یک سایت عطر هست !! اینجا قرار نیست مشکلات جامعه حل بشه. به نظرم خوبیش به اینه وقتی نظرات رو میخونیم تنوع داشته باشه و هر کسی به سلیقه خودش نظر بده. البته بعضی از شما متخصص هوش مصنوعی هستید و سریع میفهمید که کدام نظر با هوش مصنوعی ساخته شده. این ادعایی بوده که مطرح کردید شاید همین الان همین کامنت من هم با هوش مصنوعی نوشته شده باشه
در مورد عکس گذاشتن از باتل هم که فرمودید یک توهین بزرگ به همه بود و همه رو دروغگو فرض کردین!
من خودم دکانت تهیه میکنم وقتی باتل اصلی بعضی از عطرها رو ندارم چیکار کنم؟؟
نکته بعدی که میگید ما دنبال جلب توجه هستیم خودتون رو نگاه کنید ببینید من با نام و تصویر غیر واقعی در این سایت فعالیت میکنم این یعنی دنبال شهرت کذایی نیستم. ولی برخی از دوستان که مدعی این قضیه هستند اسم و تصویرت واقعی خودشان را گذاشتن و این برچسب به خودشون بیشتر میچسبه.
مثلا دوستی دلش میخواد همیشه اسمش به عنوان کاربر فعال پایین سایت باشه و دیگران رو رقیب خودش میدونه! در صورتی که تمایلات شخصی شما رو ما نداریم..
درود متین جان.
توی این کشمکشی که روزهای اخیر به وجود اومد حق کاملا با شما و آقای شفیعی بود. اما همونطور که جناب شفیعی گفتن، ترککردن اینجا دقیقا خواستهی همین افراده. منتظرن شماها اینجا رو خالی کنید و سایت رو از نظرات کارشناسانهشون پر کنن. واقعا حضور تو و بقیهی دوستان که برداشتهای واقعی خودتون رو از روایح مینویسید برای افرادی مثل خودم که بهتازگی وارد این وادی شدیم راهنمای بزرگیه. پس کمی تجدید نظر کنید درمورد فعالیتنکردن توی این سایت.
درود صادق عزیز ، ممنون از لطف و محبتت
افراد با درک و شعوری همچون شما واقعا نیازه برای این سایت و حتی این دنیا که توانایی تشخیص درست و غلط رو داشته باشن...
البته این بحث اخیر خیلی خوب شد چرا که چهره واقعی چندین نفر پشت اکانت های فیکشون مشخص شد...
امیدوارم همیشه موفق باشید ، ایشالا خدا بخواد و با این وضع مملکت و بی حوصلگی و مشکلاتی که داریم بتونیم کنار هم کمی خوش باشیم و فعالیت کنیم...
شفیعی جان، یکبار بیشتر پاسختو نمی دم و سعی می کنم وقت خودم و خوانندگان عزیز رو غنیمت بشمارم.من اطلاعی ندارم که چیزی باعث این عطش شدید شما به بحث و جدل،کاراگاه بازی و خودمهم پنداری شده که به خودت اجازه ی انواع توهین مستقیم و غیرمستقیم به کاربران رو می دی اما میل به مطرح شدن،جبران ضعف های واقعی در جهان مجازی،شخصیت قضاوتگر و اجتماع ستیز بودن شما دور از ذهن نیستند. این سایت به عنوان محفلیجهت اشتراک نظرات کاربران در مورد عطر بنا شده، شما اینجا صحبت از نان و دزد و پلیس و حق و باطل می کنی؟ از این ستون تا اون ستون فرجه ست! شاید تهیه ی یک bottle عطر برای شما خیلی دستاورد مهمی باشه که ۹۰٪ واژه هایی که استفاده می کنی خلاصه میشن توی "فیک باز"، "فیک ساز"، "عکس" خلاصه میشن. کمی با "اندیشیدن" آشتی کنیم بد نیست! وقتی یک یا دو نفر به شما انتقاد می کنند می تونید تصور کنید احتمالا هنوز حق با شماست، حال که چندین نفر اعم از بزرگان سایت،کاربران سایت و احتمالا مدیریت محترم سایت از رفتار های ناشایست حضرتعالی کلافه شدن بهتره به خودتون بیاید. شما هر وقت pur oud رو تست کردین تشریف ببرید به صفحه ی مورد بحث و نظر خودتون رو در مورد اون عطر مطرح بفرمایید، عزیزان دیگری هم که اون عطر رو تست کردن با نظرات خودشون و ابراز تشکر ها مشخص می کنند کدام نظر صحیح تره، صرفا در مورد pur oud صحبت نمی کنم! این قضیه روی تمام عطر ها و کاربران صدق می کنه. شما هر جا احساس مسئولیت کردی نظر خودت رو بنویس، اینکه کاربران دیگه چه چیزی نوشتند به شما ربطی نداره. نه اینجا محل جرمه و نه کاربران مجرمند و نه حضرتعالی پلیس تشریف داری! پس از این هیچ صحبتی با جنابعالی ندارم و حقیقتا تمایلی هم به بحث نداشتم، اما توهین ها و سخنان بی ملاحظتون لایق جوابی با لحن خودتون بود...ان شالله که این پاسخ به عنوان اخرین پاسخ بنده به شما و همفکراتون تایید بشه
جناب متخصص هوش مصنوعی و انسان فرهنگی و ادبی...
کلا دو نفر شبیه خودتون ازتون حمایت کردن فکر کردید خبریه یا مثلا کسی نفهمید از هوش مصنوعی کپی میکنید؟ کی از شما دقیقا حمایت کرد؟ 😅 کدوم بزرگ و فرهیخته ای از شما حمایت کرد که ما ندیدیم ؟ بعد از انتقاد ما اومدی یه چی از خودت در آوردی زیر عطر سی اچ مردونه گذاشتی همون سبکی که بگی من کپی نکردم ؟ ما هم نفهمیدیم اصلا هوشمندانه بود واقعا :)
یا اون مستر برندینی که اومده زیر ۴ تا عطری که اصلا وجود نداره برای تست نظر فیک از لج ما ثبت کرده که مثلا باز حاشیه بسازه بعدم یاد گرفتید دیگه هرچی میشه دبی رفتین تست کردین😅
اصلا ادامه دادن به حرفای شما ، بی احترامی به خودم میشه و همینم که نوشتم خیلی رو حوصلهام کار کردم که بِکِشه...
موفق باشید ، رفتین دبی مارم دعا کنید...
شفیعی جان، یکبار بیشتر پاسختو نمی دم و سعی می کنم وقت خودم و خوانندگان عزیز رو غنیمت بشمارم.من اطلاعی ندارم که چیزی باعث این عطش شدید شما به بحث و جدل،کاراگاه بازی و خودمهم پنداری شده که به خودت اجازه ی انواع توهین مستقیم و غیرمستقیم به کاربران رو می دی اما میل به مطرح شدن،جبران ضعف های واقعی در جهان مجازی،شخصیت قضاوتگر و اجتماع ستیز بودن شما دور از ذهن نیستند. این سایت به عنوان محفلیجهت اشتراک نظرات کاربران در مورد عطر بنا شده، شما اینجا صحبت از نان و دزد و پلیس و حق و باطل می کنی؟ از این ستون تا اون ستون فرجه ست! شاید تهیه ی یک bottle عطر برای شما خیلی دستاورد مهمی باشه که ۹۰٪ واژه هایی که استفاده می کنی خلاصه میشن توی "فیک باز"، "فیک ساز"، "عکس" خلاصه میشن. کمی با "اندیشیدن" آشتی کنیم بد نیست! وقتی یک یا دو نفر به شما انتقاد می کنند می تونید تصور کنید احتمالا هنوز حق با شماست، حال که چندین نفر اعم از بزرگان سایت،کاربران سایت و احتمالا مدیریت محترم سایت از رفتار های ناشایست حضرتعالی کلافه شدن بهتره به خودتون بیاید. شما هر وقت pur oud رو تست کردین تشریف ببرید به صفحه ی مورد بحث و نظر خودتون رو در مورد اون عطر مطرح بفرمایید، عزیزان دیگری هم که اون عطر رو تست کردن با نظرات خودشون و ابراز تشکر ها مشخص می کنند کدام نظر صحیح تره، صرفا در مورد pur oud صحبت نمی کنم! این قضیه روی تمام عطر ها و کاربران صدق می کنه. شما هر جا احساس مسئولیت کردی نظر خودت رو بنویس، اینکه کاربران دیگه چه چیزی نوشتند به شما ربطی نداره. نه اینجا محل جرمه و نه کاربران مجرمند و نه حضرتعالی پلیس تشریف داری! پس از این هیچ صحبتی با جنابعالی ندارم و حقیقتا تمایلی هم به بحث نداشتم، اما توهین ها و سخنان بی ملاحظتون لایق جوابی با لحن خودتون بود...ان شالله که این پاسخ به عنوان اخرین پاسخ بنده به شما و همفکراتون تایید بشه
شما بدون شك فيك هستيد، بدون شك.
Pur oud را تست نكرده ام؟ من از موهاي سرت بيشتر عطر تست داشتم.
و خريد عطر براي من آرزو نيست و حضور من در اينجا براي راهنمايي جوانان عزيزي است كه با عشق به دنبال خوشبو شدن حتي با زحمت هستند. جاي متهم را با شاكي نميتوانيد عوض كنيد. شما كه به اعتراف خود به استفاده از هوش مصنوعي براي ريويو مشغوليد و يا آن افرادي كه با خريد جنس بانه اي و گذاشتن تصوير در حال خودنمايي و فريبكاري هستند.
مقابله با دروغگويان را به عافيت طلبي ترجيح ميدم و ادامه هم خواهد داد.
در ضمن شما هم تصوير فيك ارسال كرديد كه توضيح دقيق و با جزييات آن را به وقت ديگر موكول ميكنم.
شما آنقدر سياهي دلتان را پر كرده كه حتي نام و نام خانوادگي افراد را نميتوانيد تحمل كنيد. شما آنقدر غرق در افكار منفي هستيد كه تصوير يك فرد در پروفايل را نشانه تكبر ميدانيد. اين شما كه حتي ديدن نام و تصوير انسان ها برايتان عذاب آور است، بي شك شما جامعه ستيز هستيد. از اين بيشتر براي افرادي كه براي خود حتي يك نام هم ندارند و خود را گوركن و الهه يوناني مينامند، وقت تلف كردن و مصداق هدر دادن گوهر عمر است.
مطمين باشيد به ارزوهاي فيك خود در اين محفل نميرسيد همين طور كه همانندهاي قبل از شما هم نتوانستند و به خاطره تبديل شدند.
خودتان باشيد نيازي به فيلم بازي كردن نيست. حمايت چند نفر همانند خود را، مصداق قرار نديد. شماها و دوستانتان چندي بعد از اينجا هم ميرويد.
و خريد عطر براي من آرزو نيست و حضور من در اينجا براي راهنمايي جوانان عزيزي است كه با عشق به دنبال خوشبو شدن حتي با زحمت هستند. جاي متهم را با شاكي نميتوانيد عوض كنيد. شما كه به اعتراف خود به استفاده از هوش مصنوعي براي ريويو مشغوليد و يا آن افرادي كه با خريد جنس بانه اي و گذاشتن تصوير در حال خودنمايي و فريبكاري هستند.
در ضمن شما هم تصوير فيك ارسال كرديد كه توضيح دقيق و با جزييات آن را به وقت ديگر موكول ميكنم.
شما آنقدر سياهي دلتان را پر كرده كه حتي نام و نام خانوادگي افراد را نميتوانيد تحمل كنيد. شما آنقدر غرق در افكار منفي هستيد كه تصوير يك فرد در پروفايل را نشانه تكبر ميدانيد. اين شما كه حتي ديدن نام و تصوير انسان ها برايتان عذاب آور است، بي شك شما جامعه ستيز هستيد. از اين بيشتر براي افرادي كه براي خود حتي يك نام هم ندارند و خود را گوركن و الهه يوناني مينامند، وقت تلف كردن و مصداق هدر دادن گوهر عمر است.
مطمين باشيد به ارزوهاي فيك خود در اين محفل نميرسيد همين طور كه همانندهاي قبل از شما هم نتوانستند و به خاطره تبديل شدند.
خودتان باشيد نيازي به فيلم بازي كردن نيست. حمايت چند نفر همانند خود را، مصداق قرار نديد. شماها و دوستانتان چندي بعد از اينجا هم ميرويد.
دوست عزیز شما از درک و تحلیل ساده ترین عبارات فارسی عاجزید، اینهمه اعتماد به نفس کاذب از کجا میاد؟ جایی عرض کردم دستی بر هوش مصنوعی و بلاکچین دارم، به سادگی میشه متوجه شد حوزه ی فعالیت و کاری بنده "هوش مصنوعی و بلاکچین" هستش نه اینکه نظراتم رو بر مبنای هوش مصنوعی منتشر کنم.واقعا از بازگو کردن و شکافتن بدیهی ترین مسائل برای افرادی مثل شما شرمنده ی خودم میشم! پورعود رو تست داشتی؟ خوشحال میشدیم قبل از بنده نظر شمارو ملاحظه کنیم! قاعدتا چون کار بسیار کمیاب و ارزشمندی هم هست اگر تصویرش رو منتشر می کردید بیشترین بازخورد رو نسبت به سایر تصاویرتون دریافت می کردید! مخاطبان رو به اندازه ی خودتون پایین تصور نکنید، مثل ساده ای می گوید "مشک آن است که خود ببوید" قطعا با ستایش خودتون در ملا عام تبدیل به ابرقهرمانی دلسوز در عطرافشان نخواهید شد، حرفاتون صرفا بازتابی از میل به دیده شدنتون هست! چرا فکر می کنید نام و تصویر شما برای بنده کوچک ترین اهمیتی داره؟ تا همین ۲ روز پیش بنده از وجود شما کلا بی اطلاع بودم! شهرت پوشالی که مد نظرتونه مگر نزد خودتون عزیز باشه و بس. صحبت از هدر دادن گوهر عمر می کنید؟ من به اندازه ی شما زمان ندارم برای کاربران تشکیل پرونده بدم و بدنبال مچ گیری باشم، اما برام جالب هست ببینم که چطور تصویری که شخصا گرفتم و منتشر کردم رو میخواهید محکوم کنید، امیدوارم در این مورد خلاقیتتون به اندازه ی ادعاتون به آسمان هفتم بکشه...همچنان دو به شک هستم که اصلا برازنده پاسخ هستید یا خیر
اقای میثم شفیعی جوان جویای نام :
«پسر عزیزم ، این همه عطر تست کردی ولی ظاهراً هنوز رایحه احترام رو پیدا نکردی.
تجربه یعنی توانایی تشخیص بوی حقیقت، نه بوی حمله شخصی و توهین.
اینکه مدام تعداد تستهات رو به رخ بکشی، مثل اینه که بگی چون قاشق زیاد دست گرفتی، بهترین آشپز دنیا شدی.
اگه واقعاً برای راهنمایی اینجایی، به جای بازی نقش شاکی و قاضی، روی کیفیت حرفهات تمرکز کن.
وگرنه از بیرون که نگاه کنیم، همه این جار و جنجال بیشتر بوی نیاز به توجه میده تا عشق به عطر. پیج اینستاگرام شما را بنده دیده ام و خود شما بارها عطر فیک تبلیغ میکردی و به فروش میرساندی. اما حالا اینجا دفاع از عطرهای اورجینال میکنی.. واقعا عجیبه این همه تناقض
جناب صادق زندی :
«اگر “کارشناسی” یعنی هر چه گفتیم همان است و دیگران فقط باید تأیید کنند، پس اینجا نه سایت نقد و بررسی است و نه جمعی برای تبادل نظر؛ بلکه یک باشگاه هواداری است.
اینکه میگویید “حق کاملاً با شما بود” پیش از ارائه حتی یک دلیل، بیشتر شبیه بیانیه حمایت بیچونوچراست تا یک نظر مستقل.
اتفاقاً محفل وقتی خالی میشود که فقط یک نگاه بماند و بقیه به بهانه اینکه “کارشناسان واقعی” رفتند، ساکت شوند.
پس اگر واقعاً هدفتان راهنمایی تازهواردهاست، بگذارید همه دیدگاهها نه فقط برداشتهای دوستان نزدیک فرصت شنیدهشدن پیدا کنند. حقیقت از تضارب آرا به دست میآید، نه از دستبهدستکردن یک رأی
ول کن این حرفا رو... عطر جدید چی تست کردی تو دبی؟
ول کن این حرفا رو... عطر جدید چی تست کردی تو دبی؟
😄😄😄😄😄
اقای میثم شفیعی جوان جویای نام :
«پسر عزیزم ، این همه عطر تست کردی ولی ظاهراً هنوز رایحه احترام رو پیدا نکردی.
تجربه یعنی توانایی تشخیص بوی حقیقت، نه بوی حمله شخصی و توهین.
اینکه مدام تعداد تستهات رو به رخ بکشی، مثل اینه که بگی چون قاشق زیاد دست گرفتی، بهترین آشپز دنیا شدی.
اگه واقعاً برای راهنمایی اینجایی، به جای بازی نقش شاکی و قاضی، روی کیفیت حرفهات تمرکز کن.
وگرنه از بیرون که نگاه کنیم، همه این جار و جنجال بیشتر بوی نیاز به توجه میده تا عشق به عطر. پیج اینستاگرام شما را بنده دیده ام و خود شما بارها عطر فیک تبلیغ میکردی و به فروش میرساندی. اما حالا اینجا دفاع از عطرهای اورجینال میکنی.. واقعا عجیبه این همه تناقض
واقعا خنديم
در فيك بودنت به اطمينان رسيدم.
وقتي به اين راحتي دروغ ميگي كه پيج اينستاگرام فروش دارم از ته دلم برات متاسف شدم. دروغگويي گويا با شما همراه هميشگي است خاطرات جان گوركن جان.
😂
آدرسش رو با ما به اشتراك بزار خاطرات جان گوركن جان.🤣🤣🤣
در ضمن گوركن، ديروز ديدم داشتي تو قبرستان به جاي مرده ها، بطري فيك هاي لنجي اورده شدت رو خاك ميكردي. 😂
با سلام خدمت همه دوستان از جمله جناب «خاطرات یک گورکن» عزیز که حداقل برای منِ آماتور، بارها نقش استادی رو بجا آوردن. حتی اتفاق افتاده که بعد از معرفی یک عطر توسط شما من بدون تست اون باتل رو خریدم. یعنی تا این حد قبولتون دارم.
امرو صحنه تنش (ترجیح میدم از واژه سوءتفاهم استفاده کنم) در صفحه مربوطه رو دیدم. اومدم حرفهام رو بنویسم که دیدم مدیریت محترم بخش پاسخ به نظرات رو محدود کرده(به نظرم کار درستی انجام دادن)
عزیزان. تابحال فکر کردین که چرا اینقدر سوءتفاهم در کامنتها و اسمسهای ما بوجود میاد؟ منظورم الزاماً اینجا و در عطرافشان نیست. بلکه هرکدوم از ما خاطراتی داریم که پیامی رو نوشتیم اما طرف مقابل بد برداشت کرده و باعث کدورت شده
شاید علت اصلیش قدمت بیش از 300هزارساله بشر بر روی کره زمینه (منظورم انسان خردمند یا همون ساپیینس هست. به قبلش و نئاندرتالها و نظریه داروین و اون چند میلیون سال و میمون و ماهی و اینها کاری ندارم)
حالا به نظر شما چندسال از اختراع خط میگذره؟ کاری به دستنوشتههای توی غارها و روی استخوانها و تاریخچه 1500 سال قبل از میلاد مسیح و این چیزها ندارم.
سوالم اینه: چندساله که واژهها و کلمات برای «انتقال مفاهیم» اختراع شده؟
500 سال؟
1000 سال؟
اصلا بیایم تاریخچه شهرنشینی رو که 6هزار سال هست درنظر بگیریم و بگیم 6 هزار سال
خب قیاس بین 6هزار سال با 300هزار سال با خودتون (هرچند اختراع واژهها برای بیان مفاهیم به چندصدسال هم نمیرسه)
نتیجه اخلاقی:
بشری که 300 هزارسال بصورت فیس تو فیس (یعنی همراه با استفاده از تمامی عناصر زبان بدن) با همنوع خودش ارتباط داشت الان پای لپتاپ یا از روی موبایل (بدون اینکه طرف مقابل زبان بدنش رو ببینه) پیامش رو منتقل میکنه ولی طرف مقابل سوءبرداشت میکنه
این یک موضوع کاملاً عادی هست در دنیای امروز
کی درست میشه؟
نمیتونم تاریخ دقیق بدم! ولی بر اساس آموزههای اندکم از حوزه روانشناسی تکاملی، شخصاً فکر میکنم 50 هزارسالی زمان بخواد :))
پس تا اینجا اتفاق خاصی نیفتاده دوستان. یک سوءتفاهم ایجاد شده و رفته. روی همدیگه رو ببوسید و ادامه مسیر بدین که امثال ما بیسوادها تشنه دونستن تجربیات همه شما هستیم.
از «خاطرات گورکن عزیز» گرفته تا جناب شوشتری (که شخصا از محضرشون بسیار استفاده کردم) و آقای میثم و آقامتینِ همیشه موقر و متین و تمامی عزیزان
پ.ن خطاب به «خاطرات یک گورکن» : خدا پرهام عزیز رو براتون حفظ کنه
ضمناً قبلا هم اشاره کردم که اسم بنده در اینجا مستعار هست(سهیل متین راد نام یکی از دوستان مرحوم بنده هست که در عنفوان جوانی تنهامون گذاشت و رفت). شاید یکی نتونه به هزار و یک دلیل اسم واقعیش رو بنویسه. حالا یا معروفه، یا دزده!!! یاهرچیزی. عدم درج اطلاعات کامل در پروفایلها نشونه هیچ چیزی نیست عزیزان. مخصوصاً کلاهبرداری!! :))
مانا باشید و برقرار
با سلام خدمت همه دوستان از جمله جناب «خاطرات یک گورکن» عزیز که حداقل برای منِ آماتور، بارها نقش استادی رو بجا آوردن. حتی اتفاق افتاده که بعد از معرفی یک عطر توسط شما من بدون تست اون باتل رو خریدم. یعنی تا این حد قبولتون دارم.
امرو صحنه تنش (ترجیح میدم از واژه سوءتفاهم استفاده کنم) در صفحه مربوطه رو دیدم. اومدم حرفهام رو بنویسم که دیدم مدیریت محترم بخش پاسخ به نظرات رو محدود کرده(به نظرم کار درستی انجام دادن)
عزیزان. تابحال فکر کردین که چرا اینقدر سوءتفاهم در کامنتها و اسمسهای ما بوجود میاد؟ منظورم الزاماً اینجا و در عطرافشان نیست. بلکه هرکدوم از ما خاطراتی داریم که پیامی رو نوشتیم اما طرف مقابل بد برداشت کرده و باعث کدورت شده
شاید علت اصلیش قدمت بیش از 300هزارساله بشر بر روی کره زمینه (منظورم انسان خردمند یا همون ساپیینس هست. به قبلش و نئاندرتالها و نظریه داروین و اون چند میلیون سال و میمون و ماهی و اینها کاری ندارم)
حالا به نظر شما چندسال از اختراع خط میگذره؟ کاری به دستنوشتههای توی غارها و روی استخوانها و تاریخچه 1500 سال قبل از میلاد مسیح و این چیزها ندارم.
سوالم اینه: چندساله که واژهها و کلمات برای «انتقال مفاهیم» اختراع شده؟
500 سال؟
1000 سال؟
اصلا بیایم تاریخچه شهرنشینی رو که 6هزار سال هست درنظر بگیریم و بگیم 6 هزار سال
خب قیاس بین 6هزار سال با 300هزار سال با خودتون (هرچند اختراع واژهها برای بیان مفاهیم به چندصدسال هم نمیرسه)
نتیجه اخلاقی:
بشری که 300 هزارسال بصورت فیس تو فیس (یعنی همراه با استفاده از تمامی عناصر زبان بدن) با همنوع خودش ارتباط داشت الان پای لپتاپ یا از روی موبایل (بدون اینکه طرف مقابل زبان بدنش رو ببینه) پیامش رو منتقل میکنه ولی طرف مقابل سوءبرداشت میکنه
این یک موضوع کاملاً عادی هست در دنیای امروز
کی درست میشه؟
نمیتونم تاریخ دقیق بدم! ولی بر اساس آموزههای اندکم از حوزه روانشناسی تکاملی، شخصاً فکر میکنم 50 هزارسالی زمان بخواد :))
پس تا اینجا اتفاق خاصی نیفتاده دوستان. یک سوءتفاهم ایجاد شده و رفته. روی همدیگه رو ببوسید و ادامه مسیر بدین که امثال ما بیسوادها تشنه دونستن تجربیات همه شما هستیم.
از «خاطرات گورکن عزیز» گرفته تا جناب شوشتری (که شخصا از محضرشون بسیار استفاده کردم) و آقای میثم و آقامتینِ همیشه موقر و متین و تمامی عزیزان
پ.ن خطاب به «خاطرات یک گورکن» : خدا پرهام عزیز رو براتون حفظ کنه
ضمناً قبلا هم اشاره کردم که اسم بنده در اینجا مستعار هست(سهیل متین راد نام یکی از دوستان مرحوم بنده هست که در عنفوان جوانی تنهامون گذاشت و رفت). شاید یکی نتونه به هزار و یک دلیل اسم واقعیش رو بنویسه. حالا یا معروفه، یا دزده!!! یاهرچیزی. عدم درج اطلاعات کامل در پروفایلها نشونه هیچ چیزی نیست عزیزان. مخصوصاً کلاهبرداری!! :))
مانا باشید و برقرار
جناب «سهیل متینراد» عزیز و بزرگوار
از این حجم لطف، بزرگواری و نگاه مهربانانهتان بینهایت سپاسگزارم. باور کنید خواندن کلمات شما، نهتنها دلگرمکننده بود، بلکه یادآور این حقیقت شد که هنوز هم میشود در فضای مجازی با احترام، درک متقابل و رفاقت، مسیر را ادامه داد.
توضیحاتتان در باب سوءتفاهمها و تاریخچه ارتباط انسانی واقعاً شیرین و آموزنده بود، و بهخوبی یادآوری کردید که گاهی تنها کمی صبر و گذشت، میتواند فاصلهها را به پیوند تبدیل کند.
دوستیهایی از جنس درک و احترام، سرمایههایی هستند که هیچگاه کهنه نمیشوند. برایتان از صمیم قلب سلامتی، آرامش و لحظاتی پر از عطر خاطرات خوش آرزو میکنم.
همیشه برقرار و سرافراز باشید