Roham Bahraee Roham Bahraee
12
1404/05/02

عطرهای شرکتی

سلام به همه امیدوارم حالتون خوب باشه

یه سوال اومد تو ذهنم گفتم مطرح کنم. اخیرا خیلی عطر 25 میل یا جیبی از 3 شرکت برندینی، دلگادو و برند کالکشن میبینم. قبلام میدیم ولی به نظرم الان بیشتر شده. رفته بودیم پاساژ اندیشه رفتم چند تا عطر فروشی دیدم از هر 3 تا دارن. رایحه ها شبیه بودن و وقتی پرسیدم کدوم بهتره همشون یا گفتن هر 3 یا اون یکی از اونای دیگه بهتره. نظر شما دوستان چیه؟

TIMELESS TIMELESS
1404/05/03

با احترام و عرض ادب 

به نظرم کارهای برندینی بهتر از مابقی هستن چراکه روایح آنها شباهت زیادی به نسخه‌های اصلی دارند و ماندگاری و پراکنش هم راضی کننده هستند. اما یه کار دیگه از عطرهای قابل حمل به نام لاکچری وجود داره که در حجم ۵۰ میل هستند اونم در باتل های نسخه‌های اصلی و ماندگاری و پراکنش هم برحسب هر ماهیت رایحه راضی کننده است.

Pooria Pooria
1404/05/03

من ۱۰۰ میل کالکشن رو داشتم. شباهت خوب هست ولی شدیدا سنتتیک هست و برای من قابل استفاده نبود.

توی همینجا زیاد شنیدم که دوستان از برندینی راضی بودن ولی خودم استفاده نکردم

متین متین
1404/05/03

درود رهام جان

من زیاد ارتباط نگرفتم راستش...

به عنوان خیلی خیلی دم دستی اوکی هستش 😅 

Amirreza Amirreza
1404/05/03

دلگادو رو من توسط یکی از همکاران که اورده بود تست کردم دوسه تاشو
انصافا کیفیت خوبی داشت نسبت به قیمت
استاندارد هم بود سیستم تنفسیمو اذیت نکرد

در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب 

به نظرم کارهای برندینی بهتر از مابقی هستن چراکه روایح آنها شباهت زیادی به نسخه‌های اصلی دارند و ماندگاری و پراکنش هم راضی کننده هستند. اما یه کار دیگه از عطرهای قابل حمل به نام لاکچری وجود داره که در حجم ۵۰ میل هستند اونم در باتل های نسخه‌های اصلی و ماندگاری و پراکنش هم برحسب هر ماهیت رایحه راضی کننده است.

سلام و عرض ادب

منم تو تست ها به نظرم برندینی خوب بوده و به قول شما پخش و ماندگاری خوبیم داره. حجمشم از 2 تا برند دیگه یکم بیشتره. لاکچریم شنیدم ولی تست نداشتم ولی حتما تست میکنم 👍

در پاسخ به Pooria :

من ۱۰۰ میل کالکشن رو داشتم. شباهت خوب هست ولی شدیدا سنتتیک هست و برای من قابل استفاده نبود.

توی همینجا زیاد شنیدم که دوستان از برندینی راضی بودن ولی خودم استفاده نکردم

کالکشن به نظرم شبیه. منظور از سنتیک یعنی کیفیت و شفافیت رایحه کاراشون پایینه؟

در پاسخ به متین :

درود رهام جان

من زیاد ارتباط نگرفتم راستش...

به عنوان خیلی خیلی دم دستی اوکی هستش 😅 

اینم جمله هفته "خیلی خیلی دم دستی" 😆

در پاسخ به Amirreza :

دلگادو رو من توسط یکی از همکاران که اورده بود تست کردم دوسه تاشو
انصافا کیفیت خوبی داشت نسبت به قیمت
استاندارد هم بود سیستم تنفسیمو اذیت نکرد

دلگادو هم مثه 2 تا برند دیگه شبیه میزنه و نسبت به کیفیت میشه گفت قابل قبوله. چه کارایی رو تست داشتی و خوشت اومده؟

سلام . برندینی مورد تایید است . به جای دکانتهای گران قیمت میتونید از این برند خرید کنید

درود بر شما

برندینی به نظرم تو شباهت خوب عمل میکنه

من 33 میل آمواژ پرپسش رو گرفتم شباهت قابل قبولی داشت (البته از نظر کیفی خوب تفاوت معنادار هست ولی رنج شباهتش بد نبود)

فقط برندینی مشکل پرفورمانس داره که البته با توجه به قیمتش ایرادی نمیشه بهش گرفت و چندتا کارشو که گرفتم مثل مارلی ها، بولگاری و آمواژ همشون تو بحث پرفورمانس معمولی مشترک بودند.

یه کاری که دیسکانتینیو شده و من خیلی دوسش داشتم یعنی بولگاری آکوا آمارا رو از برندینی گرفتم صرفا بخاطر خاطرات خوبی که با نسخه اصلیش داشتم چون هیچ جا پیدا نمیشد! و برای خودم میزدم و لحظاتی حالم خوب میشد ولی خب اصلا پرفورمانس نسخه اصلی رو نداشت!

پس کارای برندینی با نیت شناخت سبک روایح و حال و هواشون اگه به کار اصلی دسترسی ندارین میتونه گزینه خوبی باشه اما فقط با همین منظور و نه بیشتر!!

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟