لایرینگ ؛ لیر کردن ؛ لایه کردن ؛ همپوشانی عطر یا هر اسم دیگری
چیزی که علیرغم موافقین زیادش، مخالفین سرسخت هم داره که صد البته نظر هر دو گروه کاملاً محترمه
راستش این سوال شاید اونقدرها هم مهم نباشه. از شما چه پنهون، حتی دغدغه خود من(به عنوان سوالکننده) هم نیست!
اما ترجیح دادم بعد از سپری شدن روزهای پُر استرس و سرشار از اضطرابی که همگی تجربه کردیم، با یک سوال، چراغ اینجا رو دوباره روشن کنم.
به عبارت دیگه شاید بشه اینطور گفت که این سوال، سوالی است «از جنس فراموشی»
ممنون میشم عزیزانی که تجربههای موفق و پُربازخورد از همپوشانی عطرها داشتن، در اینجا به اشتراک بذارن.
البته تجربیات بسیار خوبی در کامنتهای صفحات مختلف اومده که خب پراکنده هست و فکر میکنم یکجا بودنشون میتونه برای خیلیها مرجع مفیدی باشه.
با سپاس
سلام دوست عزیز
من چندتا تجربه هم پوشانی ناموفق داشتم ولی یکیش خیلی خوب بود.
یه روز برادرم از محل کار اومد خونه و بوی یه عطر جدیدی میداد، هرچی فکر کردم چیه به نتیجه نمیرسیدم هی فکرم میرفت سمت ورساچه پورهوم ولی بازم تفاوت داشت (چون این عطر رو وقتی میومد سمت خونه اسپری میکرد و برای همین میگفتم باید پورهوم باشه)
ازش پرسیدم چیه و اینا که گفت پور هوم زدم؛ یه خورده صحبت شد بعد فهمیدم پیراهنش بوی آفریکن لدر میداده و بعد این عطر رو هم زده و خیلی جالب بود برام بوی خوبی هم داشت.
همین چند وقت اخیر خودم تصمیم گرفتم همین کار رو انجام بدم، به کمک سورنای عزیز که گفتن دوتا عطر رو به جاهای مختلف بزنین برای هم پوشانی، یه طرف لباسم 3 اسپری از آفریکن لدر و طرف دیگه 5 اسپری از ورساچه پورهوم، یهو دیدم مثل یه معجون شده، هرچی بیشتر میگذشت بوش بیشتر ترکیبی که میخواستم میشد.
تجربه بازخورد نداشتم چون کلا یه بار اینکارو انجام دادم اما بر اساس تجربه بوی خوبی داشت.
امیدوارم ذره ای مفید بوده باشه براتون.
درود بر شما
#تام فورد لاست چری Lost Cherry
#تام فورد وانیلا سک.س Vanilla Se.x
لیر این دو عطر شب پاییزی زمستونی غوغا میکنه
بیشتر سمت و سوی زنانه و جذاب تر خودشو نشون میده. در کل فوق العاده هست
سلام دوست عزیز
یه روز برادرم از محل کار اومد خونه و بوی یه عطر جدیدی میداد، هرچی فکر کردم چیه به نتیجه نمیرسیدم هی فکرم میرفت سمت ورساچه پورهوم ولی بازم تفاوت داشت (چون این عطر رو وقتی میومد سمت خونه اسپری میکرد و برای همین میگفتم باید پورهوم باشه)
ازش پرسیدم چیه و اینا که گفت پور هوم زدم؛ یه خورده صحبت شد بعد فهمیدم پیراهنش بوی آفریکن لدر میداده و بعد این عطر رو هم زده و خیلی جالب بود برام بوی خوبی هم داشت.
همین چند وقت اخیر خودم تصمیم گرفتم همین کار رو انجام بدم، به کمک سورنای عزیز که گفتن دوتا عطر رو به جاهای مختلف بزنین برای هم پوشانی، یه طرف لباسم 3 اسپری از آفریکن لدر و طرف دیگه 5 اسپری از ورساچه پورهوم، یهو دیدم مثل یه معجون شده، هرچی بیشتر میگذشت بوش بیشتر ترکیبی که میخواستم میشد.
تجربه بازخورد نداشتم چون کلا یه بار اینکارو انجام دادم اما بر اساس تجربه بوی خوبی داشت.
ممنون از اشتراک گذاشتن تجربه ارزشمندتون. قطعاً نه تنها برای من که برای دیگر عزیزان هم مفید خواهد بود
قبلاً در یکی از صفحات عطرافشان هم یکی از دوستان خوبمون از تجربه موفق و پربازخورد [اگر اشتباه نکنم] همپوشانی تق هرمس با دیور هوم گفته بودن.
سلام دوست عزیز
ممنون از اشتراک گذاشتن تجربه ارزشمندتون. قطعاً نه تنها برای من که برای دیگر عزیزان هم مفید خواهد بود
قبلاً در یکی از صفحات عطرافشان هم یکی از دوستان خوبمون از تجربه موفق و پربازخورد [اگر اشتباه نکنم] همپوشانی تق هرمس با دیور هوم گفته بودن.
سلام و عرض ادب جناب متین راد
شخصا بسیار ادبیات و نوع تفکر شما رو دوست دارم و همیشه از نوشته هاتون لذت میبرم ، منو هم به جمع شاگرد هاتون اضافه کنید چون شما رو مثل یک استاد دوست دارم
این که همچین سوالی رو در همچین زمانی پرسیدین هم ممنونم واقعا کمک کننده است
اول از اینجا شروع میکنم که چند وقت پیش من یک ویدیو از عطار مورد علاقه ام حمید مرآتی کاشانی که از قضا ایرانی هم هستند دیدم و ازشون سوال شد که شما چه نوع عطر امضایی پیشنهاد میکنید و مردم چه طور میتونند به یک عطر امضای خاص مخصوص خودشون برسند؟
این ویدیو تو دبی مال ضبط شده بود ایشون هم لیر کردن رو پیشنهاد دادند و گفتند مردم این منطقه خیلی به این کار علاقه دارند و برای خودشون انقدر امتحان میکنند که بعضاً به یک ترکیب خاص میرسند و به شماهم نمیگن دقیقا چیه
و حرف ایشون خیلی برام جالب بود چون من تو برنامه تیک تاک بسیار دیده بودم که عرب ها به خصوص عربستانی ها و اماراتی ها خیلی به لیر کردن علاقه دارند و حتی (بخور ) رو هم به این کار اضافه میکنند یک سری چوب معطر یا کندر مخصوص سوختن دارند بهش میگن بخور که دود اینو میگیرن به لباس هاشون بعدش مثلا ادکلن خودشون رو میزنند
کلا تو زمینه عطر و ادکلن عرب های حوزه خلیج فارس تو لیگ برتر بازی میکنند
در ادامه ی اون ویدیو استاد مرآتی کاشانی میگن که « من پیشنهاد میکنم لیتون رو با پرسیوال لیرینگ کنید یعنی معمولا ترکیب یک عطر خنک با یک عطر شرقی وانیلی خوب میشه
نباید دو تا ادکلن که وانیلی هستند رو لیر کنیم باید تو نت ها تفاوت وجود داشته باشه »
مثلا من خودم به شخص فکر میکنم وقتی یک ادکلن خیلی تلخ مثل پرایوت لیبل دارید گاهی شاید اون تلخ بودن تکراری بشه اینجاست که اگر یک ادکلن شیرین باهاش لیرینگ کنید احتمالا نتیجه جالب بشه و بالعکس
چیزی که عینا امتحان کردم خودم :
لیر کردن دو ادکلن فیرو و رجیو از برند سرجف بود
فیرو خیلی رایحه ی تند تیز و سبز وگیاهی داره من اینو با رجیو که ادکلن ادویه ای وانیلی (شیرین) ترکیب میکنم تا تند و تیز بودن فیرو کمتر بشه و اینطور هم شده ترکیبش واقعا مورد علاقم هست و دوستش دارم
#زرجوف رجیو Regio +
#زرجوف فیرو Fiero
#پارفومز د مارلی لیتون Layton +
#پارفومز د مارلی پرسیوال Percival
لیتون و پرسیوال رو قبلا تست کردم جدا از هم و فکر میکنم لیر کردنشون واقعا جذاب بشه
شاد و سلامت باشید 🙏
سلام دوست عزیز
سلام و درود علی اصغر جان
خوشحال شدم شنیدم این موضوع براتون مفید واقع شده برادر عزیزم انشاالله همیشه شاد و سلامت باشید 🌹🙏
درود دوست عزیز
یکی از بهترین نتیجه هایی که از لیر کردن گرفتم
tom ford ombre leather edp+ tom ford noir extreme parfum
موارد خیلی خوب دیگه
layton+tom ford grey vetiver edp
( یا هر مشابه دیگه ای از تایگار) versace dylan blue+ afnan turathi blue
tom ford oud wood+ issey miyake bleue
(این مورد آخریو زیاد تست نکردم. فقط یکبار روی پیراهنی که روز قبلش آخرین قطره های دکانت عود وود رو زده بودم ایسه میاکی زدم و بعد نیم ساعت دیدم بوی خیلی خیلی جذاب و مدهوش کننده ای بلند شده)
خواهش میکنم عزیز🌹
چه ترکیب جالبی! اون بوی پودری دیورهوم با مرکبات و چوب تق هرمس باید جالب باشه
توی قسمت نظرات دیور هوم پارفوم گفتم که بوی پرتقالش خوبه، اما اینو یادم رفته بیان کنم که بوی پرتقال دیور هوم من رو خیلی یاد تق هرمس مینداخت، در کل این هم تجربه جالبی بود👌
سلام و درود علی اصغر جان
خوشحال شدم شنیدم این موضوع براتون مفید واقع شده برادر عزیزم انشاالله همیشه شاد و سلامت باشید 🌹🙏
سلام آقا سورنا، زنده باشید🌹 بله خیلی مفید بود برام تشکر ازتون