یک سوال ناشیانه و شاید خنده‌دار!

عرض ادب و احترام به همه اساتید

پیشاپیش تشکر میکنم بابت راهنمایی‌های ارزشمندتون در سوالات قبلی بنده 

حضورتون عارضم که سال‌ها قبل یعنی حدود 20 سال پیش که از آرامیس دوین استفاده می‌کردم (و البته الانم استفاده می‌کنم) اون زمان در کارخونه‌ای کار میکردم که از شانس خوبم(!) در جوار سایت بازیافت زباله شهرمون بود! یعنی جایی که تمام زباله‌های شهری اونجا جمع میشه و رایحه بهشتی عجیبی سراسر اونجا رو فرا گرفته بود! یادمه یه بار مامور بیمه اومد کارخونه، وقتی رفت به مدت یک هفته از شدت سردرد، چهارچرخش هوا بود و افتاد خونه و مرخصی استعلاجی گرفت! :))))

در همون ایام زمانی که وارد همون کارخونه معطر(!) میشدم، قبل از ورودم به بخش اداری، همه کارمندان متوجه میشدن که فلانی وارد شد. یعنی بوی آرامیس زودتر از خودم میرسید. امروز متاسفانه اینطور نیست و صد البته همگی در جریان هستیم که کیفیت سابق با امروز قابل قیاس نیست. تا اینجا رو که همگی می‌دونیم.

و اما بریم سراغ سوال اصلی:

چند وقت قبل دعوت بودم به شرکتی برای مشاوره. مدیرعامل همین که وارد اتاق شد، از جلوی در ورودی، بوی عطرش به مشام می‌رسید تا زمانی که رفت پشت میزش. در تمام مسیر (اتاق خیلی بزرگ بود) یک «خط بو»ی جالبی پشت سرش راه انداخته بود. مثل ردپای خودمون در برف.

از رایحه‌اش چندان خوشم نیومد (قبلا هم گفتم که دایره عطرهام خیلی محدوده و عطرهای ترند و گرون رو بهشون علاقه ندارم و به روایح نوستالوژیک علاقمندم)

مسئله من رایحه عطرش نبود. بلکه خط بوی اون عطر بود.

به نظرتون این دوستان چه میکنن که خط بو دارن؟ نحوۀ خاصی در استفاده داره؟ مثلا بخشی رو پشت گردنشون میزنن؟! یا مثلا جایی خوندم قبل از بیرون رفتن، کمی از عطر رو روی شونه میزنن و موهاشون رو شونه میکنن یا ... 

خلاصه اینکه در این دنیای پر از هیاهو، که همگی درگیر مشکلات بسیار مهمی هستیم، این «خط بو» هم شده معضل بنده! واسه همین دست به دامان عزیزان شدم.

من خودم همیشه پس از استحمام از عطر استفاده میکنم. روی پوست (مطلقا روی لباس نمی‌زنم) زیر گردن منطقه زیر حنجره. پشت گوشها و کمی هم روی نبض ساعد. شاید من اشتباه میزنم. شاید باید روی لباس هم بزنم. شاید... 

حتی بعضی وقتها قبل از استفاده کمی اون مناطق رو با کرم چرب کردم بعد عطر زدم ولی هیچکدوم فایده نداشته. ضمن اینکه پس از پاف کردن عطر مطلقا روش دست نمی‌کشم.

اینها کلیات عطرزدن بنده بود.

آیا من نحوه استفاده از عطرم اشتباهه که خط بو ندارم؟ چون واقعاً در این زمینه اطلاعاتم محدوده.

ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند تا بنده و دیگران در مورد «نحوه درست استفاده از عطر» بهترین استفاده رو ببریم

با سپاس فراوان

Ali Asghar Ali Asghar
1404/03/20

سلام دوست عزیز

به نظرم تجربه دارید بعد از اینهمه سال استفاده از عطر از این موضوع

ولی اگه من بخوام نظرمو بگم:

میتونه خط بوی زیاد نشونه از اسانس های غیر از عطر اصلی باشه مثلا اسانس گرمی

میتونه خود اون عطر عملکرد بسیار بالایی داشته باشه حتی اگر جای مناسب روی لباس و بدن اسپری نشه

میتونه عطرای عربی باشه (نه صرفا رایحه اون عربی باشه) نمیدونم چی میریزن تو عطراشون غوغا میکنه عملکردش! جدا از اینکه حالا رایحه خوب باشه یا نه، کیفیت داشته باشه یا نه، سلامت داشته باشه یا نه

یه مورد دیگه هم تجربه کردم اینه که بعضی از عطرا برای  مثال رد توباکو، تو هوای سرد خیلی عملکرد خوبی داره اما تو هوای گرم اون گرمی که عطر داره نمیزاره خودشو نشون بده، پس فصل هم میتونه تاثیر گذار باشه

من برای استفاده از عطر غالبا این کار هارو انجام میدم نمیدونم تاثیر میزاره یا نه:

دو اسپری برای چپ و راست گردن، دو اسپری روی لباس چپ و راست قسمت سینه ها، یه پاف پشت گردن که میشه زیر اتمام موها، یعنی حالت عادیش شد 5 اسپری، حالا عشقی اگه خواستم بیشترم بزنم دوباره وسطای لباسم یکی الی دوتا میزنم یا قسمت آرنجا رو آستین پیراهنم میزنم (کلا اگه برای فاصله اسپری کردن یه وجب هم اندازه بگیرین بهتره بهتر شاید پخش شه)

طبیعتا هرچی بیشتر اسپری شه عملکرد عطر هم میره بالاتر 

امیدوارم توضیحاتم مناسب شما بوده باشه😊

اگه عطرای با خط یا پخش بوی بالا امتحان نکردین حتما امتحان کنید ببینید آیا واقعا پی میبرید به این موضوعات یا نه

سلام عرض ادب 

ببینید وقتی کسی وارد اتاق شده و خط بو انداخته ،با توجه به اینکه مدیرعامل شرکت بوده بعید بدونم از ادکلن گرمی یا فیک استفاده کرده باشه من فرض قطعی رو میذارم بر اینکه ایشون ادکلنش اصل بوده 

ادکلن های اصل هم که با این شدت خط بو نمیندازن مگر اینکه 

۱) ایشون از ادکلنش دکانت گرفته و زرنگی می‌کنه قبل از اینکه وارد اتاق بشه دکانت رو در میاره و به خودش اسپری می‌کنه یکی از دوستان تو همین سایت تعریف میکرد وقتی میرقته دانشگاه دکانت می‌برده قبل از ورود به کلاس به خودش اسپری می‌کرده از استاد و دانشجو همه غش و ضعف می‌رفتند من خودمم اینو تجربه کردم چند وقت پیش ادکلن له مال ژان پل گوتیه که رایحه ی بسیار زیبا اما پخش واقعا کم داره رو اسپری کردم و با فاصله ی پنج دقیقه وارد کافه شدم یکی از دوستام اونقدر خوشش از ادکلنم اومد که مجبور شدم بهش پنج میل دکانت بدم منظورم اینه که این کار موثره

مورد دوم :

ایشون احتمالا کارای قوی برندی مثل امواج رو استفاده کرده امواج هم الان همه ی کاراش اینجوری نیستند ولی برخی از کاراش پخش بوی خیلی خوبی دارند 

اما بازم گزینه ی اول محتمل تره 

ارادتمندم 

سلام

با توجه به سمت:

1- گزینه فیک و اسانس گرمی دور از انتظار هست اما هیچ چیز بعید هم نیست.

2- بعضی از عطرها خط بوی بسیار خوبی دارند. نمونه مثل همون ردتوباکو، باکارت رژ540، آمواج اینترلود و.... که لزوما هم لازم نیست رقم بالا براشون هزینه کنید می تونید ابتدا عطر رو انتخاب کنید و سپس از برندهای اماراتی مشابه اونی رو که انتظارتون رو برآورده میکنه با قیمتی نزدیک به همون عطرهای نوستالژیک تهیه کنید.

3- بهترین کار اینه اگر دسترسی هنوز به شخص مورد نظر هست، البته با این شرط که اگر به لحاظ کاری و تجاری خارج از عرف رابطه براتون نباشه از ایشون اسم عطرشون رو سوال کنید. هم به اون فرد بازخورد مثبت میده (رایحه سلیقه هست اما اینکه شما به هرحال اون عطر تونسته جذبتون کنه خودش نکته مثبتی هست چون اگر عطر طرف برای شما جذابیتی نداشته باشه اصلا سراغش رو نمیگرفتید) هم براتون مشخص میشه چه عطر و برندی هست و اینجا می تونید کاری با همون پرفورمنس رو با رایحه دلخواه تون با کمک اساتید توی سایت پیدا کنید.

در پاسخ به کاید امیر :

سلام

با توجه به سمت:

1- گزینه فیک و اسانس گرمی دور از انتظار هست اما هیچ چیز بعید هم نیست.

2- بعضی از عطرها خط بوی بسیار خوبی دارند. نمونه مثل همون ردتوباکو، باکارت رژ540، آمواج اینترلود و.... که لزوما هم لازم نیست رقم بالا براشون هزینه کنید می تونید ابتدا عطر رو انتخاب کنید و سپس از برندهای اماراتی مشابه اونی رو که انتظارتون رو برآورده میکنه با قیمتی نزدیک به همون عطرهای نوستالژیک تهیه کنید.

3- بهترین کار اینه اگر دسترسی هنوز به شخص مورد نظر هست، البته با این شرط که اگر به لحاظ کاری و تجاری خارج از عرف رابطه براتون نباشه از ایشون اسم عطرشون رو سوال کنید. هم به اون فرد بازخورد مثبت میده (رایحه سلیقه هست اما اینکه شما به هرحال اون عطر تونسته جذبتون کنه خودش نکته مثبتی هست چون اگر عطر طرف برای شما جذابیتی نداشته باشه اصلا سراغش رو نمیگرفتید) هم براتون مشخص میشه چه عطر و برندی هست و اینجا می تونید کاری با همون پرفورمنس رو با رایحه دلخواه تون با کمک اساتید توی سایت پیدا کنید.

ممنون از نظر ارزشمندت امیر عزیز

راستش اسم عطرو ازش پرسیدم و گفتم عجب خط بوی خوبی راه انداختی. همونطور که به درستی حدس زدی، طرف بابت این بازخورد مثبت، کلّی هم خوشحال شد و یه ربع در مورد عطرش حرف میزد. ولی چون اسم عطرش برام آشنا نبود مغزم فیلترش کرد و اسمش یادم نموند.

توی پرانتز: این یکی از کارکردهای مفید مغز انسانه که در طول تاریخ چندصدهزارساله زندگی، یاد گرفته دیتاهایی که به دردش نمیخوره رو فیلتر کنه. 

البته یقین دارم که برندش جزو برندهای معروفی مثل امواج و اینها نبود. 

شخصا فکر میکنم در کامنت قبلی، سورنای عزیزمون به درستی حدس زد که بنده خدا قبل از ورود به اتاق، به خودش عطر زده باشه. 

در مورد برندهای امارات اطلاعاتی ندارم و شاید به دلیل همین عدم اطلاعات، نظر چندان مساعدی روشون ندارم و ترجیح میدم همچنان مصرف کننده آرامیس باقی بمونم. 

ولی بر اساس نظر یکی از اساتید اینجا که اسم کاربریشون خاطرات یک گورکن هست [آخه این چه طرز اسم انتخاب کردنه؟!!! شوخی کردم :))) ] چون خیلی قبولشون دارم چشم بسته عطر «مموریز فور من» شرکت امپر امارات رو دارم سفارش میدم و احتمالا تا یکی دو هفته دیگه نظرم رو در موردش خواهم نوشت. 

در پاسخ به Ali Asghar :

سلام دوست عزیز

به نظرم تجربه دارید بعد از اینهمه سال استفاده از عطر از این موضوع

ولی اگه من بخوام نظرمو بگم:

میتونه خط بوی زیاد نشونه از اسانس های غیر از عطر اصلی باشه مثلا اسانس گرمی

میتونه خود اون عطر عملکرد بسیار بالایی داشته باشه حتی اگر جای مناسب روی لباس و بدن اسپری نشه

میتونه عطرای عربی باشه (نه صرفا رایحه اون عربی باشه) نمیدونم چی میریزن تو عطراشون غوغا میکنه عملکردش! جدا از اینکه حالا رایحه خوب باشه یا نه، کیفیت داشته باشه یا نه، سلامت داشته باشه یا نه

یه مورد دیگه هم تجربه کردم اینه که بعضی از عطرا برای  مثال رد توباکو، تو هوای سرد خیلی عملکرد خوبی داره اما تو هوای گرم اون گرمی که عطر داره نمیزاره خودشو نشون بده، پس فصل هم میتونه تاثیر گذار باشه

من برای استفاده از عطر غالبا این کار هارو انجام میدم نمیدونم تاثیر میزاره یا نه:

دو اسپری برای چپ و راست گردن، دو اسپری روی لباس چپ و راست قسمت سینه ها، یه پاف پشت گردن که میشه زیر اتمام موها، یعنی حالت عادیش شد 5 اسپری، حالا عشقی اگه خواستم بیشترم بزنم دوباره وسطای لباسم یکی الی دوتا میزنم یا قسمت آرنجا رو آستین پیراهنم میزنم (کلا اگه برای فاصله اسپری کردن یه وجب هم اندازه بگیرین بهتره بهتر شاید پخش شه)

طبیعتا هرچی بیشتر اسپری شه عملکرد عطر هم میره بالاتر 

امیدوارم توضیحاتم مناسب شما بوده باشه😊

اگه عطرای با خط یا پخش بوی بالا امتحان نکردین حتما امتحان کنید ببینید آیا واقعا پی میبرید به این موضوعات یا نه

ممنون علی عزیز. اگه فرصت دست داد حتما این کارو انجام میدم

در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام عرض ادب 

ببینید وقتی کسی وارد اتاق شده و خط بو انداخته ،با توجه به اینکه مدیرعامل شرکت بوده بعید بدونم از ادکلن گرمی یا فیک استفاده کرده باشه من فرض قطعی رو میذارم بر اینکه ایشون ادکلنش اصل بوده 

ادکلن های اصل هم که با این شدت خط بو نمیندازن مگر اینکه 

۱) ایشون از ادکلنش دکانت گرفته و زرنگی می‌کنه قبل از اینکه وارد اتاق بشه دکانت رو در میاره و به خودش اسپری می‌کنه یکی از دوستان تو همین سایت تعریف میکرد وقتی میرقته دانشگاه دکانت می‌برده قبل از ورود به کلاس به خودش اسپری می‌کرده از استاد و دانشجو همه غش و ضعف می‌رفتند من خودمم اینو تجربه کردم چند وقت پیش ادکلن له مال ژان پل گوتیه که رایحه ی بسیار زیبا اما پخش واقعا کم داره رو اسپری کردم و با فاصله ی پنج دقیقه وارد کافه شدم یکی از دوستام اونقدر خوشش از ادکلنم اومد که مجبور شدم بهش پنج میل دکانت بدم منظورم اینه که این کار موثره

مورد دوم :

ایشون احتمالا کارای قوی برندی مثل امواج رو استفاده کرده امواج هم الان همه ی کاراش اینجوری نیستند ولی برخی از کاراش پخش بوی خیلی خوبی دارند 

اما بازم گزینه ی اول محتمل تره 

ارادتمندم 

ممنون سورنای عزیز. حدس اولت درست بود. با توجه به اطلاعات محدودی که از تیپ رفتاری اون شخص دارم و با تکیه بر اطلاعات ناچیز خودم به عنوان یک معلم کم سواد(یکی از سرفصل‌هایی که تدریس می‌کنم مبحث رفتارشناسی هست] مطمئنم که عطر فیک در ذهن ایشون نقش فحش ناموسی رو ایفا می‌کنه :)

با حدس دومت هم بشدت موافقم. حالا دکانت هم نباشه چون داخل شرکت خودش بود می‌تونه از شیشه اصلی استفاده کرده باشه. مثلا قبل از ورود به اتاق جلسه، از داخل کمد اتاق کناری شیشه عطرش رو برداشته و زده.

بر اساس گفته‌هات فکر می‌کنم پاسخ سوال خودم رو گرفته باشم. نقطه کور قصه رو میشه در یک کلمه بیان کرد: زمان!

اون زمانی که آرامیس می‌زدم و خط بوش کارخونه رو پُر می‌کرد، فاصله خونه تا محل کارم نهایتا 20 دقیقه بود. 

اما از سال 99 که به علت مشکلات جسمی و یکسری محدودیت‌ها، زندگی شهری و هرنوع کار اجرایی و مدیریتی رو بوسیدم و کنار گذاشتم و بجز معلمی کار دیگری انجام نمیدم، همین فاصله بین منزل(که خارج از شهر هست) تا دانشگاه بعضاً به 2 ساعت میرسه و بخش زیادی از پخش رایحه عطر بنده داخل ماشین از بین میره (آدمی هم نیستم که شیشه عطر داخل داشبورد نگه دارم) 

حالا تفاوت کیفیت آرامیس 20 سال قبل با الان هم که داستانش جداست و بماند.

درنهایت فکر می‌کنم بهتر باشه آخر عُمری بجای دغدغه خط بوی عطر!!! به کارهای مناسب سن و سالم برسم (مثلا پای سجاده بشینم و حساب کتاب نماز روزه‌هامو داشته باشم) 

:)))))

بازهم ممنونم از نظر ارزشمندت

قطعاً دوستان دیگری که این مطالب رو می‌خونن از نظرات و حرف‌های شما و دیگر عزیزان، نهایت حُسن استفاده رو خواهند برد.

همچنین سپاس صمیمانه از مدیران عطرافشان که در دنیای پُر شده از «فاضلاب محتوا» و فقر شدید محتوای فارسی، مکانی رو برای ایجاد «محتوای ناب» ایجاد کردند(سختی‌هاش رو تا حد زیادی آگاه هستم و می‌دونم چه تلاش و ممارستی پشت نگهداری این سایت ارزشمند هست. واقعاً خسته نباشید عزیزان)

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟