سلام خدمت عطر افشانی های عزیز
سایت ر ی ح ا معتبره ؟ کاراش اصل هست ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
خوب داشت پیش میرفت... ضعیف شد
ممنون از همه بزرگواران که بنده را راهنمایی کردن
بله در حالت عادی متاسفانه خیلی گرونه و عملا نمیصرفه اما گاها دیدم کارهاش تو تخفیف قیمت معقولی پیدا میکنه
مجددا سپاسگزارم
البته این حرف شمارو قبول دارم ، من تو تخفیف های قبل عیدشون البته از سایت دیگشون یعنی ش.ا..ی..ن..ز..ب..ی..و..ت..ی که جفتشون یکی هستن دکانت های به قیمت خوبی تونستم بخرم... باید مقایسه قیمتی کرد دیگه موقع خرید ، ولی انصافا خیلی تر تمیز و مرتب ، شیک همه دکانت ها کارتن و جعبه مجزا داشتن و اسپری های خیلی خوب و با کیفیتی داشتن... پول زیاد میگیرن اما خدمات خوبی هم میدن در قبالش...
البته این حرف شمارو قبول دارم ، من تو تخفیف های قبل عیدشون البته از سایت دیگشون یعنی ش.ا..ی..ن..ز..ب..ی..و..ت..ی که جفتشون یکی هستن دکانت های به قیمت خوبی تونستم بخرم... باید مقایسه قیمتی کرد دیگه موقع خرید ، ولی انصافا خیلی تر تمیز و مرتب ، شیک همه دکانت ها کارتن و جعبه مجزا داشتن و اسپری های خیلی خوب و با کیفیتی داشتن... پول زیاد میگیرن اما خدمات خوبی هم میدن در قبالش...
ممنونم
بله درسته باید مقایسه قیمت داشت
ممنونم
بله درسته باید مقایسه قیمت داشت
سپاسگزارم از همه بزرگواران که بنده را راهنمایی فرمودن 🙏
حقیقتا جز به ری....حا به هیچ سایتی برای دکانت اطمینان ندارم. سایر سایت ها متاسفانه فیکساتور یا برخی محتویات دیگه قاطی دکانت میکنن و به ملت میندازند. این را بارها تجربه کردم و از سایت های دیگریکه دوستان میگفتند قابل اطمینانه خرید کردم و در مقایسه با ریحا بسیار تفاوت داشت
قیمتای خوب هم داره اما باید مرتب چک کنی ببینی کی تخفیف میزارن.
و کار های خاصش بینهایت گرونن اما از قدیم گفتن سزای گرانفروشی نخریدن است
درود
ر....حا اگرم کاراش اصل باشه با دلار ۵۰۰ هزار تومن به ملت عطر میفروشه و این کارش نهایت توهین به مشتریه...برخی قیمتاش دو تا سه برابر عرف بازاره...
دقیقا همینطوره دوست من ..
دوستان همه بر گرانفروشی هم نظر هستن...
میخواستم عطر وان من شو بگیرم که موجود نداشت و نوشته بود ۴ میلیون برام تهیه میکنه! از جای دیگه با ۴۰۰ خریدم!
دزدی که شاخ و دم نداره
پوریا جان، میشه بفرمایید از کجا؟