زهرا زهرا
20
1404/02/23

این سایت معتبره

سلام خدمت عطر افشانی های عزیز

سایت ر ی ح ا معتبره ؟ کاراش اصل هست ؟ 

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 

دانیال دانیال
1404/02/24

خوب داشت پیش می‌رفت... ضعیف شد

Matin Matin
1404/02/24
در پاسخ به زهرا :

ممنون از همه بزرگواران که بنده را راهنمایی کردن 

بله در حالت عادی متاسفانه خیلی گرونه و عملا نمیصرفه اما گاها دیدم کارهاش تو تخفیف قیمت معقولی پیدا می‌کنه 

مجددا سپاسگزارم 

البته این حرف شمارو قبول دارم ، من تو تخفیف های قبل عیدشون البته از سایت دیگشون یعنی ش‌.ا..ی..ن..ز..ب..ی..و..ت..ی که جفتشون یکی هستن دکانت های به قیمت خوبی تونستم بخرم... باید مقایسه قیمتی کرد دیگه موقع خرید ، ولی انصافا خیلی تر تمیز و مرتب ، شیک همه دکانت ها کارتن و جعبه مجزا داشتن و اسپری های خیلی خوب و با کیفیتی داشتن... پول زیاد میگیرن اما خدمات خوبی هم میدن در قبالش...

زهرا زهرا
1404/02/24
در پاسخ به Matin :

البته این حرف شمارو قبول دارم ، من تو تخفیف های قبل عیدشون البته از سایت دیگشون یعنی ش‌.ا..ی..ن..ز..ب..ی..و..ت..ی که جفتشون یکی هستن دکانت های به قیمت خوبی تونستم بخرم... باید مقایسه قیمتی کرد دیگه موقع خرید ، ولی انصافا خیلی تر تمیز و مرتب ، شیک همه دکانت ها کارتن و جعبه مجزا داشتن و اسپری های خیلی خوب و با کیفیتی داشتن... پول زیاد میگیرن اما خدمات خوبی هم میدن در قبالش...

ممنونم 

بله درسته باید مقایسه قیمت داشت 

زهرا زهرا
1404/02/24
در پاسخ به Matin :

ممنونم 

بله درسته باید مقایسه قیمت داشت 

زهرا زهرا
1404/02/24

سپاسگزارم از همه بزرگواران که بنده را راهنمایی فرمودن 🙏

حقیقتا جز به ری....حا به هیچ سایتی برای دکانت اطمینان ندارم. سایر سایت ها متاسفانه فیکساتور یا برخی محتویات دیگه قاطی دکانت میکنن و به ملت میندازند. این را بارها تجربه کردم و از سایت های دیگریکه دوستان میگفتند قابل اطمینانه خرید کردم و در مقایسه با ریحا بسیار تفاوت داشت 

قیمتای خوب هم داره اما باید مرتب چک کنی ببینی کی تخفیف میزارن.

و کار های خاصش بینهایت گرونن اما از قدیم گفتن سزای گرانفروشی نخریدن است‌ 

Mahan Mahan
1404/02/27
در پاسخ به حامد :

درود

ر....حا اگرم کاراش اصل باشه با دلار ۵۰۰ هزار تومن به ملت عطر میفروشه و این کارش نهایت توهین به مشتریه...برخی قیمتاش دو تا سه برابر عرف بازاره...

دقیقا همینطوره دوست من ..

عارف عارف
1404/02/28
در پاسخ به Pooria :

دوستان همه بر گرانفروشی هم نظر هستن...

میخواستم عطر وان من شو بگیرم که موجود نداشت و نوشته بود ۴ میلیون برام تهیه میکنه! از جای دیگه با ۴۰۰ خریدم! 

دزدی که شاخ و دم نداره

پوریا جان، میشه بفرمایید از کجا؟

در پاسخ به Matin :

سلام این سایتی که می‌گید مشابه من با این اسپل شما پیدا نکردم میشه انگلیسی یا جور دگ بنویسید؟

Eric Revo Eric Revo
1404/11/07

کلا توصیه من بهت اینه سایتی دیدی که با اسنپ پی قرار داد داره یا سرویس قسطی، زیاد رو قیمتش حساب نکن، فقط وقتی خرید کن که واقعا بخوای قسطی بگیری برای فروش فوری نمی صرفه.

البته حق هم دارن قیمت ها بالا میره هی ، بخوان قسطی رو با قیمت روز بفروشن نمی صرفه و ضرر می کنن کاملا

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟