سلام. شما چند تا عطر دارید برای موقعیت های مختلف؟ مثلا یه عطر رو برای همه جا استفاده می کنید یا بر مبنای موقعیت چند تا دارید؟ لطفا موقعیت های مختلف استفاده و تعداد رو بگید. ممنون.
بنظرم خیلی خودتونو درگیر چیزای زیادتر از حد مجاز نکنید،ببینید در کدوم حالت خودتون بیشتر لذت میبرید
نوع پوشش کلی
فصل
موقعیت
منکه به عطر امضا زیاد اعتقادی ندارم راستش و کاره جالبی نیست
خودم به شخصه وقتی میخوام برم بیرون،لباسم و فصل رو در نظر میگیرم
هر عطری که بخوام رو طبق اینا میزنم
ولی شما شاید اینجوری اذیت بشید پس اول همون فصل رو در نظر بگیرید
اگر عاشق عطر و کلکسیونر نیستید حداکثر چهار عطر کافیه براتون..
یکی طبع گرم و یکی طبع خنک روزمره ترجیحا از برند های میان رده به بالا ولی غیر نیش... جوری باشه که بنا به شخصیت و شرایط شما اکثر اوقات روزانه شما رو برای فصول گرم و سرد پوشش بده... سومی یک عطر نیش که برای مراسم و مهمانی های خاص شما استفاده بشه که قاعدتا دو سال حداقل با توجه به میزان استفاده دوام میاره... و آخری هم یک عطر دم دستی و ترجیحا چهار فصل اینو میشه تو برندهای اماراتی مثل افنان و احمد المغربی و رصاصی هم جست و جو و پیدا کرد.
۱- یه عطر مرکباتی و همه پسند برای استفاده تو بهار و و اکثر روزهای سال به عنوان گزینه امن ، برای مردا مثلا مای سلف/ بلو د شنل / وای از وای اس ال خوبه برای زنا مثلا تیزیانا کیرکه خوبه و مشابه های اینا یونیسکسهای زیاد داریم. این عطر برای کار هم استفاده می شه برای جاهای رسمی هم.
۲- یه عطر کمی قوی برای روزهای گرم تابستون عطری که قابلیت پخش داشته چون عطرهای خیلی سرد پخش بو ندارن خیلی گرم هم سر درد میارن باید بوش تقریبا استوایی طور یا آدامسی باشه و یا حتی میوه ایی اما قوی و خنک باشه، تو مردا مثلا رصاصی هوس آیس و غیره این طور دیده میشن
۳-یه عطر برای شب های تابستون که همین عطر برای پاییز هم استفاده خواهد شد یعنی باید یه خرده گرم باشه نه خیلی
۴-یه عطر زمستونه گرم و دوست داشتنی گورمت باشه
۵- یه عطر برای دیت یا با پارتنر بیرون رفتن
۶- یه عطر ارزون برای باشگاه
برای مهمونی هم بسته به موقعیت یکی از اینا استفاده میشه.
درود :)
شما در بيسيك ترين حالت به عطر امضا كه مناسب چهارفصل باشه نياز داريد
در قدم بعدي ميتونيد يه عطر مناسب موقعيت هاي خاص اضافه بفرماييد
در قدم بعدي هم ميتونيد عطر فصل سرد/گرم داشته باشيد ..
و به ترتيب هم امكان افزودن عطر براي هرفصل به طور جدا هست ..
شاید خنده دار باشه اما من یه عطر دارم که برای استخر رفتن و داخل آب ازش استفاده می کنم. چون در مواجهه با آب منعکس میشه و احساس میکنم دسته هایی از گل یاس داخل آب شناور هستن. این عطر تیری موگلر ایلین هست.
و یه عطر هم دارم فقط برلی زمانی استفاده می کنم که به سفر چند روزه میرم و داخل چمدانم گذاشتم و این عطر دیزل لاوردوز هست.
طبیعتا عطری مجلسی و روزمره هم دارم...
انتخاب یک یا چندین عطر کاملا به سلیقه شخصی وروحیه ی خودتون بستگی داره و عیچ قاعده و قانونی داره دوست من
با سلام، برای شروع این رو بگم که مهمترین چیز این وسط محل زندگی شما هست. اگر شما در شهری مثل قشم زندگی کنی واقعا انتخابت محدود به چند نوع رایحه خنک هست برای همین کاملا قابل درکه که بعضی افراد میان میگن یک عطر رو بزنیم تموم بشه بعد بریم بعدی. چرا که طیف انتخاب محدوده. یا محل کار خودش انتخاب ها رو به شکلی همیشه محدود میکنه. همچنین بعضی مواقع یک عطری حالتو میگیره، مثلا جمعه عزیزی رو دیدم، گفت یادته عطر فا*ینگ فبیولس تامفورد رو خریدم؟ گفتم آره. گفت رفتم شرکت دیدم یکی از کارگرهام داره بوی منو میده، دیگه ازش پرسیدم چی زدی گفت نمیدونم رفتم یه عطر که از بوش خوشم اومد گرفتمش ۲۰۰ تومان، دیگه با تامفورده خداحافظی کردم. و بعد اطرافیان هستن، خیلی وقت ها به خاطر اینکه فرزند، همسر، والدین و دوستان تنفر از رایحه ای دارن شما نمیتونین اون عطرها رو بزنین.
نکته ی بعدی تمایل شماست، شاید دلتون بوی امضا بخواد. بخواین همیشه یک بو رو بدین. کاربرد دست ماست، یکی عطر براش مثل غذا هست. نمیشه تکراری خورد. ولی اگر کسی بیاد و بگه عطر برای من مثل همسرم هست همیشه دلم میخواد این بو رو بدم. شما میگی بیا همسرت رو عوض کن چون ازش خسته شدی؟ یکی هم عطر براش مثل لباسه، رو هم رو هم میپوشه.
برای همین چند دستگی در نظرها نه تنها معمول بلکه حتمی هست. اگر چند دستگی نباشه باید بدونین که یک جای کار میلنگه.
ولی برم سراغ خودم. من چند راه برای محدود کردن دارم که گیج نشم بین عطرها.
اول اینکه چه فصلی از ساله و اونجایی که میخوام برم از نظر گرما چی؟ مثلا وسط زمستون برم جایی که گرمه خب عطر معتدل یا خنک میزنم.
دوم بین دیزاینری و نیشه. اگر بخوام برم بیرون معمولا دیزاینری ها رو انتخاب میکنم. در حالی که مهمونی یا هر جای دیگه ای که شلوغ نیست نیش انتخاب اوله.
سوم فرد جلومه، مثلا برای یک آدم معمولی کار همه پسند، دوستان عطرباز کارهای جدید و اونی که قبلا جلوشون نزدم و میدونم ندارنش. پیش خانواده اونی که ملایمه و موجب سردرد نمیشه برای دیگران. فقط برای مثال بگم: من ۷۰٪ مواقعی که میخوام برم خونه ی مادر و پدرم عطر نمیزنم. میرم اونجا از عطرهای پدرم میزنم. بابا همیشه اعتراض میکنه این چه عطریه زدی، بعد میگم این عطر خودته، بعد میپرسه کدومه، میگم فلانه، یک ده دقیقه ای سکوت میکنه و بعد میگه حالا که دارم دقت میکنم عجب عطر خوشبویی هست.
چهارم هم زمانه. اگر قرار چند دقیقه ای در جایی باشم انتخابم روی قوی ترهاست. ولی برای مدت طولانی بادی سنت رو انتخاب میکنم.
پنجم زمان انتخاب و ارزش انتخابه. یک موقع من میخوام برم جایی که وقت دارم انتخاب کنم که بعضی وقت ها از یکی دو روز قبل عطرها رو چک میکنم که کدوم رو بزنم. یک موقع هم هست که عجله ای میزنم که کار سیف معقوله.
و در آخر برندها هستن. خیلی مواقع خودم رو محدود به برند میکنم. مثلا این هفته کرید. حالا نرولی باشه، وایکینگ باشه، رویال عود باشه، رویال میرفیر باشه، هیمالیا و غیره.
گاهی مواقع هم برعکسه. میزنم که از بوی دیگران دور بشم.
بعضی مواقع هم مقصد رستورانه. گورماند عالیه.
در باغ هم که بوی طبیعت.
باغ زمستانه هم بوی چوب سوخته.
۱۴ تا آمواژ، ۸ تا کرید، ۹ تا زرجوف، ۸ تا د مارلی، ۶ تا گلتیری، 4 تا MDCI، سه تا تیزینا، ۶ تا تامفورد، چهار تا روژا، ۶ تا دیور، ۳ تا شیخ، ۲ تا شنل، ۲ تا جوی پریس، ۲ تا لووه، سه تا بلگاری، ۲ تا گرلین، ۳ تا نیشان، ۳ تا آرمانی، ۲ تا کیلیان،۲۱ تا هم تکی تکی مثل تاکسیدو و مموار و کلاو X و گانیماد و تراژدی اف د لورد و بلو سافایر و غیره.
این ها رو الان دارم و بخوام خلاصه بگم به نسبت هر دو عطر گرم یک عطر خنک دارم، ناگفته نمونه که از کریدهام دوتاش تموم شد ارولفا رو هم خواهرم برد، باکارات رو هم خواهرم برد به همراه فرنچ لدر. تمام ورساچه ها و YSL ها (به جز تاکسیدو) و پراداها و هرمس و خیلی های دیگه رو هم همسرم برد. برندهای ارزون رو به عنوان خوش بو کننده میزنم مثل تمام آرامیس ها (به جز ۹۰۰)و آزاروها و غیره، البته هنوز ازشون مونده ولی به خودم نمیزنم. کارون ها و سابورسیف، اگویست و بلو ساتین رو به یکی از دوستام دادم، هر وقت میاد ایران منو شرمنده میکنه. خیلی از برندهای ارزون دیگه مثل ژیوانچی و لالیک و این اماراتی ها و غیره رو هم به هر بهانه ای کادو دادم. بعضی جاها هم برای تشکر از عطرهای خوب به دوستانی دادم چرا که زحمتی برام کشیدن. عطر الحمبرا عودم رو هم گم کردم، فکر کنم هتل جا موندش. جدیدا خیلی عطر تموم نمیکنم و آخرین عطری که تموم شد فارنهایت بود که خیلی قدیمی بودش، حتی تا جای ممکن نصفه هم نگه نمیدارم که یک وقت بوشون عوض نشه مگر خیلی گرون ها یا اونایی که خیلی دوست دارم و همسرم نمیخوادشون. الان تمام عطرهام بیش از ۸۰ درصد پرن جز چند تا مثل ۹۰۰ و هوم اینتنسه و پرایوت لیبل که نه همسرم برداشتشون و نه دلم میاد بدمشون کادو. در این بین ناگفته نمونه که همسرم مثل من نیست. از عطری مثل ورتوس هر بار ۱۰ پاف میزنه (مثل مگاماره میمونه). به راحتی هر دو الی سه ماه یک عطر تموم میکنه. همچنین بیشتر از کارهای مردانه خوشش میاد تا زنانه ولی زود عطرا خسته اش میکنن.
در نهایت هم خیلی طبقه بندی نمیتونم بکنم، تابستانه، زمستانه و چهارفصل. تابستانه ها سیتروسی از سبز جداست و زمستانه ها هم گرم و شیرین و روشن از تاریک و تیره و رزینی جداست. ولی باز یک خطی هست که نه اینه و نه اون.