روشن روشن
21
1404/02/19

عطر خنک میوه ای بازخورد درجه ۱

سلام رفقا

دنبال عطر خنک میوه ای هستم که خیلی سنتتیک نباشه 

نسبتا تلخ

عمق رایحه خوب باشه

تکراری نباشه بازخورد بگیره

و پخش بوی بالا حداقل تا سه ساعت یک متر رو پوشش بده

[EDITED] 1404/02/19 23:31
متین متین
1404/02/20
در پاسخ به روشن :

مرسی از لطفت متین جان

تو سبک وای ادوپرفیوم ولی اسموکی تر چی سراغ داری؟

من آکوا دی جیو پارفوم هم خیلی دوست دارم 

ولی پخشش پایینه 

یکی هم تو این سبک بهم معرفی کن 

ممنون

درود

آکواعود احمدمغربی خوبه برای مشابه آکوا دی جی پروفومو

وای ادو‌ پرفیوم دودی سراغ ندارم ولی وای له پارفوم و مای سلف له پارفوم تست کن احتمالا پسندت باشه...

روشن روشن
1404/02/20
در پاسخ به متین :

درود

وای ادو‌ پرفیوم دودی سراغ ندارم ولی وای له پارفوم و مای سلف له پارفوم تست کن احتمالا پسندت باشه...

آهان بازم ممنونم ازت 

روشن روشن
1404/02/20
در پاسخ به مهربد :

مرسی مهربدجان

دانیال دانیال
1404/02/20
در پاسخ به روشن :

خیلی ممنونم دانیال جان

من عاشق اونتوس سری اول هستم و از طرفی دوست دارم رایحه سیب وای ایوسن لورن رو هم همزمان داشته باشم ولی خیلی شیرین و سنتتیک نباشه و اون حس فرش بودن خودشو حفظ کنه

بنظرت چی بگیرم بهتره؟

روشن روشن
1404/02/20
در پاسخ به متین :

درود

ببخشید سوال آخر اینکه آکواعود بهتره یا بنتلی سیلورلیک؟

متین متین
1404/02/20
در پاسخ به روشن :

ببخشید سوال آخر اینکه آکواعود بهتره یا بنتلی سیلورلیک؟

آکوا عود تو پرفورمنس قوی تره ، سیلور لک هم کار خوبیه واقعا ولی با توجه به قیمت آکواعود ارزش خرید بیشتری داره....

ولی اگه به کارای غیر عربی و به اصطلاح اورجینال علاقه داری سیلور لیک واقعا عالیه (به نظرم بنتلی سیلور لک یچی بین دی جیو اسنزا و دی جی پروفومو هستش اما آکواعود بسیار شبیه پروفوموئه...)

اگرم برات جالبه که من انتخابم کدومه ،با اینکه انتخاب سخته اما سیلور لک رو‌میخرم چون کلا به عطرای بنتلی علاقه بیشتری دارم نسبت به کارای عربی...(حتی اگه رایحه خطی باشه) چون جذابیت رایحش اونقدری هست که لذت کافی رو بهم بده...

روشن روشن
1404/02/21
در پاسخ به متین :

آکوا عود تو پرفورمنس قوی تره ، سیلور لک هم کار خوبیه واقعا ولی با توجه به قیمت آکواعود ارزش خرید بیشتری داره....

ولی اگه به کارای غیر عربی و به اصطلاح اورجینال علاقه داری سیلور لیک واقعا عالیه (به نظرم بنتلی سیلور لک یچی بین دی جیو اسنزا و دی جی پروفومو هستش اما آکواعود بسیار شبیه پروفوموئه...)

اگرم برات جالبه که من انتخابم کدومه ،با اینکه انتخاب سخته اما سیلور لک رو‌میخرم چون کلا به عطرای بنتلی علاقه بیشتری دارم نسبت به کارای عربی...(حتی اگه رایحه خطی باشه) چون جذابیت رایحش اونقدری هست که لذت کافی رو بهم بده...

خیلی خیلی ممنونم ازت

روشن روشن
1404/02/21
در پاسخ به دانیال :

بازم ممنونم دانیال جان

Mercedes Mercedes
1404/02/22
در پاسخ به روشن :

خیلی ممنونم

۲۰۰ میل تولید فرانسه یا امارات؟

200میل امارات ادوپرفیوم 

Atrafshan logo