همه ی ما تجربه ش رو داشتیم. زمانی که با شوق و ذوق عطری رو میخری و میزنی و بعد یهو یکی یه چیزی میگه که میمونی چی کار باید بکنی. تا حالا بازخورد منفی درباره عطرهاتون گرفتین از کسی؟ کدوم عطر؟ و چه حسی پیدا کردین؟
سلام من چون با اشخاصی به اون صورت سرکار ندارم
و اکثرا عطریات خودمو خصوصی استفاده میکنم
اصلا به این موارد فکر نمیکنم،
ولی شما میتونید کارهای عمومی جلوی آدمای عمومی استفاده کنید،و اینکه کارهای خاص را در مکانهای خاص یا
برای شخص خودتون استفاده کنید
موفق باشید
سلام به همه، و مخصوصاً به شما خانم شهرزاد عزیز برای این سوال خوب.💖
بله ،یه روز که با کلی اعتمادبهنفس
#کرید کویین اف سیلک Queen of Silk
زده بودم، یکی از نزدیکان گفت: "بوی ویکس میدی!"
منم در جا یخ زدم... از ملکه ابریشمِ لوکس به بوی داروخونه !
بهر حال سلیقه در عطر شخصیه و به خاطرات قدیمی هرکس گره خورده. شاید برای اون شخص، اون نتهای گل و چوبی ملایم، یادآور ویکسِ دوران کودکی بوده...
پس هیچوقت اجازه ندیم چنین نظراتی اعتمادمون رو به عطر موردعلاقمون کم کنه.
من بازخورد خانومم برام واقعا مهمه، ایمان دارم بهش، باور کن اولین پاف از عطر رو بزنم و خوشش نیاد میریزمش دور. تو بگو بهترین عطر دنیا، ولی امان از روزی که بگه این خوبه، یا دو بار بگه خوبه، تمام.
سلام به همه، و مخصوصاً به شما خانم شهرزاد عزیز برای این سوال خوب.💖
بله ،یه روز که با کلی اعتمادبهنفس
#کرید کویین اف سیلک Queen of Silk
زده بودم، یکی از نزدیکان گفت: "بوی ویکس میدی!"
منم در جا یخ زدم... از ملکه ابریشمِ لوکس به بوی داروخونه !
بهر حال سلیقه در عطر شخصیه و به خاطرات قدیمی هرکس گره خورده. شاید برای اون شخص، اون نتهای گل و چوبی ملایم، یادآور ویکسِ دوران کودکی بوده...
پس هیچوقت اجازه ندیم چنین نظراتی اعتمادمون رو به عطر موردعلاقمون کم کنه.
مشکل اینجاست واقعا ما خیلی وقت ها خودمون خودمون رو توجیه میکنیم می گیم اینکار حرفه اییه مثلا شاید واقعا این کار بوی ویکس بده، و این رو خودمون باید رو راست باشیم قبل خرید ببینیم واقعا خوش بو هست یا نه. واقعا شبیه چیزی هست یا نه.
مثلا جنیفر لوپز استیل انگار کله ات رو کردی تو پلاستیک چای سیاه چرا باید این رو ندید، اسکندل ژان پل گوتیه بوی نبات داغ و عسل میده، از همه بدتر اگه اشتباه نکن جنتل اومو بوی خود خود خود گلاب امکان مذهبی ایران رو میده، خب من چرا باید بگم عطرم سلیقه ایه، درسته سلیقه ایه ولی مثلا به نظر خودم خوبه که ما یه اسکوپ داشته باشیم توی این اسکوپ محوطه بر اساس سلیقه امون بچرخیم وگرنه مثلا اینکه یکی جووب بزنه تو تابستون و بیاد تو ماشین بشینه کنار ادم و بگه خب عطر یه چیز سلیقه ایه و نباید نظر دیگران مهم باشه درست نیست راستش.
تازه جووب ، بلک افغان و باکارات رژ ۵۴۰ ،مگاماره اینا تازه کارهایی نیستن که بوی یه چیز خاصی بدن اما باز با این حال راستش خیلی وقت ها استفاده از اینا اذیت و آزار کردن طرف مقابله
درود بر شما خانم شهرزاد گرامی
هفته پیش دخترمو بردم کلاس موسیقی، قبل حرکت دو پاف از زرجف تورینو 21 رو ساعدم زدم. موقع رسیدن به مقصد حس کردم زیاد رایحه عطر رو حس نمیکنم و قبل پیاده شدن از ماشین مجدد یک پاف به لباسم زدم و رفیتم داخل آموزشگاه، بعد اینکه سرکلاس رفتیم و نشستیم، اون موقع تازه یادم افتاد گه اصلا حواسم به موقعیت مکانی نبوده، چون اولا اتاق کوچیک بود و بعدشم درش با این عایق های صدا پوشیده بود و کاملا کیپ بود😄 قبل اینکه استاد بیاد داخل از دخترم پرسیدم بوی عطرم زیاد نیست، گفت من حس نمیکنم(خیالم راحت شد و نشستیم) بعد نیم ساعت که کلاس تموم شد و هنرآموز بعد اومد داخل و ما که خواستیم بریم درو پشت سرمون ببندم، که استاد گفتم فلانی بیزحمت بزارید در باز باشه... انگار با پتک کوبیدن تو سرم😄 چون زیاد اهمیت میدم که باعث رنجش دیگران نشم و معمولا حتی برای عطرهای خنک هم تعداد پاف کم میزنم اما اون روز فراموش کردم و تجربه خوبی شد.
بعضی اوقات اطرافیان ما ممکنه جدا از نپسندیدن رایحه، کلا به عطر حساسیت داشته باشن و باید مراعات کنیم
خوبه دیگه کل اتاق بوی موهیتو گرفت 😂 باز خوبه بوی بدی نیست
من دو تا داستان می گم یکی برای خودم یکی برای از دیگران.
چندین سال پیش یه بار دیت رفته بودم با یه فردی، ایشون تو ماشین من نشست و وقتی نشست یه بوی بسیار بد و تند و اصلا عرق ترشیده ایی می داد، مطمئن بودم بوی ادکلنشه و بوی خودش نیست مجبور شدم یه کم شیشه ماشین رو بدم پایین گفت چرا سرده گفتم هوای تازه خیلی خوبه و صرفا می خوام ماشین خنک باشه یه کم. بعد به هر نحوی بود اون قرار تموم شد. اومدم خونه دیدم ماشینم هنوز اون بوی بد رو میده پنجره ها رو همه رو باز کردم و سانروفم باز کردم و رفتم بالا، فردا ظهر اومدم تو ماشین هنوز اون بو بود کلافه شدم گفتم شاید ادکلن بزنم بهتر شه زدم اما نرفت ، با پنجره باز تو زمستون کل روز رو بیرون کارهامو رسیدم و شب دیگه شیشه رو ندادم پایین گفتم قطعا دیگه رفته فرداش باز بود، گرفتم زنگ زدم به دختره، گفتم راستش من نمی دونم کار ما به کجا میرسه اما ازت خواهش می کنم اون ادکلن اون روزت رو هیچ جا نزن دو روز تمومه ماشینم متاسفانه بو گرفته هر کاری می کنم بوش نمیره و منم حساسم روی بو، اون بو اصلا حتی خوب هم نیست با یه حالت کشیده ایی گفت دیوونه ایی فلان چیز رو زدم ( متاسفانه یادم نمیاد چه برندی رو گفت اما مطمئنم ایو سن لورن نبود یا گوچی بود یا دیور یا ورساچه) منظورم اینه که تک کلمه ایی بود، من واقعا نمی خواستم بزنگم اما همه کار رو امتحان کردم که بو از ماشینم بره اما بوی زننده اش نمی رفت، وسط بحث گفتم اگه یه هاپو تو ماشینم پی پی می کرد زودتر بوش می رفت و این قدر بد نبود.
( می دونم زیاده روی کردم اما واقعا کلافه شده بودم)
داستان دومم برای خودمه، یه روز با یه دوستم بعد از سالها دیدار داشتم ، دوستم صمیمی بود و خب جنس مخالف وقتی تو ماشین نشست سلام کردیم و از کنار به حالت احوال پرسی یه ثانیه بغلم کرد، گفت اه چه خوش بویی ، گفتم چه بویی میدم( می خواستم ببینم می فهمه دریاییه بوی من آکوا دی جو زده بودم مدل سفیدش) گفت بوش خیلی خوبه من پدربزرگم خیلی خوش تیپه بوی اونو میدی اونم این ادکلنه رو داره عاشقشم، حالا این بنده خدا تعریف کرده بود ازم ولی با صورت خوردم تو دیوار، اصلا بعد از اون به این فکر کردم خبببب بنده خدا وقتی میری ادکلنی که از سال ۹۶ تو بازاره رو می زنی حالا بماند عطر که عمر نداره اما می تونی بوی بابابزرگ یکی رو بدی دیگه، این شد که دیگه با اینکه واقعا خودم عاشق سفید بودم بعدش پروفو رو استفاده می کردم دیگه ای دی تی اصلی رو نمی زدم برای دیدار با دیگران ،شاید فقط برای خودم، می زدم روزهایی که کسی رو نمی دیدم 😂
شاید غیرقابل باور باشه ولی از لیبر خیلی بازخورد منفی گرفتم ،و طبق معمول کسایی ازش ایراد میگرفتن که اعتقادی به پاکیزگی و حمام رفتن ندارن.