Neda s Neda s
55
1403/02/16

معرفی سایت فروش دکانت کلاهبردار

سلام دوستای عطرافشانی عزیزم!

مدتها بود اینجا فعالیت نداشتم ولی همیشه از راهنمایی های اعضای عطرافشان استفاده میکنم. 

نمیدونستم کجا مطرح کنم این مسئله رو. فقط عطرافشان به ذهنم رسید و از ادمین تقضا می‌کنم لطف کنن و این مطلب رو پاک نکنن. 

متاسفانه من اخیرا دکانت تهیه کردم و حسابی کلاه سرم رفته!  سایت عطر***ینه اس***تور رو که قبلا دوستان تک و توک اعلام کردن فیک فروش هست، متاسفانه دو میل عطر ازشون خریدم و خب فیک به دستم رسید! ۱۰ میل هم از سایت رو***یال کل***ون خریدم به ارزش ۱ میلیون و ۲۰۰ که اینم فیک بود!

بررسی کردم دیدم مالک سایت رویال... کل...ون و عطر...ینه اس...تور یکی هست. مالک عطر...ینه دیده تقلبش لو رفته، سایت دیگه ای ثبت کرده. تو اینماد چک کنید از آدرس و فامیلی صاحب سایت متوجه میشید. خلاصه که مواظب باشید مثل من تو تله نیفتید!

من که شکایت ثبت کردم و سعی میکنم تا جای ممکن اطلاع‌رسانی کنم ولی خواهش میکنم دوستانی که خرید داشتن و متوجه فیک بودن محصول شدن حتما شکایت ثبت کنن تا این ماجرا مجدد تکرار نشه. 

در پاسخ به شهرزاد :

یکی از دوستان من از عط...نه استور دکانت سرژ لوتانز داتورا نوآر رو خرید. من بلافاصله فهمیدم فیک هست. مقدار زیادی اسانس گل مریم خریده بود در واقع. وقتی میزنه همه خیلی هم تعریف میکنند چون پخش خوبی داره. ولی مهم اینه که داتورا نوآر نیست. برای دکانت سایتهای معتبری که وجود داره به نظرم یکی ریحا هست و یکی پاپریا. 

در خصوص شکایت کردن هم، اگر کسی حوصله داشته باشه خوبه. ولی همین که تو پلتفورمی مثل عطرافشان داریم ازشون صحبت میکنیم کافیه برای اینکه بازارشون حسابی کساد بشه. 

سلام 

من از ر ی.حا هم دکانت خریدم فیک بود! اونم فیک افتضاح! مثلا هیپنوتیک پویزن ادوتویلت ولی بوی کدر و مزخرفی داشت.

یعنی اگه قبلاً اصلش رو نداشتم هم می‌فهمیدم فیکه

غزال غزال
1405/02/11
در پاسخ به سحر ااا :

سلام 

من از ر ی.حا هم دکانت خریدم فیک بود! اونم فیک افتضاح! مثلا هیپنوتیک پویزن ادوتویلت ولی بوی کدر و مزخرفی داشت.

یعنی اگه قبلاً اصلش رو نداشتم هم می‌فهمیدم فیکه

واتت؟ ریحا هم فیک فروش شد؟

Blanca Blanca
1405/02/11
در پاسخ به غزال :

نه واقعا ریحا فیک فروش نیست.اتفاقا واقعا اصل هست.منتها مشکلش قیمت غیر منطقی بالاش هست.من چندین بار هست که از ریحا خرید میکنم

در پاسخ به غزال :

من تاحالا ازشون عطر نخریدم ولی یه سرم سفارش دادم که فیک بود و براشون عکس فرستادم و با اورجینالش مقایسه کردم چون پلمب بود قبول کردن مرجوع کنم ولی بله اخیرا فیک هم میفروشن، وقتی محصول پوستی فیک میفروشن اصلا بعید نیست عطر هم بفروشن. 

دوستان سلام متاسفانه منم بستم به دستم رسید و همش الکل خالی بود تازه اومدم دیدم نوشتید کلاهبردارن هرچقدر زنگ میزنم و پیام میدمم جواب نمیدن فقط ثبت نام کردم نظرمو بنویسمو که بگم هنوزم اینا فروششونو دارن خواهشا خرید نکنید کاش هرکی میخواد خرید کنه اینو ببینه🫠🥲

Hami Hami
1405/03/17

سلام . من دوسال پیش عطرینه استور  هم رویال کلن خریدداشتم ولی یبار از پشتیبانی واتس اپ سوال کردم درمورد یه عطر متوجه شدم عطرشون فیکه و پیج اینستاشونم کاملا عکسای یه پیج خارجی رو داره برمیداره.....

تعجب می‌کنم که من بارها سفارش دادم و متوجه فیک بودنشون نشدم و سرم کلاه رفته! آخه رایحه ها با نت هایی که ذکر شده خیلی نزدیکن چطوری تونستن فیک این همه عطر رو بزنن؟

Neda s Neda s
1405/03/24
در پاسخ به آرین جمالی :

تعجب می‌کنم که من بارها سفارش دادم و متوجه فیک بودنشون نشدم و سرم کلاه رفته! آخه رایحه ها با نت هایی که ذکر شده خیلی نزدیکن چطوری تونستن فیک این همه عطر رو بزنن؟

چیزی که من خریدم اصلا یه ذره هم نزدیک نبود. خودم قبلا دکانت سفارش داده بودم. فقط همینجوری یه چیزی توش پر کرده بودن شبیه آب! اونم چه عطری؟ پرینسس بای کیلیان! اتفاقا از تنوع زیاد محصولات که تا یه عطر لانچ میشه میذارن تو سایت مشخصه وضعیت چجوریه. اگه چیزی خیلی هایپ باشه اسانس و فیک اینا پر میکنن اگه خیلی جدید باشه آب! 

خیلی ساله این عزیز فیک فروشه تقریبا همه دوستان میدونن اینجا

سایت های معتبری برای تهیه دکانت هست

مثل 

عطر. آ. ی. ن

خ.ی. ف. ه چی

نیش:

ع.ی. گالری 

نسیم م نسیم م
1405/03/27

سلام دوستان من از عط... استور خرید کردم برا من اصلا اس ام اسی بابت ثبت سفارش نیومد شک کردم دیدم اصلا اینماد سایت عکسه و الکیه  بعد سرچ کردم دیدم دوستان تو این سایت همه گفتن که فیک فروشه منم بهش پیغام دادم و گفتم جنس فیک نمیخوام پولمو بر گردون اصلا جواب نداد منم ولش نکردم شروع کرد فحشای رکیک دادن من رفتم خدمات قضایی ازش شکایت کردم محل نذاشت دوباره شکایت کردم فحشایی که داده بود و هر مدرکی ازش داشتم ضمیمه کردم لطفا نذارین این بی وجدان به کارش ادامه بده لطفا شکایت کنین من به شخص خیلی زور بهم اومد پول جنس فیک دادم تازه چون من گفتم فیکه نمیخوام هیچیم برام نفرستاد ولی شده دو برابر هزینه کنم ولش نمیکنم 

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟