سلام دوستای عطرافشانی عزیزم!
مدتها بود اینجا فعالیت نداشتم ولی همیشه از راهنمایی های اعضای عطرافشان استفاده میکنم.
نمیدونستم کجا مطرح کنم این مسئله رو. فقط عطرافشان به ذهنم رسید و از ادمین تقضا میکنم لطف کنن و این مطلب رو پاک نکنن.
متاسفانه من اخیرا دکانت تهیه کردم و حسابی کلاه سرم رفته! سایت عطر***ینه اس***تور رو که قبلا دوستان تک و توک اعلام کردن فیک فروش هست، متاسفانه دو میل عطر ازشون خریدم و خب فیک به دستم رسید! ۱۰ میل هم از سایت رو***یال کل***ون خریدم به ارزش ۱ میلیون و ۲۰۰ که اینم فیک بود!
بررسی کردم دیدم مالک سایت رویال... کل...ون و عطر...ینه اس...تور یکی هست. مالک عطر...ینه دیده تقلبش لو رفته، سایت دیگه ای ثبت کرده. تو اینماد چک کنید از آدرس و فامیلی صاحب سایت متوجه میشید. خلاصه که مواظب باشید مثل من تو تله نیفتید!
من که شکایت ثبت کردم و سعی میکنم تا جای ممکن اطلاعرسانی کنم ولی خواهش میکنم دوستانی که خرید داشتن و متوجه فیک بودن محصول شدن حتما شکایت ثبت کنن تا این ماجرا مجدد تکرار نشه.
یکی از دوستان من از عط...نه استور دکانت سرژ لوتانز داتورا نوآر رو خرید. من بلافاصله فهمیدم فیک هست. مقدار زیادی اسانس گل مریم خریده بود در واقع. وقتی میزنه همه خیلی هم تعریف میکنند چون پخش خوبی داره. ولی مهم اینه که داتورا نوآر نیست. برای دکانت سایتهای معتبری که وجود داره به نظرم یکی ریحا هست و یکی پاپریا.
در خصوص شکایت کردن هم، اگر کسی حوصله داشته باشه خوبه. ولی همین که تو پلتفورمی مثل عطرافشان داریم ازشون صحبت میکنیم کافیه برای اینکه بازارشون حسابی کساد بشه.
سلام
من از ر ی.حا هم دکانت خریدم فیک بود! اونم فیک افتضاح! مثلا هیپنوتیک پویزن ادوتویلت ولی بوی کدر و مزخرفی داشت.
یعنی اگه قبلاً اصلش رو نداشتم هم میفهمیدم فیکه
سلام
من از ر ی.حا هم دکانت خریدم فیک بود! اونم فیک افتضاح! مثلا هیپنوتیک پویزن ادوتویلت ولی بوی کدر و مزخرفی داشت.
یعنی اگه قبلاً اصلش رو نداشتم هم میفهمیدم فیکه
واتت؟ ریحا هم فیک فروش شد؟
واتت؟ ریحا هم فیک فروش شد؟
نه واقعا ریحا فیک فروش نیست.اتفاقا واقعا اصل هست.منتها مشکلش قیمت غیر منطقی بالاش هست.من چندین بار هست که از ریحا خرید میکنم