کی گفته عطر اقا یا خانم داریم؟مثلا اگه عطر خانم رو اقا بزنه یا بالعکس زمین به اسمون میاد؟تمام مسائل فیزیک جابجا میشه؟شما عطر چرا میزنی؟بخاطر خوشبویی.لذت.ارامش.بازی با روح و روان و..... من خودم اقا هستم لانکوم میزدم هر جا میرفتن هم حال خودم خوب بود هم دیگران بازخورد میگرفتم لطفا الکی ذهنها رو درگیر این چیزا نکنید بزارید از عطرتون لذت ببرید باهاش غرق ارامش بشین.....نظر دوستان رو میخوام بدونم؟
اممم شاید جبهه گیریهای زیادی برای این حرفتون وجود داشته باشه اما به شخصه موافقم. درکل دنیای امروز طوری نیست که بشه فقط مرد و زن دسته بندی کرد، اون مرد و زن رو هم به صورتِ مرد= زمخت و سخت و زن= لطیف و گوگول مگولی
علاوه بر اون خب هر بیزینس انواع راهها رو انتخاب میکنه که سود بیشتر داشته باشه. نمونهش میشه به ژیلتهایی که سرشون عوض میشه اشاره کرد. یا این قهوههایی که توی اسپرسوساز استفاده میشه و کوچولو هستن (اسمشم یادم نمیاد😬)
مگه همه عطر های مردونه تند و زمختند؟به جز برخی چرمی ها و یا چوبی ها؟
#کارتیر دکلریشن دن سویر Declaration d'Un Soir
و دلیل دیگر اینکه کاری به اینکه چه فکر میکنید ندارم آیا ظاهر شما به عطر زنونه با هم سازگاری دارند؟
در محیط بیرون کسی روح شما رو نمیبینه بلکه ظاهر شما رو میبینند،شما میتونی کاری کنی ریش نداشته باشی یا پوست لطیف و زنانه داشته باشید؟پوست شما نسبت به خانم ها زمخت و تند نیست؟یا مو های صورت یا حتی جای اصلاح(اگر تراشیده باشید)خشن و زمخت و تند نیست؟چرا پس اگر میتونید اونارو هم تغییر بدید😐
اخه خیلی جالبه حاظرم به جرات بگم بالای هشتاد درصد مردم ایران نمیدونن عطر زنونه مردونه چیه.فقط دنبال بوی خوبن من خودم ورزشکارم ولی لانکوم.ورساچه.شنل.ووو خیلی عطرهای زنونه زدم تو هر مراسمی تو هر کار اداری محیط ورزشی وووو هیچکی نگفته مردونه است یا زنونه همه گفتن چقدر خوش بوهه اسم عطرت چیه گفتم اسمشو اونا هم زدن این تعصبات مسخره و خط قرمزهای الکی رو بریزید دور
اخه خیلی جالبه حاظرم به جرات بگم بالای هشتاد درصد مردم ایران نمیدونن عطر زنونه مردونه چیه.فقط دنبال بوی خوبن من خودم ورزشکارم ولی لانکوم.ورساچه.شنل.ووو خیلی عطرهای زنونه زدم تو هر مراسمی تو هر کار اداری محیط ورزشی وووو هیچکی نگفته مردونه است یا زنونه همه گفتن چقدر خوش بوهه اسم عطرت چیه گفتم اسمشو اونا هم زدن این تعصبات مسخره و خط قرمزهای الکی رو بریزید دور
در واقعیت هر کسی می تونه هر چی که دوست داره رو برای خودش انتخاب کنه و استفاده کنه، مثلا شاید یکی بخواد با کلاه کابوی حصیری بره بانک و بره دانشگاه آیا باید و نبایدی وجود داره؟ شاید نه، آیا می تونه این کار رو کنه؟ صد در صد! اما آیا پسندیده از دید اجتماع دیده میشه؟ همممم... شاید بگین نظر دیگران مهم نیست براتون ولی متاسفانه ما پلنگ و ببر بنگال نیستیم که ژنوم زندگی فردی داشته باشیم ، زندگی اجتماعی و تلاش برای بقا تو گله و مچ شدن با دیگر هم نوع ها بخشی از ژنتیک نوع هوموساین هاس، در واقع ما اگه ارتباطاتمون با دیگران کم باشه هزار جور بیماری بدنی و روانی سراغمون میاد این مشکل ما آدم هاست، ولی خب چه میشه کرد ژنوم ماست همین فضای مجازی یه جور سراب این تو گله بودنه، این یه چیز بیولوژیکیه، مثلا ما میگیم از دید زیست شناسی از دید کروموزوم ها ما دو جنسیت داریم اما خب خیلی ها می گن ده ها جنسیت وجود داره حتی یه فرد می تونه بگه من یه میز هستم، بله منم نظرم اینه که افراد باید آزاد باشن و به ما چه اما خب نمیشه فکت رو ما برای یه نظر تغییر بدیم. راجع به عطرها: یه سری عطرهای زنونه می تونه مردونه هم باشه، اصلا یادتونه ادکلن مکسی تو دهه شصت و هفتاد چقدر برای مردا استفاده میشد اون ادکلن زنونه بود اما مردا همش می زدن یا مثلا خیلی از ادکلن های مردونه رو خانم ها دوست دارن. تا وقتی که بوها خیلی عمومی باشن این کار عادی دیده میشه راستش و اهمیتی نداره اما دیگه سلیقه ایه باقیش مثلا شاید من نخوام با خانمی برم دیت که بوی سیگار و تنباکو و دود بده، یا یه خانم نخواد که آقای مورد دیدارش بوی مامان بزرگشو بده یه بوی قدیمی گلی. اینا موردیه باید و نبایدی تو کار نیست، شما می تونی واقعا حتی بوی سرامیک بدی و بگی به کسی ربطی نداره. و واقعا هم همینه به کسی ربطی نداره اما خب بازتابش در واقعیت چیز دیگه ایی خواهد بود.
با درود، محسن آقا در این نبود اینتنرنت جواهرات پرسش و پاسخ قدیمی رو پیدا و به روزشون کرده. منم هم که به ایشون پیوستم.
از بعد از اینکه بیشترین خریداران بلک ارکید زنانه مردها بودن انقلابی در جنسیت عطرها اتفاق افتاد به گونه ای که امروزه تقریبا تمام عطرهای نیش بدون جنسیت روانه بازار میشن.
ولی دیزاینری ها چون بازار فروششون وابسته به عطرفروشی ها هست و اونها هم همیشه لاین مردانه و زنانه دارن خیلی هاشون برای موفقیت در فروش مردانه زنانه میشن.
در نهایت اینکه بگن یک عطری زنانه هست یا ریت زنانه داره بسیار مهمه. مثل اینکه بگن بوش اورینتال هست و برای کسی که میخواد بخره روشن کننده نوع رایحه ی عطره. ولی اینکه کسی بگه مردانه برای مردها و زنانه برای زن ها دیگه منسوخ شده. همین الان همسرم بیشتر عطرهاش مردانه هست و حتی اونایی که زنانه هستن رو به ندرت استفاده میکنه.
یکی از چیزهایی که در این منطقه رایجه لایه کردنه و خیلی ها برای لایه کردن عطرهای مردانه از عطرهای زنانه استفاده میکنن.
و در نهایت بعضی عطرها فقط از لحاظ نامی زنانه نیستن بلکه از نظر خود بو هم کاملا زنانه هستن. اینکه من بیام و بگم که اونها رو دیگه مردها نباید بزنن دور از واقعیته ولی این انتخاب برای یک مرد خیلی پیچیده هست. حالا من نمیدونم کدوم لانکوم رو زدین ولی لانکوم ها یک مقدار تند هستن. این وسط کارهای خیلی لطیفی مثل الی سعب برای مرد تنپوش خیلی خیلی سختی دارن. باز بعضی ها به خاطر بوی عرقی که دارن حتی اگر اونا رو بزنن بوشون به شدت عوض میشه. و اینکه چون الی سعب ها به خاطر گلی بودنشون لیر میشن با بعضی کارهای تند نیز میتونه مورد استفاده باشه.
این سخت گیری از طرف مردها همیشه بیشتره و زنها خیلی کمتر به این مسئله دقت میکنن و راحت تر کارهای مردانه رو میزنن.
و اما شخص خودم: من عطرهای خیلی مردانه رو به متوسط دوست دارم و مایل به زنانه ها رو به ندرت (مثل فرنچ لدر). اما علاقه زیادی به عطرهای بردرلاین دارم. مثل گریس کارنل، الکساندریا و غیره. یکی از دلایلی که من از دیزاینری ها فاصله گرفتم، نبود این بردرلاینها هستش.