TIMELESS TIMELESS
21
1401/09/04

هزینه سرمایه‌گذاری در تولید برند عطر

با احترام و عرض ادب
استادان بزرگوار جناب آقای سخی، جناب آقای روحانی و جناب آقای علیرضا اسدی، من در فکر راه اندازی برند عطر به نام خودم (شاهین) در ایران هستم، ازتون راهنمایی می‌خوام در این زمینه که برای راه اندازی برند عطر بدون داشتن عطار و فقط برپایه خریداری باکیفیت A+ ترکیبات عطرهای محبوب جهانی و میکس کردن دقیق آنها توسط عطرشناسانی همچون شماها و تعبیه کردن داخل شیشه های کریستالی زیبا با هاردباکس باکیفیت و زیبا چقدر هزینه برای سرمایه گذاری نیاز هست؟ و لطفا شما عزیزان با توجه به هنر عطرشناسی خودتان و بخصوص آقای سخی بزرگوار بپاس تجربه میکس کردن ترکیبات عطرها و بازآفرینی عطرهای محبوب با قیمت حداقل و همچنین جناب آقای روحانی باتوجه به دانش شیمی عطرها و آقای اسدی باتوجه به دانش ترکیبات آروماتیک‌ و داشتن کارگاه عطاری، لطفا یه راهنمایی کلی در این مورد و میزان هزینه سرمایه گذاری در خرید ترکیبات باکیفیت A+ حداقل برای ۱۰۰ عطر محبوب جهانی و شیشه های کریستالی زیبا و باکیفیت و والف و افشانه های پلاستیکی مرغوب و هاردباکس در حد کیفیت هارد باکس عطرهای آلفا مونته، را تشریح فرمایید.
با سپاس از همراهی و شکیبایی شما بزرگواران....

TIMELESS TIMELESS
1404/05/03
در پاسخ به Roham Bahraee :

سلام و درود، امیدوارم حالتون خوب باشه

این پیام دیر میدم ولی امیدوارم دیده بشه. اوایل دوست داشتم برای شرکتای داخلی طرح بزنم و کار کنم بعد نظرم برگشت. از بابت هزینه خیلی اطلاع ندارم ولی خیلی وقتها هزینه شیشه از خود عطر بیشتر میشه و در واقع بیشتر پول شیشه و بطری میدیم تا مایع عطر. اگه دوس داشتید میتونید دیزاین های مربوط به شیشه های عطرم رو تو لینکدین چک کنید. خوشحال میشم که اگه فیدبکی داشتید بهم بدید. مطمئنم اگه انسان بخواد کاری رو انجام بده میتونه و کسی جلودارش نیست. به قول یکی از دوستانم علی اقا که ایشونم از مادربزرگشون نقل میکنه "خدا بیامرز مادربزرگم میگفت ادم اگه بخواد میتونه کوه جا به جا کنه"

با احترام و عرض ادب 

دوست فرهیخته و ارجمند از همراهی و عنایت شما سپاسگزارم. انشالله بتوانم این مسیر را به انجام برسانم. 

بهترین ها برای شما...

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟