شرکت Versace در سال 2009 جدیدترین محصول خود را با نام Versense به بازار عرضه کرد . این ادکلن با ترکیباتی طبیعی از عناصر مدیترانه ای و دسته گل های زیبا و کمیاب برای تجربه ی غیر قابل انکار تمامی حس ها ساخته شده و با پیوند تازگی و انرژی ، جلوه ی موجه یک محصول تمام عیار زنانه را پدید آورده است این محصول تصویری بیدارکننده از طبیعت است که حس آزادی ، تحرک و تعادل انرژی درونی با محیط پیرامون را به شما هدیه می دهد.
Versense همچون قدم زدن در باغ گل های معطر ، تازگی و جریانی از احساسات مثبت از عزت نفس تا سرزندگی را در شما زنده می کند . بطری این محصول مانند اکثر محصولات Versace شفاف و با نماد این شرکت ساخته شده و البته این بار رنگ سبز روشنش زیبایی آن را مضاعف کرده است .
گروه عطرافشان تجربه این رایحه را به شما عزیزان توصیه مینماید.
ورساچه ورسنس
یک کار ملایم و همه پسند
زمانی ورساچ پورهوم استفاده میکردم و جالبه که زمینه یا یک ته بویِ مشترکی با ورسنس درشون احساس کردم.
ملایم ازین جهت میگم که برای من ، خیلی از عطرهای زنونه تندو هارش هستند و احساس میکنم بیشتر تندو شیرین هستند ولی بعضی از عطرها به قدری استادانه کار شدن که از ابتدا تا انتها ملایمت خاصی دارند مانند همین ورسنس.
یک کار زنونه کامل که به نظرم هم برای مهمانی و هم استفاده ی روزانه مناسبه و یکی از عطرایی هست که دوست دارم همسرم استفاده کنه. البته من به شخصه شروع این عطرو بیشتر از درای داونش دوست دارم. در میدل نت بسیار شبیه به یکی از اسپری هایِ محبوب نیوآ میشه که همیشه استفاده میکردم و البته چندسالی هست که تولید امارات شده و خیلی تفاوت کیفیت پیدا کرده و دیگه استفاده نمیکنم . شاید به خاطر شباهت به اون اسپری هست که به این عطر علاقه مند شدم.
پخش بوی پایینی داره و ماندگاری روی پوست ۳ساعت و روی لباس نخی تا ۲ روز هم احساس کردم.
هرچند به نظر خیلی سنتتیک و غیرطبیعی میرسه. اما خوشبو وجذابه .
این رو هم اضافه کنم که از میانه ی عطر یک بویِ چای مانند احساس میکنم که البته اینجوری به نظر میاد چوی آیتم چای درش موجود نیست.
پیروز و خوشبخت باشید