AMOUAGE - Blossom Love

آمواج بلوسوم لاو

زنانه
کد کالا : ATR-38341
نوع عطر : ادو پرفیوم
check icon ضمانت اصالت کالا
مشخصات رایحه
گروه بویایی : رایحه های گلی
عطار :
طبع : معتدل
مشخصات تولید
نام برند : آمواج
کشور مبدأ : عمان
سال عرضه : 2017
کد کالا : ATR-38341
check icon ضمانت اصالت کالا

لطفا برای استفاده از امکانات کامل سایت، وارد حساب کاربری خود شوید

غیر قابل خرید
رای کاربران
  • عاشقشم
    11
  • نمی پسندم
    26
  • - 25 سال
    1
  • + 25 سال
    7
  • + 45 سال
    6
  • روزانه
    4
  • رسمی
    6
تعداد رای های ثبت شده : 81
ترکیبات اعلام شده
توضیحات

بلوسوم لاو که طراوتش را از عاشقانه‌های پرهیاهوی بهار می‌گیرد، درخششی همچون درخت‌های شکوفای گیلاس دارد که درواقع همان سرچشمه الهام اصلی برای این ادیشن جدید بوده‌اند که در کالکشن سکرت گاردن قرار می‌گیرد. عطری روشن، زیبا و با مایه‌های لطیف گورماند (آغشته به بوی خوراکی‌های شیرین و دلپذیر) که انتخابی عالی برای خوشامدگویی به تغییرات آب‌وهوایی، فرارسیدن شادی و معنای درونی نهفته در جابه‌جایی فصل‌ها است.

آمیزه بلوسوم لاو با طراوت دلپذیر شکوفه‌های گیلاس در یک لیکور رز ملایم شروع می‌شود که انگار در این میانه معلق شده‌اند. این عطر در اولین برخورد تقریبا حالتی سرگیجه‌آور به‌وجود می‌آورد که البته از انرژی جوانی درونش تهی نمی‌شود و همین‌گونه به تعادل می‌رسد. نت‌های شیرین میانی که از تماس گل یلانگ با لیکور آمارتو (نوعی لیکور ایتالیایی) سرشته شده‌اند، همان‌قدر حباب‌دار هستند و نه‌تنها دهان شما را آب می‌اندازند بلکه قلب‌های شما را با شور و شوق فصل بهار به تپش می‌اندازد. پس‌رایحه غنی و کم‌نظیر این عطر هم از دانه تونکا و وانیل در کنار چوب صندل سرشته می‌شود تا گرمایی خورشیدی ساطع کند، اما هرگز به قلمروی دسرها سقوط نمی‌کند، بلکه شما را در نوعی شادی و بی‌وزنی معلق نگه می‌دارد. این عطر عمیقا عاشقانه بهاری و خیال‌انگیز کاری می‌کند که حس کنید انگار بر فراز زمین شناور هستید. شکوفه‌های گیلاس همیشه زیبایی خاصی دارند چراکه مرحله شکوفایی آنها زودگذر است. با عطر بلوسوم لاو، اکنون می‌توانید این زیبایی بی‌دلهره را در تمامی روزهای سال احساس کنید و از آن لذت ببرید.

نوع عطر ادو پرفیوم
برند آمواج
طبع معتدل
سال عرضه 2017
گروه بویایی رایحه های گلی
کشور مبدأ عمان
مناسب برای بانوان
اسانس اولیه ترنج ، گل آفتاب پرست
اسانس میانی رز ، گل یلانگ ، شکوفه گیلاس ، آمارتتو
اسانس پایه دانه تونکا ، کهربا، وانیل ، جیر
نمره کاربران
Blossom Love-آمواج بلوسوم لاو
رایحه
7.6
12 رای
ماندگاری
9.4
12 رای
پخش بو
9.3
12 رای
طراحی شیشه
9.1
12 رای
این عطر برای من یاد آور ...
محصولات دیگری از برند آمواج
اخبار برند آمواج
عطرگرام
نظرات کاربران (14 نظر)
راهنمایی مطالعه نظرات :
* نظرات اصلی که بدون خط آبی هستند نظرات مرتبط با محصول می باشند. نظرات پاسخ که با خط آبی هستند ممکن است از بحث در مورد این ادکلن فراتر رفته باشند.
** برای مطالعه نظراتی که صرفا مرتبط با این محصول هستند نظرات اصلی را مطالعه نمایید.
3
رایحه
10
ماندگاری
10
پخش بو
10
طراحی شیشه
راستش برای این عطر خیلی نمی‌خوام تحلیل کامل داشته باشم اما از طرفی نخواستم بی تفاوت هم باشم
کسایی که ریویو های من رو خونده باشن می‌دونن طوماره.
همون‌طور که گفته بودم فضای اول عطر و تاپ نوت برای من خیلی مهمه.
در واقع برام مهمه که صفر تا صد یک عطر مورد پسندم باشه و آزار دهنده نباشه خصوصا با این وضعیت کمیابی عطر اصل و قیمت بالا،دوست دارم حداقل برای چیزی هزینه کنم که از اسم،شیشه،از اولین پاف تا چندین ساعت بعدش لذت ببرم نه اینکه منتظر بمونم که بلکه با تغییر نت برام خوش آیند شه.
این عطر کاملا فضای عربی،زیارتگاهی داره.اصلا به اسمش تشابه نداره و ذره ای بوی شکوفه و ترنج حس نکردم.
با پوزش از دوستان مصرف کننده ولی اولین پاف رو که زدم یاد امام زاده صالح و زیارتگاه و بهشت زهرا افتادم و وایب دیپرژن گرفتم‌.
واقعا عذرخواهی میکنم ولی چندصد عطر تست کردم و هیچ کدوم من رو چنین فضایی نبرد!!!!
عطرهایی که داخل بازارچه اطراف امام زاده ها در شیشه های دکانت با شمایل کریستالی و تراش خورده پنج تا ده میلی میفروشن دقیقاا همین بو رو دارن چون تست کردم.بین عموم جامعه چنین رایحه و تلفیق آکوردی، لفظ عطرمشهدی جا افتاده.
با گذشت زمان خیلی ملایم تر میشه،شخصا بوی شراب آمارتو رو به هیچ عنوان حس نکردم و فقط یه خط بوی قوی گل رز موند که من رو یاد عطر سیکرت رساسی انداخت.
کلا تایپ فلورال عطر های عربی عموما به این شکل هست.
خط بو و پخش فوق العاده قوی داره اما خواهشاً در امکان عمومی نزنید چون شک ندارم مورد پست اکثریت نیست.
مجدد عذرخواهی میکنم اگر از نظر شما بار منفی داشت ولی سعی کردم خیلی محترمانه حس و نظرم رو راجب این عطر ابراز کنم.
در ضمن دوستانی که از اماکن مذهبی و بوی گلاب انرژی خوب میگیرن و حس خوبی بهشون میده،در کمال احترام به سلیقشون باید بگم این عطر مناسبشون هست.

[EDITED] 1401/06/04 18:30
04 شهریور 1401 پاسخ تشکر
24 تشکر شده توسط : مروارید محمد راستی فر
دوست عزیزم کاملا قابل درکه چنین برداشتی از عطری با برند عربی داشته باشید
من خودم چهار تا امواژ تست کردم و بین اونها تنها بلاسم لاو بود ک بنظرم از فضای عربی دور بود درسته همه پسند نیست بهرحال یکی از خوبیهای عطر نیش همینه
دقیقا فضایی ک گفتید من با تست امواژ آنر تجربه کردم ب شدت برای من عربی و سنگین بود
نقدتون کاملا قابل درکه برای من
06 شهریور 1401 پاسخ تشکر
10 تشکر شده توسط : آیدا شیوا زمانی
قربان شما لیلاجان
نظرات من رو چک کنید در رابطه با هر عطر یه ریویو کامل دادم و از نظر خودم اونقدر کامل هست شخص می‌تونه خودش رو کاملا در اون فضا اون عطر قرار بده.
تمام عطر هارو به یک فضا،شی یا خوراکی تشبیه کردم که شخص خریدار بتونه تمام جوانب عطرش رو در نظر بگیره یعنی هم از دید خودش که تمام نت ها رو حس می‌کنه،چه مخاطبش که فقط بخشی از اون رو حس میکنه.برای مثال شاید شخصی عطر بلاسم لاو خوشایندش باشه خصوصا در درای داون ولی دلش نخواد که کسی به عطر اصطلاحا حرم تشبیه کنه.من همین الان در ریویو این رو میگم که افکار عمومی و بازخوردها به چه صورته که خدایی نکرده دو روز دیگه این عطر رو خرید و استفاده کرد و بازخورد نامحترمانه از کسی شنید دلچرکین نشه خصوصا با این سطح قیمتی.
به هر حال اینگریدینت عطر ها برگرفته از طبیعته و تراکم هر کدوم از این مواد در بعضی موارد و مکان ها بیشتره که عرض کردم گلاب در سوپرمارکت و یخچال همه ما وجوده اما بیشترین پراکندگی و استفادش در اماکن مذهبی و آرامگاه هست و به همین دلیل این بو در حافظه بویایی ما در غالب یک مکان مذهبی مجسم میشه که این مورد ممکنه مورد پسند یکسری باشه و یکسری نباشه.
به لحاظ اینکه عطر های نیش،عطرهای پر ریسکی هستند جهت احترام به قوانین محیط های عمومی و پراکندگی بالا این برندها باید از حداقل پاف استفاده کنیم که خدایی نکرده برای کسی آزاردهنده نباشه.
بنده چون در ساختمان همیشه بوی عطرم حس میشه همسایه طبقه پایینمون که یه خانم مسن مذهبی هستن و آشنایی جزئی با من دارن تصور کردن من تو این زمینه حرفه ای هستم و ازم خواستن یه عطری معرفی کنم که فضای عربی و حرم مانند داشته باشه که من همین بلاسم لاو به ذهنم رسید و معرفی کردم اما ایشون اقتصادی ترش رو میخواستن که عطر رایز از برند اماراتی امپر رو معرفی کردم که کاملا فضای عربی،گلاب مانند داره و به سلیقه ایشون احترام میذارم.
08 شهریور 1401 پاسخ تشکر
10 تشکر شده توسط : شیوا زمانی نیلوفر بختیاری

این عطر ماندگاری فوق العاده دارد تا یک هفته
ابتدای استفاده شدیدا بوی گل محمدی عربی را دارد ولی یکم که بهش زمان بدین از تندی بوش کم میشه و یک رایحه ی دلنشین لایت داره با خط بوی شدید محاله جایی ببرید و ازتون نپرسن عطرتون چیه فقط بوی گل
پیچیدگی خاصی نداره
01 آذر 1399 پاسخ تشکر
1 تشکر شده توسط : حامد
شما از عطرافشان خرید کردین
05 آذر 1402 پاسخ تشکر

کسی رو ندیدم که با یک بار یا حتی دو بار تست کردن این عطر ازش خوشش بیاد. ولی اگه صبور باشید و یک بار دیگه در آرامش پشت دستتون تستش کنید و اجازه بدین خودش رو نشونتون بده با یکی از زیبا ترین عطرهای زنانه روبرو خواهید شد.
29 شهریور 1398 پاسخ تشکر
2 تشکر شده توسط : شقایق مونا دلفانی

5
رایحه
9
ماندگاری
9
پخش بو
6
طراحی شیشه
سمپل این عطرو تهیه کردم و در انتظار عطری مدرن و شاداب بودم که احتمالا رنگ بطری این حس رو به من القا کرده بود...نمی گم بوش قدیمه اما مدرن هم نبود
من دستریز عطر رو به همکارم دادم و ایشون حتا به زنانه بودنش شک هم نکرد...من که اصلا نپسندیم قبل از خرید حتما تست کنید
البته اینو بگم به طور معمول عطرایی رو که نت جیر دارند رو نمی پسندم
19 اسفند 1396 پاسخ تشکر
1 تشکر شده توسط : ملورین

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟