سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟
SERGE LUTENS Borneo 1834 - سرج لوتنس بورنیو 1834
محصول سال 2005 می باشد و در گروه بویایی شرقی چوبی که عطرهای بسیار جذابی را در خود جای داده است، قرار دارد. سبک بویی این عطر گرم می باشد و عطار آن کریستوفر شیلدریک می باشد . از اسانس های بکار برده شده در این عطر می توان به نعناع هندی ، هل ، صمغ گالبانیوم، لابدانیوم، کاکائو ، گلهای سفید اشاره کرد.| برند | سرج لوتنس |
| عطار | کریستوفر شیلدریک |
| طبع | گرم |
| سال عرضه | 2005 |
| گروه بویایی | شرقی چوبی |
| کشور مبدأ | فرانسه |
| مناسب برای | آقایان و بانوان |
| اسانس اولیه | نعناع هندی ، هل ، صمغ گالبانیوم، لابدانیوم، کاکائو ، گلهای سفید |
ترکیب بینهایت هنرمندانه از پچولی و کاکائو. کاکائو بیشتر نقش عمق دهنده به پچولی و غنی کردنش رو داره تا اینکه یه رایحهی مجزا باشه. وجه خاکی که ایکاروس به اون اشاره کرده فکر میکنم بیشتر از کاکائو گرفته شده. شلدرک توی بعضی از ساختههاش نشون داده که اگر بخواد اثر دلچسبی رو خلق کنه به راحتی از پسش برمیاد. اونم با چالش برانگیزترین نتها یعنی پچولی و کاکائو. کروماندل در مقایسه با برنئو برای من نمرهی ۶.۵ از ۱۰ رو میگیره.
ماندگاری عالی ای داره و پخشش متوسط رو به خوب. و به نظرم بیس از این اگر بود آزاردهنده میشد. همه چیز به طرز وسواسیای به اندازه و دقیقه.