سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟
RAMON MONEGAL Flamenco - رامون مونگال فلامنکو
محصول سال 2017 میلادی بوده و توسط عطاری مستعد و مطرح به نام رامون مونگال ساخته شده است . از ویژگی های این عطر رایحه بسیار دلنشین و معتدل آن می باشد و در دسته عطر های شرقی گلی قرار می گیرد. از ترکیبات بکار برده شده در این عطر می توان به سیب ، بنفشه ، شکوفه پرتقال ، تمشک ، رز ، زنبق ، یاس، کهربا، سدر ، درخت کاج ، سرو اشاره کرد.| نوع عطر | ادو پرفیوم |
| برند | رامون مونگال |
| عطار | رامون مونگال |
| طبع | معتدل |
| سال عرضه | 2017 |
| گروه بویایی | شرقی گلی |
| کشور مبدأ | اسپانیا |
| مناسب برای | آقایان و بانوان |
| اسانس اولیه | سیب ، بنفشه ، شکوفه پرتقال ، تمشک |
| اسانس میانی | رز ، زنبق ، یاس |
| اسانس پایه | کهربا، سدر ، درخت کاج ، سرو |
ریشهاش برمیگرده به منطقه آندلسِ جنوب اسپانیا و ترکیبی از آواز، گیتار و رقص هست،ولی چیزی که فلامنکو را خاص میکنه اون بار احساسی شدیدش هست.
غم، شور، غرور، خشم، حسادت، اغواگری و حتی رنج رو خیلی اغراقشده و خام بیان میکنه.
شروع فلامنکو مثل باز شدن یه پارچه مخملی قرمز توی هوای گرم شب های اسپانیایی هست.
تمشکِ بسیار آبدار و شیرین اول به مشام میاد اما نه تمشک شاد و خیلی دخترانه،بیشتر شبیه مربای تمشک غلیظ در کنار رز هست.
بنفشه و زنبق یک حالت آرایشی-پودری لوکس بهش میدن،در ادامه کمکم رز قرمز و یاس سفید رایحه رو رمانتیکتر و عمیقتر میکنن، نه به شکل تمیز و مینیمال فرانسوی، بلکه با یه اغراق مدیترانهای.
در درایداون، چوب سدر و کاج ظاهر میشن و رایحه رو خشکتر و بالغتر میکنن. هنوز رد میوههای قرمز و رز در بکگراند کار قابل حس هست.
جالب اینجاست که فلامنکو با اینکه رز و تمشک داره،رایحه مطلقا لطیفی نداره،قدرت و جسارت عجیبی داره و تقریبا مثل اجرای زنده.
برای همین واضح،پررنگ و غیرخجالتی بنظر میرسه.عطری نیست که بخواد نجوا کنه،وارد فضا میشه و حضورش را اعلام میکنه.سیاژ و ماندگاری بسیار خوبی داره.
برای کسایی که دنبال رایحه رمانتیک و سنشوال هستن گزینه فوقالعاده خوبی هست و برای دیت و قرارهای عاشقانه یکی از ایدهآل ترین هاست.
برند رامون مونگال عملا از دلِ تاریخ عطرسازی اسپانیا بیرون اومده نه صرفا یه برند نیش مدرن که بخواد خاص بهنظر برسه. رامون مونگال نسل چهارم خانوادهای هست که برند افسانهای Myrurgia رو سال ۱۹۱۶ توی بارسلونا ساختن،همون مزونی که عطرهای کلاسیک اسپانیایی مثل Maderas de Oriente و Embrujo de Sevilla را خلق کرد و حتی تأمینکننده دربار سلطنتی اسپانیا بوده.
خود رامون مونگال اول معماری خونده بود و بعد وارد عطرسازی شد و بنظرم این نکته خیلی مهمی هست، چون نگاهش به عطر فقط بوی خوب نیست، بیشتر شبیه ساختن یه فضای معماری احساسی هست که فرهنگ اسپانیایی رو به خوبی داخل روایح تزریق میکنه و به شکل لایهلایه کار میکنه.
من خودم واقعا مجذوب فرهنگ اسپانیایی و اون رنگ و لعاب هستم و این انعکاس رو توی این عطر و اوله حس کردم.
بنظرم کسایی که کلا روایح گرمسیری-میوهای با کانسپت تابستونی موردعلاقشون باشه،قطعا با عطر های رامون مونگال به خوبی ارتباط میگیرن.
نکته آخر راجب فلنکر اکستریتش هست که دقیقا همین رایحه رو با بیس عودی-چوبی داریم و میتونم بگم حتی بیشتر از مدل اصلیش دوست دارم.